2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,090
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,058

Şu sıralar aylık ödeme yaptığım bu kampın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Kampçılık böyle daha ekonomik olabilir ama tuttuğunuz kamptan başka kamplara da gitmeye devam etmemek lazım. O zaman fatura ağırlaşır. Ben yaz tatilinde birazcık gezeceğim sonrasında kazan'da kendi kampımda olacağım. Bu kampı seviyorum. İnşallah yaz tatili de kamp aşırı yoğunluk nedeniyle sorunlu olmaz. Şu ana kadar bir sorun pek yaşanmadı.

En fazla her gün biraz tuvalet sırası bekleriz. :smiley: Çünkü sadece bir tane alafranga tuvaletimiz var ve orası aynı zamanda duş olarak da kullanılıyor. Ama ben kampta küçük haceti porta pottye yapıyorum. Kampın tuvaleti günde sadece bir defa büyük işler için lazım oluyor.

Dünyaya başka bir anlam katan Güzel kampçıdostlara selam olsun. Arkamdan gıybet eden, Bana küfür edene de aşkolsun. Ben benimle dost olmak isteyen herkesin kampçıdostuyum. Benim ömrüm işte böyle geçiyor...
Keyif ehli bir insanım çok şükür. Kimseyle bir derdim yok. Bana hakaret edenleri tüm kalbimle affediyorum. Kendimi de olamadığım ve yapamadığım şeyler için tüm kalbimle affediyorum.

Evime geldim. Ama önce kendime bir Burgerking ısmarladım. Bugün de yemek böyle halloldu. dışarıdan. Şimdi kendime bir kahve yaptım oturdum internetin başına ama dur bir radyoyu açayım önce...

Kahramankazan konusunda hayallerim vardı. Kampta yaşamayı denemeyi planlıyordum. Ama tayinim çıkmadığı için bu gerçekleşemeyecek. Ama bundan sonraki atamalarda hep Kahramankazan isteyeceğim taa ki çıkana değin.

Haftada bir kez giderek yine de Kahramankazan'da tatillerimi geçirmeye devam edeceğim. En önemlisi de bu yaz tatilinin büyük kısmını bu kampta geçirmeye karar verdim. Gidip 5-10 gün bir yerlerde tatil yaptıktan sonra günlerimi kampta serinde kitap okumak, Dünyadan radyolar dinlemek, Telefondan gezenlerin gezilerini takip etmek gibi keyifli işlerle geçirebilirim.
Haftada bir kez gidersem bu yol bana çok koymaz ama iki kez gidersem maddi açıdan sorun yaşarım. Bu nedenle planlamaları haftada bir geliş gidişe göre yapmam yeterli olur sanırım.

Tüm kampçıdostlarıma sevgilerleee... Angara'dan.... Gölbaşı'dan....

Ben bir kampçı dostum. Kimseden bir şey istemedim. Bunu iyi bilmesi gereken insanlar çok iyi biliyorlar.

Napiiim Tabiatım Böyle... (Teoman)

Ben bir dostum. Hayatım boyunca sadece bir dost oldum insanlara...

Samimiyetsizlik, İki yüzlülük benim yapabildiğim meseleler değil.

Napiim Tabiatım Böyle... (Teoman)

Vura vura dip oldum.

Ona buna dert oldum...

Yana yana söndüm,

Çelindi gönlüm...

Yaşamadan öldüm...

Ben buyum, Tabiatım böyle. Canınız isterse...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR