Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Her gün çıkıp yakın çevredeki kulvarlarda biraz yürüyorum. Hem insana havalanmak da lazım biraz egzersiz yapmak da iyidir. Ben bu yaz evimden keyif alıyorum.
Bana şusun busun diye iftira eden aşağılık adamlarla da hiçbir şey yapamadılar. İstediğim gibi olmaya ve dilediğim gibi özgür yaşamaya sonuna kadar hakkım var. Hiçkimse de bana bir halt yapamaz.
Sevgili kampçıdostum Ahmet EFE Altınkamp'tan dönüyor. Yarın Ankara'da olacak. Benim gitmek isteyip gitmediğim tatile o yalnız gitti geldi. Yakında birlikte bir kampta buluşuruz inşallah!..
Ben gezen kampçıdostlarımla sanki kendim gezmiş gibi mutlu olurum. Resimlere bakarım. Gezenleri takip ederim. Hiç kimseyi kıskanmam ama gıpta ederim. Maddi nedenlerden çok gezemiyorum. Ben duran karavancıyım. Durmak da güzeldir.
Kitaplarım ve internetim olduğu sürece ben her yerde yaşarım. Kendi evimde tatil yapmayı seçiyorum çünkü başka çok da şansım yok. Kamp alanları, yakıt çok pahalı geliyor bütçemi denkleştiremem bir de tatil masrafı çıkarırsam.