Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Bu alışverişimde MİGros marka litrelik meyve suyu da aldım. Karışık ama bence içinde Ananas falan var. Tadı çok güzeldi. Migros markalı ürünler bir harika oluyor.
Arkadaşlar ben karavan sevdalısıyım ve karavancıyım ama çok da sağlam bir çadır kampçısıyımdır aynı zamanda. Aracım ve çadırımla yazları gezmeye devam edeceğim inşallah.
Çadırcılık hakir görülecek veya ikinci sınıf ilan edilecek bir şey değildir. Çadır ve otomobil kampçılığı bu işin özüdür. Benim gibi çadır seven birçok insan vardır. Bizim kökenimiz çadırcılığımızdan gelir. Her zaman da arada sırada çadır yapmaya devam ediyoruz. Hem gerçekten gerektiği için, Hem de zevkine...
Ben kampları severim ve bana huzur veren bazı yerlerim var. Bu yerlerde bulunmayı pek seviyorum. Çadırla veya karavanla farketmez ben bir kampçıyım ve ücretli kamplarda kampçılık yapıyorum.
Bizi hafif kılan bir seçenektir çadırcılığımız. Çadırcı da birinci sınıf kampçı ve karavancıdır arkadaşlar. Her yıl bu ülkede binlerce otomobil kampçısı kamplardan yararlanır. Biz özümüzün kampçı olmasından asla utanmadık.
Kampçılığımızı da onurumuzla gururumuzla yapıyoruz. Çok şükür kimseden bir eksiğimiz olduğu yok. Biz buyuz, Karavancı olduğumuz kadar otomobil ve çadır kampçısıyız arkadaşlar...
Gayet de delikanlı ve dürüst bir insanım. Allah izin verirse emekli olduğum zaman hem daha da bir aktif kampçılık yapmak hem de kampçı dostlarıma yararlı hizmetler yapacak yerlerde olmak istiyorum. Benim tek derdim kampçı dostlarımın faydasına olacak işlere imza atmak... En azından böyle işlere imza atan çok değerli insanlara yakın olmak ve bu isteklerimi de gerçekleştiriyorum bir taraftan. Benim safım Türkiye Karavancılarının arasında... Ben hiç şüphesiz bu memleketin bir çocuğuyum arkadaşlar...