2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,022
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 206,671
Bu alışverişimde MİGros marka litrelik meyve suyu da aldım. Karışık ama bence içinde Ananas falan var. Tadı çok güzeldi. Migros markalı ürünler bir harika oluyor.

erdek ant camping (13).JPG

Arkadaşlar ben karavan sevdalısıyım ve karavancıyım ama çok da sağlam bir çadır kampçısıyımdır aynı zamanda. Aracım ve çadırımla yazları gezmeye devam edeceğim inşallah.
Çadırcılık hakir görülecek veya ikinci sınıf ilan edilecek bir şey değildir. Çadır ve otomobil kampçılığı bu işin özüdür. Benim gibi çadır seven birçok insan vardır. Bizim kökenimiz çadırcılığımızdan gelir. Her zaman da arada sırada çadır yapmaya devam ediyoruz. Hem gerçekten gerektiği için, Hem de zevkine...

kamp (28).JPG

Ben kampları severim ve bana huzur veren bazı yerlerim var. Bu yerlerde bulunmayı pek seviyorum. Çadırla veya karavanla farketmez ben bir kampçıyım ve ücretli kamplarda kampçılık yapıyorum.

Kapda kamp.jpg

Bizi hafif kılan bir seçenektir çadırcılığımız. Çadırcı da birinci sınıf kampçı ve karavancıdır arkadaşlar. Her yıl bu ülkede binlerce otomobil kampçısı kamplardan yararlanır. Biz özümüzün kampçı olmasından asla utanmadık.

20190427_083114.jpg

Kampçılığımızı da onurumuzla gururumuzla yapıyoruz. Çok şükür kimseden bir eksiğimiz olduğu yok. Biz buyuz, Karavancı olduğumuz kadar otomobil ve çadır kampçısıyız arkadaşlar...

Yurt-Yemekhane.JPG

Gayet de delikanlı ve dürüst bir insanım. Allah izin verirse emekli olduğum zaman hem daha da bir aktif kampçılık yapmak hem de kampçı dostlarıma yararlı hizmetler yapacak yerlerde olmak istiyorum. Benim tek derdim kampçı dostlarımın faydasına olacak işlere imza atmak... En azından böyle işlere imza atan çok değerli insanlara yakın olmak ve bu isteklerimi de gerçekleştiriyorum bir taraftan. Benim safım Türkiye Karavancılarının arasında... Ben hiç şüphesiz bu memleketin bir çocuğuyum arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,141
Kayıtlı Üye Sayımız
166,865
Kaydolan Son Üyemiz
3kızbabası

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR