2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,703

1200x675_cmsv2_425247fa-1fc7-5b9b-896d-804840b3c9d5-8933552.jpg

Şakir Paşa Ailesi'nin birinci bölümü bitti. Güzel, kaliteli bir dönem dizisi izlemek isterseniz bu diziyi kaçırmayın...

472186766_916866573975028_7829434543004747576_n.jpg

Arkadaşlar,

Eğer istediğimiz gibi özgür olamazsak o zaman yaşamanın ne anlamı kalır ki? Özgürlük önemlidir. Benim arkamdan konuşarak benim özgürlüğümü kısıtlayamazlar. Her zaman nasıl yaşamak istiyorsam öyle özgür yaşadım. Onun bunun lafına da hiç bakamam. Karavanlar, arabalar, çadırlar ve daha fazlası sadece özgür ve mutlu insanlar için bir anlam taşır. Sahip olduğum şeyler beni mutsuz edecekse o zaman hiçbir şeyin bir anlamı olmaz hayatta...

Ben kampçı dostlarımla ve ancak kendimi özgür hissedersem mutlu olurum. Dedikoducu aşağılık herifler bana hiçbir fenalık yapamazlar. Kendilerinden ve yol açmak istedikleri fenalıktan korkmuyorum. Son derece cesur yaşayabilecek bir insanım. Kendime ve niyetimin saflığına güvenim tamdır.

Ben sadece bir karavancı değilim, Ben bir kampçı gezginim, Otel, Motel ve Öğretmenevlerinde de canım bunu istiyor olduğu sürece seve seve konaklıyorum. Bu doğanın kucağında bir tatil olmuyor haliyle ama onun da kendine göre güzel yanları, yönleri var. Özellikle bir öğretmen, bence öğretmenevlerini kullanmalı. Başkaları kullanacağına...

Arkadaşlar, BİM'de satılan Binvezir Ayranı'nın tadını çok beğeniyorum. Bir süredir Şarap yerine her gün Ayran içiyorum ve Binvezir Ayranından son derece memnunum, Çok lezzetli bir ayran bence...

tubitak_tan_yerli_maya_ayran.jpg

Arkadaşlar,

Biz eşimle 2013 yılında ayrıldık ve herkes kendi yoluna gitti. Ben eşimi çok severdim ve onu hep el üstünde tutmaya çalıştım ama olmadı işte, Bir şekilde evliliğimiz yürümedi. Yine de benim eşim çok iyi bir eşti ve bir kez olsun beni ağır bir üzüntüye uğratmamıştır. Ve ben de onu uğratmamışımdır. Birlikte anlaşarak ayrıldık tıpkı biraraya gelir gibi...
Yıllar sonra onu yeni hayatında mutlu görmek beni sevindiriyor. Sanırım bir kızı olmuş, Allah analı babalı büyütsün. Ben her zamanki gibi yalnız kovboy olarak hayatıma devam ettim. Ben de böyle mutluyum.
Eşimle büyük şehirde yaşarken geçim sıkıntısı çektik ama buna rağmen bir kez olsun başkasına muhtaç olmuşluğumuz yoktur arkadaşlar. Arkamızdan bu tip yalanlar konuşan adamlarla bize hiçbir şey yapamadılar. Biz hep özgür olduk, her zaman için özgür yaşadık ve bunun için de tanrımıza şükrettik.
Halen hayatımı yalnız olarak kimselere muhtaç olmadan onurumla yaşıyorum. Ve bundan da çok mutluyum.

Ben bir kampçıyım ve kamp yapan herkesi dostum bilirim. Benim yapım bu, Dost canlısı birisiyim. Derneğimde yeterince kampçı dostum var ve bunlarla zaman zaman çeşitli etkinliklerde biraraya da geliyoruz. Dernek kampçılık yapmak için güzel olanaklar sunuyor... 2017'den beridir TKKD üyesiyim. Keşke de daha önce üye olsaymışım. Derneğim ve kampçı dostlarım benim için çok değerli ve önemlidir. Ben dostlarıma değer veren birisiyim ama dostlarına değer veren insanlar arasında olmak da isterim açıkçası.

Evimde oturup TV'mden film dizi seyrediyor, Müzik dinliyor, Kitap okuyor ve keyfime bakıyorum. Maddi nedenler her haftasonu kamp yapmaya izin vermiyor. Aslına bakarsanız ayda bir kez kamp yapmak bana yeter. O da zaten derneğin bir etkinliği kesin olur oraya giderim genelde. Hiçbir şey yoksa Ulaşan Otel de kesin dernek yemeğimiz olur oraya gider kampçı dostlarımızla gönlümüzce birarada oluruz.

Hayatımda istediğim şeyleri hep gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye de devam ediyorum. Hoş şeyler yaptım ve hoş bir hayat yaşadım. Bunun için Allah'ıma hamd olsun.
Özgür yaşamım konusunda Allah'tan başkasına hesap vermek zorunda değilim. Kimse de özgür yaşantıma karışmaya cüret etmesin. Çünkü kimsenin buna hakkı da yok!... Kimse kimsenin oyuncağı değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR