yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yine Çekme Karavanımı bir yere konuşlandırarak boş zamanlarımda gidip kampımı yapıp keyfimi geçeceğim. Son zamanlarda çok gittiğim Asbalık da olabilir. Şu andaki konumuma yakın olan Ulaşan'da olabilir aslında.
hocam , cay kahve gibi basit seyler icin jel yakit oneririm. 1 lt 100 tl civari birsey . findik kadar bir parca 10 dakiak kadar yaniyor. bir parca bakir telden bile cezve icin ayak yapilir.Yaa sen de haklısın arkadaş ama piknik tüpü araçta çok yer kaplıyor sevmiyorum onu gezdirmeyi. Kartuşla sadece çay kahve yapıyorum. Pahalı olsa da yine de çayı kahveyi dışardan içmekten daha ucuz...
Çok güzel. İzcilik severim. Hiçbir zaman resmi izci olamadım ama izci kampında eğitmen olarak görev almışlığım oldu geçmişte. İzcilik ayrı bir zevk Dünyası. Bir felsefesi ve ruhu var. Bir de birlikte yapılan bir etkinlik türü. Ben herkesin olduğu yüksek sayılı kampları pek severim. İzcilik benim ruhuma yakışır.hocam , cay kahve gibi basit seyler icin jel yakit oneririm. 1 lt 100 tl civari birsey . findik kadar bir parca 10 dakiak kadar yaniyor. bir parca bakir telden bile cezve icin ayak yapilir.
sizin de izci gecmisiniz var boyle seyler baskalari icin bos ve gereksiz olarak degerlendirilse de izciler icin anlamli oldugunu bilirsiniz. biz kamplara ve gezilere mumkun olan en az ve en basit malzemelerle gitmeyi severiz. aksam yemegi icin acilan teneke konserve kutusunda ertesi sabah yumurta kaynatiriz. kahvaltidan sonra kahve yapariz. ayrica cezve tasimayiz. hem izci hem tasarimci biri icin fazla kolayci gordum sizi![]()
![]()
![]()