Arkadaşlar,
Sadece oçocuklarının yapacağı uğraşacağı yalan iftiralar atarak da bana hiçbir şey yapamadılar. Tüm hayatımda istediğim gibi oldum dilediğim gibi yaşadım, dilediğim herkesle de kampımı yapıp mutlu oldum ve hala daha da kamp yapıp mutlu olmaya devam ediyorum.
Ben bu işi yaşadığım müddetçe yapacağım. Hiçbir yanlışım olduğu da yok. Son derece onurlu bir kampçıyım. Herkes gibi ben de başta yediğim içtiğim olmak üzere her masrafımı ödüyorum. Hayatımda kimseye bir şeyimi ödettirmiş veya kimse üzerinden bir avanta sağlamış değilim. Ortada böyle bir şeyler olduğu yok. Hiçbir zaman da ortada böyle bir şey yoktu. Her zaman için onurlu bir kampçı olarak yaşadım hayatımı. Çok da güzel yaşadım. Çok da iyi yaptım. Ben gerçek bir kampçı dostum.
Kampçı dostlarım, yenileri ve en eskileri de dahil olmak üzere her zaman benim kampçı dostlarımlar. Hiçbir dostumu harcamadım, arkadaşlığımdan çıkarmadım. İrtibatımı da tümden kesmedim. Hakkımda kötü şeyler uydurduklarında sadece sessizce uzaklaştım kendilerinden. Bütün bu bana yapılan haksızlık ve iftira bir yalandan başka bir şey değil. Yüzlerce kişinin katıldığı kamplar düzenlerken de asla başımı öne eğdirecek bir davranışım olmamıştır. Son derece onurlu bir insan olarak hayatıma devam etmekteyim. Dedikoduculuk ve iftiracılık kötü şeylerdir. Ben bu kötülüğü yapan insanlarla uğraşamam. Uğraşmadım da. Hakkımda kötü şeyler buyuranlar kendileri bilirler. Güzel bir kampçı dost kaybederler.