2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 813
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,772
Yine Çekme Karavanımı bir yere konuşlandırarak boş zamanlarımda gidip kampımı yapıp keyfimi geçeceğim. Son zamanlarda çok gittiğim Asbalık da olabilir. Şu andaki konumuma yakın olan Ulaşan'da olabilir aslında.

Yaa sen de haklısın arkadaş ama piknik tüpü araçta çok yer kaplıyor sevmiyorum onu gezdirmeyi. Kartuşla sadece çay kahve yapıyorum. Pahalı olsa da yine de çayı kahveyi dışardan içmekten daha ucuz...
hocam , cay kahve gibi basit seyler icin jel yakit oneririm. 1 lt 100 tl civari birsey . findik kadar bir parca 10 dakiak kadar yaniyor. bir parca bakir telden bile cezve icin ayak yapilir.
sizin de izci gecmisiniz var boyle seyler baskalari icin bos ve gereksiz olarak degerlendirilse de izciler icin anlamli oldugunu bilirsiniz. biz kamplara ve gezilere mumkun olan en az ve en basit malzemelerle gitmeyi severiz. aksam yemegi icin acilan teneke konserve kutusunda ertesi sabah yumurta kaynatiriz. kahvaltidan sonra kahve yapariz. ayrica cezve tasimayiz. hem izci hem tasarimci biri icin fazla kolayci gordum sizi :smiley: :smiley: :smiley:

hocam , cay kahve gibi basit seyler icin jel yakit oneririm. 1 lt 100 tl civari birsey . findik kadar bir parca 10 dakiak kadar yaniyor. bir parca bakir telden bile cezve icin ayak yapilir.
sizin de izci gecmisiniz var boyle seyler baskalari icin bos ve gereksiz olarak degerlendirilse de izciler icin anlamli oldugunu bilirsiniz. biz kamplara ve gezilere mumkun olan en az ve en basit malzemelerle gitmeyi severiz. aksam yemegi icin acilan teneke konserve kutusunda ertesi sabah yumurta kaynatiriz. kahvaltidan sonra kahve yapariz. ayrica cezve tasimayiz. hem izci hem tasarimci biri icin fazla kolayci gordum sizi :smiley: :smiley: :smiley:
Çok güzel. İzcilik severim. Hiçbir zaman resmi izci olamadım ama izci kampında eğitmen olarak görev almışlığım oldu geçmişte. İzcilik ayrı bir zevk Dünyası. Bir felsefesi ve ruhu var. Bir de birlikte yapılan bir etkinlik türü. Ben herkesin olduğu yüksek sayılı kampları pek severim. İzcilik benim ruhuma yakışır.

Reşo yakıtı geçmişte kullandım artık kullanmıyorum. Benim sevdiğim seçtiğim çözüm Nurgaz 450'lik kartuş. Biraz pahalı ama ne yapalım. Kamp yapmak gibi yüksek bir zevk için her şeye değer bence...

Karavanı Asbalık'a koymak yakıt maliyetlerini çok arttırabilir. İyi düşünmek lazım. Belki de Ulaşan'a koyarım ben de veya okulun bahçesinde dursun şimdilik sonra bakalım duruma göre şekle göre...

Asbalık Güçlü ile.jpg

TKKD Etkinliğinden, Güçlü ile Asbalık'ta...

Güzel bir etkinlikti tüm katılan dostlara sevgilerle... Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...

Arkadaşlar ben kendimle barışık yaşayan birisiyim. İstediğim gibi birisi olmaya hakkım var. Bunun iftirasıyla saldıran oçocukları şu ana kadar bana hiçbir şey yapmayı başaramadılar. Ben her zaman istediğim gibi özgür oldum ve bıyık altından nasıl da bu hakaretlerle de insanlara hiçbir şey yapamıyorlar diye onlara hep gülümsüyorum. Ben dostları olan, dostları arasında mutlu olan bir insanım. Gıybet beni illa ki yaraladı ama bununla yıkılmam. Özgür hayatıma dilediğim gibi bir insan olarak devam ediyorum. Bu da benim en doğal özgürlüğüm bana hakaret ederek falan bu özgürlüğümü kısıtlayamazlar. Bana bu oçocukluklarıyla hiçbir halt yapamazlar. Özgürce gezmeye devam ediyorum ve edeceğim. Hem en eski dostlarımla hem de en yenilerle çok çok iyi dostluklarım devam ediyor. Kimsenin bana bir şey dediği yok. Son derece özgür güçlü birisiyim. Ben bir özgür kampçı gezginim. Ve öyle olmaya da sonuna kadar devam edeceğim. Türkiye'nin en güzide kamp derneklerinin birisinde sevilen sayılan bir üyeyim arkadaşlar. Kampçı arkadaşlarım bana fazlasıyla yeter. Bana saygısızlık ve iftira yapanlar umrumda bile değiller. Hakkımda istediklerini söyleyip konuşabilirler. Onlar da öyle bir adamlarmış deyip geçeriz kendilerini...

Bir dost olmak her zaman yürek ister. Bu yürek bizde var. Biz bu yolun yolcusuyuz. İstediğimiz gibi olur yaşarız bize bununla bir halt yapamadılar. Kampçı gezginler özgür olmak ve özgür yaşamak zorundalar. Hayatın kanunu böyle...

Ben her zaman kendine has çözümleri olan çok çok özel bir kampçıyım. Benim gibi kampçılarla tanışmak isterseniz Türkiye Kamp Karavan Derneği'ne üye olabilirsiniz. Benim gibilerden orada çok var arkadaşlar. Ben artık hemen hemen sadece dernek etkinliklerine katılıyorum. Kendim etkinlik açmıyorum.

Benim gerçek bir kampçı olduğumu, Yapmam gereken her şeyi yaptığımı ve kimseden bir şey istemediğimi herkes biliyor. Yalanla dolanla saldıranlar başarılı olamıyor. Hala özgürce geziyorum buna da kimse mani olamaz...

Hiçkimse iftira eden p*ç oçocuklarına göre hayatını düzenlemiyor. Doğru olduğunu bildiğimiz hayatımıza kendimize güvenle devam ediyoruz. Hiçkimseye bir zarar vermedik. Kimseden bir şey istemedik. Bunu Allah biliyor. Ben de biliyorum ki bu da bana yeter.

İnsanlara iftira eden oç ler her zaman için kaybeder. Yalan eninde sonunda bir noktada kifayetsiz olur. Yalan söylemeleri de elde bir kanıt bir olay olmadıkça anlamsızdır. Bu yüzden ellerinde bir delil yokken istedikleri kadar yalancı bir oç olsunlar bana hiçbir şey yapamazlar bununla...

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği ve Canlar Kamp ve Karavan Derneği benim derneklerim. Bu derneklerle aktif olarak geziyorum da...

Bana birileri hakaret ettiler diye hiçbir şey yapamadılar. Özgür hayatımda dilediğim gibi olmakta serbestim. Ben dilediği gibi olan, olduğu gibi görünen özgür bir insanım.

Bugün Şubat'ın 20'si oldu. Ankara'da yağan kar, Yine kar değil...

Yine de bu sabah Güçlü'yü temizleyip yola öyle çıkacağız. Yollar buzlanmış da olabilir. Dikkatli sürmek gerek. Yine Güçlü ile okula gittiğimiz iyi bir gün olur inşallah...

Bu düşüncelerle hepinize günaydın sevgili kampçı dostlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.