2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 956
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,908

Arkadaşlar,

Ben eşcinsel falan değilim ama olsaydım da bu bir suç değildi. Bir suç olacak hiçbir şey yapmadım. Kampçı dostlarımla kamp yapan birisiyim. Son derece delikanlı heteroseksüel bir insanım. Ancak Aseksüelim ama bu da bir suç değil. Tıpkı eşcinsel olmanın da bir suç olmadığı gibi...

Bana şöyle böyleymişim diye arkamdan yalanla saldıran p*çlerle de hiçbir şey yapamadılar. Dedikodu, yalan, dolan iftira ayak oyunları. Laf salatasıyla hiçbir şey yapamadılar. Beni biz senin ne olduğunu biliyoruz diye tehdit ederek de hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı özgürce yaşıyorum. İstediğim gibi olmaya ve yaşamaya hakkım tam. Kimse benim hakkım olan bir konuda yalanlar konuşarak bana hiçbir halt yapamadı yapamaz da.

İsteseydim eşcinsel de olurdum. Kimse bunu engelleyemez. Ama sonuç itibarıyle böyle bir şey olduğu yok. Beni bunun dedikodusunu yapan oçocuklarıyla üzdüler ama sonuçta ben eşcinsel olmadım. Böyle bir şey olduğu tamamen bir oçocuğu yalanı arkadaşlar.

Son düzenleme:

Ama Bütün Dünya gördü ki böyle yalancı oçocuklarıyla bile onurlu şerefli insanlara hiçbir şey yapamıyorlar... Vee asıl onursuz şerefsiz olanlar yalan yere iftira edenlerdir arkadaşlar.

Kimseye hiçbir kötülük etmedim. Dostlarımla kamp yapmaktan başka bir şey yapmadım. Bana çok çirkin yalancı oçocukları ile saldırdılar. Bununla da hiçbir şey yapamadılar. Ben özgür bir kampçı gezginim arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR