Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Son derece arslanlar gibi delikanlı bir kampçı gezginim. Kimseden de en ufak bir şeyini istemedim almadım. Bunu herkes biliyor. Herkes de son derece onurlu bir insan olduğumu biliyor.
Bunları defalarca yazdım söyledim zaten. Birisi benim hakkımda kötü şeyler düşünüyor diye ben öyle olmam. Son derece de delikanlıyım. Hayatıma özgürce devam ediyorum. Bunu iftiracı p*çlere rağmen yapıyorum yıllardır...
Bunlar 2013 senesinde Karavanturk sitesinde başıma geldi. Her şeyi paylaştığım bir siteydi. Dürüstlüğü ve özgürlüğü konusunda da güveniyordum ama pek güvendiğim gibi insanlar değillermiş.
Sonra zaten babam vefat etti. Boşandım. Hastalandım başıma bir sürü felaket geldi. Kendimi çirkin niyetlilere karşı yeterince savunamadım. Olsun. Kendimi savunacak durumda olmak zorunda değilim. Ne olursa olsun kimsenin bana yalanla saldırmaya hakkı yok.
Ben kampçı dostlarımın kampçı dostuyum. Boşanalı uzun yıllar oldu zaten. Hayatımı da istediğim gibi özgür yaşıyorum. Benim için en güzeli böyle. Kafam rahat... Kampıma gidiyorum. Ohh. Hayat devam ediyor sonuçta...
İftiracılar yüzünden şizofreni hastası da oldum. Ama asla buna değmezler. Her şeyi açık açık konuşmak içine kapanmamak lazım. Sonra insan çok büyük hastalık geçiriyor. Arkanızdan konuşan hiçbir yalancı pislik buna değmez.