Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Bugün 12 civarı uyandım, Kahvemi içtim. Duşumu aldım. Üstbaş değiştirdim sonra Çamaşırları çamaşırhaneye götürüp makineye attım. Sonra kendime yumurta haşlamak için ocağa koydum. Şimdi de kahvemi içiyorum yine...
Kötü, çirkin adi adamlarla arkamdan ve sırtımdan kötü bir iftira ettiler. Oysa arkadaşlarımla özgürce kamp yapmaktan başka bir suçum günahım olduğu yok. Halen kampçı arkadaşlarımla özgürce yaptığım kamplarıma devam ediyorum. Kimse de arkamdan iftira yaparak bana bir halt yapamadı. İstediğim gibi olmak ve dilediğim gibi yaşamak gibi konular sonuna kadar benim hakkım olan konular.
Bazı insanlar safi oçocuğu!... İnsanlara iftira edip hakaret edip ortada serbest dolaşıyorlar... Bunlarla da insanlara bir şey yapamadıkları ortaya çıkıyor.
Hayatımı istediğim gibi yaşarmışım. Kimse de bir halt yapamazmış. Herkes de bunu görmüş ve benim özgür bir insan olmama saygı duymuşlar. Huzur içinde yaşamışım hayatımı...
Bugün biraz bilgisayar oyunları ile ilgileneceğim. Age of Empires 3 bedava olmuş oynaması. Onu indiriyorum. Tatillerin olmazsa olmaz aktivitesi bilgisayar oyunu oynamak bence...