2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,066
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,372
Ben bazı kampları özellikle seviyorum. Ve sevdiğim kamplara gidip keyfimi geçiyorum. En sevdiklerimden biri Ören'deki Altınkamp. Sonra Erdek'teki Kapıdağ Kampı çok seviyorum. Buralarda çamların altında gölgede dinlenmek çok hoşuma gider...

Ben özgür bir kampçı gezginim. Yalancı oçocukları ile arkamdan ve sırtımdan yalan yere gıybet yaparak bana hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı her zaman özgürce yaşadım ve full özgür oldum. Bunun için de çok mutluyum...

Ben hayatımın hiçbir döneminde kimseye bağımlı olarak kamp yapmadım. İnsanlarla ortak kamplar yaptım ama kimseye bağımlı olmadan kendim de kamplara gidiyordum. Yine kimseden bir şey istemiş yada almış değilim. Bana bu tip yalanlarla bir şey yapamadılar. Birşeyler almış da olabilirdim bana bununla da bir şey yapamayacaklardı. Yalan konuşarak insanlara bir şey yapamazsınız. Yaptığınız şey kendi kendinizi rezil etmek.

Arkadaşlar,

Şu anda zaten ücretli kamplarda herkes gibi bedelini ödeyerek kampçılık yapıyorum. Ben böyle bir kampçıyım. Bedelini ödediğim ve kamp kurallarına da uyduğum sürece normalen kimse bana bir şey falan diyemez. Dese de iflah olmaz... Bizler işimizi gücümüzü dedikodu yapan aşağılıklara göre ayarlamayız. Yaptıkları şey yanlış olan onlar, biz değiliz.

İnsanların sırtından iftira eden insanlar en aşağılık ve şerefsiz insanlardır. Bu insanlar hiç çevrelerinde ikinci sınıf insan aramasın, basitçe aynaya baksınlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR