Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Yaratıcı yazarlıkla ilgili online bir kurs satın aldım. Onu izliyorum bir taraftan. Bende doğuştan gelen özel bir yetenek falan yok sonradan öğrenebilirsem, yazım teknikleriyle falan yazabilirsem öyle yazacağım yazılarımı...
Belki de edebiyatla olan ilişkime sıkı bir okur olarak devam etmeliyim. Çünkü defterin başına oturduğumda yazacak şeyler hiç aklıma gelmiyor.
Okumak güzel bir hobi... Yazmak ise sıkıntılı biraz bende. Malesef böyle durum.
Hece ÖYKÜ'de her iki ayda bir birçok öykü kitabı tanıtılıyor. Onlardan da deneyeceğim ara sıra. Yeni isimler var okumak için. Hece ÖYKÜ dergilerime devam ediyorum okumaya...
Okumayı severim. Kendi zevkime göre oluşturduğum bir kütüphaneye sahibim evimde. Önümüzdeki zamanlarda bu kütüphaneyi daha da geliştirmeye devam edeceğim.
Bugün değişiklik yaptım, JOYFM dinlemiyorum. Onun yerine Radyo Eksen dinliyorum. Sevdiğim pekçok radyo var. Hepsi TV de çalışıyor. Harika bir sistem yeter ki internet bağlantısı olsun... İşte bunu seviyorum...