2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,808
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,353
1000026372.jpg

İlhanlı, Alabalıkçısı. Karavan kabul etmiyorlarmış. Dışardan yiyecek içecek getirmek de yasak. İki balık, salata turşu, balık, helva kola ve su'dan oluşan kayıntıma 550TL ödedim. Balık çok lezizdi. Helva da ikram geldi. Yemekten sonra içtiğim iki çayı da ikram ettiler. Güzel bir mekan. Etrafta tavuklar dolaşıyor. Tam kır havasını alabiliyorsunuz.

Arkadaşlar,

Arkamdan ve sırtımdan alçakça şuymuşum buymuşum diye gıybet eden adamlar karavan Dünyası'nın iftiracı aşağılık oçocuklarıdır. Malesef ne yapsak Dünya'da böyle adamlar var. Takmıyorum arkadaşlar kendilerini. Kudursunlar şerefsizler.

2ljOY-yxYFzv0kSU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-2.jpg

Arkadaşlar pahalı bir karavanım olmasa da ben mutluyum. Benim mutluluğum eşyaya veya şeylere bağlı değil. Ben zaten kendimin içimden geldiği için mutluyum. Çok param da yok, gezemiyorum da ama yine de bu hayatta mutluyum işte... Bana ve mutluluğuma bir halt yapamadılar. En sonunda alçak iftiracı şerefsizlerle saldırdılar. Yine de bana hiçbir şey yapamadılar. Özgürlüğüme ve mutluluğuma devam ettim.

Ben hayatta mutluluğuma çok emek sarfettim. O mutluluk benim hakkım arkadaşlar. Bana adeta kaşımın altında gözüm varmış diye saldırdı haysiyetsizler. İstediğim gibi de olurum, dilediğim gibi de yaşarım arkadaşlar. Bana bunlarla da bir halt yapamadılar...

Ben kampçı dostlarının kampçı dostu olan Yücel Hoca'yım. Çok da güzel delikanlı bir insan olduğumu allah biliyor, Kula da bir şey anlatmak veya kanıtlamak zorunda değilim. Niyeti fena olan seni de fena görüyor. Kötü niyetliler umrumda değil. Ben dostlarımlayım. Beni dostlarım biliyor arkadaşlar...

Bu haftasonu da karavanıma gitmedim. Evimde olmayı pek sevdim. Akşamları kombiyi yakıp oturuyorum. Kitaplarım, internetim, JOYFM'im sevdiğim her şey bu evde benimle birlikte.
Gerçi ben karavana gittiğimde de sevdiğim şeyler hep benimle oluyor. Karavan da benim için ikinci bir ev gibi bir şey doğrusu böyle.

Arkadaşlar,

Doğal çevrede de insanı ağırlamak ve rahat ettirmek isteyen pekçok yer var. Bunlara gidip hizmet alabilirsiniz. Tıpkı benim İlhanlı Alabalık'a gitmem gibi. Karavan şart değil. Sadece aracınızla gezerek de çok güzel şeyler yapabilirsiniz çevrede...
Ayaş benim için yeni bir çevre zamanla burayı da keşfedeceğim. Yavaş yavaş düşündüğüm yerlere gitmeye başlıyorum çevredeki...

Güçlü artık benim normal kamyonetim. Kampçı özelliğini iptal ettik onun... Aslında o içinde yatılmasa da bir kampçının aracı olduğu için zaten bir kampçı...
İlla ki bir aracın kampçı olması için içinde yatmak bir şart değil arkadaşlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,123
Kayıtlı Üye Sayımız
166,853
Kaydolan Son Üyemiz
var bir hayalimiz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR