2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,747

On dört bin yıl gezdim pervanelikte
Sıtkı ismin duydum divanelikte
İçtim şarabını mestanelikte
Kırkların ceminde dara düş oldum
Kırkların ceminde Haydar Haydar dara düş oldum

Güruh-u naciye özümü kattım
Âdem sıfatından çok geldim gittim
Bülbül oldum firdevs bağında öttüm
Bir zaman gül için zara düş oldum
Kırkların ceminde Haydar Haydar dara düş oldum.

IMG_20250201_144517_1.jpg

Ben ve Güçlü'm...

Arkadaşlar,

Sadece oçocuklarının yapacağı uğraşacağı yalan iftiralar atarak da bana hiçbir şey yapamadılar. Tüm hayatımda istediğim gibi oldum dilediğim gibi yaşadım, dilediğim herkesle de kampımı yapıp mutlu oldum ve hala daha da kamp yapıp mutlu olmaya devam ediyorum.
Ben bu işi yaşadığım müddetçe yapacağım. Hiçbir yanlışım olduğu da yok. Son derece onurlu bir kampçıyım. Herkes gibi ben de başta yediğim içtiğim olmak üzere her masrafımı ödüyorum. Hayatımda kimseye bir şeyimi ödettirmiş veya kimse üzerinden bir avanta sağlamış değilim. Ortada böyle bir şeyler olduğu yok. Hiçbir zaman da ortada böyle bir şey yoktu. Her zaman için onurlu bir kampçı olarak yaşadım hayatımı. Çok da güzel yaşadım. Çok da iyi yaptım. Ben gerçek bir kampçı dostum.
Kampçı dostlarım, yenileri ve en eskileri de dahil olmak üzere her zaman benim kampçı dostlarımlar. Hiçbir dostumu harcamadım, arkadaşlığımdan çıkarmadım. İrtibatımı da tümden kesmedim. Hakkımda kötü şeyler uydurduklarında sadece sessizce uzaklaştım kendilerinden. Bütün bu bana yapılan haksızlık ve iftira bir yalandan başka bir şey değil. Yüzlerce kişinin katıldığı kamplar düzenlerken de asla başımı öne eğdirecek bir davranışım olmamıştır. Son derece onurlu bir insan olarak hayatıma devam etmekteyim. Dedikoduculuk ve iftiracılık kötü şeylerdir. Ben bu kötülüğü yapan insanlarla uğraşamam. Uğraşmadım da. Hakkımda kötü şeyler buyuranlar kendileri bilirler. Güzel bir kampçı dost kaybederler.

Kampçılıkta kullandığım malzemenin pahasından çok işlevidir benim için önemli olan. İşimi gören bir kamp ocağım varken yenisini aramam örneğin. Ben böyleyim...
Bu yüzden benim karavanlarım da basit ve işlevseldir. Aynı zamanda olabildiği kadar da ekonomiktir. Ama bazı konularda kaliteye dikkat ederim örneğin çin işi vebasto kullanmıyorum ama birçok şey kullandığım çadırlar da dahil olmak üzere ucuz ve çin işi olabilir de...
Benim araçlarım benim ihtiyacımı görmek üzere düzenlendi. Bu yüzden kamplarımda rahatım. Eğer gerekirse kurmak için GÜÇLÜMDE tuvalet ve çadırı bile var.
Ben milletlerarası gerekliliklere de uyan kampçı bir gezginim, Benim kamp aracım bir Kampçı Kamyonettir. Hayatım boyunca birçok aracı kamp aracı olarak kullandım. En çok kullanılan kamp araçları bilinenin aksine standart otomobillerdir. Halen çadırımla ve bazen de motosikletle kamplı geziler yapmayı severim.
Ben kampçılığın sadece karavanlardan oluşmadığını, Bu işin çadırdan ve küçük yaşlardan başlaması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerin kampçılıkla birtakım İzcilik gibi gençlik faaliyetlerinde tanıştırılması lazım bana göre. İzci kampında eğitmen olarak görev de yapmışlığım var. Benim derneğimdeki arkadaşlarım genel olarak kampçılıkla ilgili benim gibi düşünen insanlardan oluşuyor...
Bu bağlamda derneğim benim demokratik mücadelemi ve kampçı ve karavancılar Dünyasına yapacağım hizmetlerimi sürdüreceğim önemli bir platformdur benim için. Derneğimde kamp yapan insanlara faydası dokunacak işlerde ve görevlerde çalışmak istiyorum zaman içerisinde...

Benim bu fikirlerim ve davranışlarımdaki amaç daha çok insanın kampçılıkla genç yaşlarda tanışmasını sağlayıp sonuçta kampçılığı daha çok insana sevdirmektir. Kimsenin kalitesini düşürdüğümüz olsa olsa adi bir yalan olabilir. Zira biz kampçılığın kalitesini sadece yükseltecek işler yaptık hayatımızda... İnsanlara kampçılığı sevdirecek işlere imza atmaya devam edeceğiz.

Yine gah kampta, gah evimde çay kahve içip her gün yürüyüşümü yaparak bir Şubat tatilini daha geride bıraktık. Şimdi yine okul, yine stres yükleniyooor!
Bizim de işimiz bu efendim. Biz bir öğretmeniz. Para kazanmak ve güzel kamplar yapabilmek için okulumuza gitmemiz ve çalışmamız gerekiyor.
Yarın yine Güçlü, Kampçı kamyonet ile okul yollarında olacağız inşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR