2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,795
Okulumun bahçesinde duran Pirikamp adında bir de çekme karavanım var. Onu çeşitli uzun süreli konaklamalarda kullanırım. Arada içinde kahve de içiyorum. Ben inşallah gelecekte tam boy, bembeyaz güzel bir alkovenli motokaravana sahip olacağım. Ve bu karavanın içinde hayatımı sürdüreceğim. Ama bunun için zaman ve sabır gerekiyor. Türkiye'de bir öğretmen maaşıyla bir motokaravan almak için çok sabırlı ve düzenli sistemli şekilde yıllarca para biriktirmek gerekir. Ben bunu BES üyesi olarak çözdüm. İnşallah emekli olacağım 2037 yılında hayallerimdeki motokaravanı alacak kadar para biriktirmiş olacağım.

Ben genelde gittiğim otel ve öğretmenevlerinde uydu TV aracılığıyla radyo dinler, NTV, TRT Müzik ve TRT Belgesel ve TRT2 gibi çeşitli kanalları izlerim. Otellerin internet bağlantıları genelde çok iyi olmuyor. Varsa UyduTV'den radyo dinlemek kitaplarımı okurken odamda dinlenmek için güzeldir. Ben Otelleri ve Öğretmenevlerini severim. Özellikle Öğretmenevlerine ayrı bir önem veriyorum. Bu Şubat tatilinde Alanya Öğretmenevindeyim Allah kısmet ederse...

Ben bir kamp lideri olarak bundan sonraki hizmetlerimi derneğim içerisindeki etkinliklerde görev alarak vereceğim. Ve demokratik mücadelemi derneğim içerisinde sürdürüyorum. Bir kampçı olarak bir dernek kendinizi temsil etmeniz için iyi bir olanaktır. Benim derneğim köklü bir dernektir ve Türkiye'deki en önemli kampçılardan bazıları benim dernek arkadaşlarımdır.

Alanya gezimde yanıma alacağım tabletime yeni içerik sağlayıcı uygulamalarını yükledim ve yeni klasörler oluşturup masaüstünü bir güzel temizledim. Öğretmenevlerinde kablosuz bağlantı genelde çok iyi olmasa da ben yine de tabletimi yanıma alayım diyorum. Büyük bir LAPTOP taşımaktan çok daha iyidir.

İyi geceler sevgili kampçı dostlarım.

Ben takma adlar ardına sığınmayan gerçek bir kampçıyım.

Eğer siz de benimle bu sevdayı paylaşıyorsanız kampçı dostlarımdan oluşan Facebook grubuma da gelin...

Traşımı oldum, Banyomu yaptım, Ütümü yaptım. Yeni Hafta için Kağıt Kürek işlerini de yaptım. Günlük Planlarımın bir örneğini okulumun e-posta adresine gönderdim. Yeni bir haftaya hazırım inşallah...

Bir ürünü almadan önce yorumlarına bakmak yararlı olur.
Alanya gibi yoğun bir yer yerine Köyceğiz gibi sakin ve huzurlu bir yeri tercih ederim.Yer var mı bilmem ama öğretmen evi var.

Bir ürünü almadan önce yorumlarına bakmak yararlı olur.
Alanya gibi yoğun bir yer yerine Köyceğiz gibi sakin ve huzurlu bir yeri tercih ederim.Yer var mı bilmem ama öğretmen evi var.

472237090_1976036556221473_9223224898266095010_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR