Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Aslında Güçlü'mle mutluyum ama gezebilmek için daha fazla kaynağa ihtiyacım var. Şu anki ev kiram çok yüksek geliyor. Gezmeye pek bir şey kalmıyor. Daha uygun bir eve geçmem lazım. Bunun için de tayin dönemini bekleyeceğiz mecburen...
Tayin döneminde belki Angara'nın ufak şirin ilçelerinden birisine tayin isteyebilirim. Ankara içi bir okula da isteyebilirim. Bakalım kısmette ne varsa o olur...
Ben özgür bir kampçı gezginim. Özgür hayatımı dilediğim gibi yaşıyorum. Bunun için çok mutluyum. Kimse bana iftira ile bir şey yapamadı. Herkes gibi ben de özgür bir gezgin olmaya devam ediyorum.
Hayatımda onursuz yaşamadım ve kimseden bir şeyini istemedim almadım. Son derece onurlu bir kampçı gezginim. Param yoksa evde otururum ama kimsenin bir şeyini istemem.
Biz kampçı dostlarımızla her şeyi konuşur anlaşırız. Kim ne getirecek? Kim ne ödeyecek hepsini konuşuruz. Sonuçta kimsenin hakkını kimseye geçirmeden kamplarımızı yapıyoruz. Kimseden bir şey istemedik almadık.
Zaten özgür olmak kendi ayakları üzerinde durmayı gerektirir. Ben yıllardır bunu gayet güzel yapıyorum. Bir sorunum olduğu yok. Birinden bir şey istediğim vakia değil...
Tam 25 yıldır bu yollarda kampçılık yapıyorum. Ben neler gördüm. Ne alçak adamlar ve ne yalan iftiraları beni yıkabildi. Bundan bana hiçbir şey olmaz. Dilediğim gibi olur yaşarım. Kimse de karışamaz...