Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Kendi yaşadığım hayatım da gayet Türk aile yapısına ve değerlerine uygun mütevazi bir yaşamdır. Sadece özel hayatımda kampçılık yapıyorum. Bu benim özel hayatım ve hiçkimseyi de ilgilendirmez.
Kampçı arkilerim artık sorunlarımı bu satırlardan sizlerle paylaşmıyorum. Dostlarımdan vefa görmemiş olmam benim bir sorunum ve bunu da Derdo Paşam Zeynel Abimle paylaşıyorum dertlendiğimde. Forum sayfalarına dertlenmemeye çalışacağım. Sevgiler...
Kimsenin arkamdan da olsa kötü şeyler konuşmaya hakkı yok. Ben hayatımı istediğim gibi olur yaşarım. Kimse de bu meseleyi kullanarak bana bir şey yapamadı, yapamaz. Burası özgür bir ülke. İsteyen istediği gibi olur ve yaşar. Kimse de buna karışamaz.