2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,097
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,736
Ben bazı kampları özellikle seviyorum. Ve sevdiğim kamplara gidip keyfimi geçiyorum. En sevdiklerimden biri Ören'deki Altınkamp. Sonra Erdek'teki Kapıdağ Kampı çok seviyorum. Buralarda çamların altında gölgede dinlenmek çok hoşuma gider...

Ben özgür bir kampçı gezginim. Yalancı oçocukları ile arkamdan ve sırtımdan yalan yere gıybet yaparak bana hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı her zaman özgürce yaşadım ve full özgür oldum. Bunun için de çok mutluyum...

Ben hayatımın hiçbir döneminde kimseye bağımlı olarak kamp yapmadım. İnsanlarla ortak kamplar yaptım ama kimseye bağımlı olmadan kendim de kamplara gidiyordum. Yine kimseden bir şey istemiş yada almış değilim. Bana bu tip yalanlarla bir şey yapamadılar. Birşeyler almış da olabilirdim bana bununla da bir şey yapamayacaklardı. Yalan konuşarak insanlara bir şey yapamazsınız. Yaptığınız şey kendi kendinizi rezil etmek.

Arkadaşlar,

Şu anda zaten ücretli kamplarda herkes gibi bedelini ödeyerek kampçılık yapıyorum. Ben böyle bir kampçıyım. Bedelini ödediğim ve kamp kurallarına da uyduğum sürece normalen kimse bana bir şey falan diyemez. Dese de iflah olmaz... Bizler işimizi gücümüzü dedikodu yapan aşağılıklara göre ayarlamayız. Yaptıkları şey yanlış olan onlar, biz değiliz.

İnsanların sırtından iftira eden insanlar en aşağılık ve şerefsiz insanlardır. Bu insanlar hiç çevrelerinde ikinci sınıf insan aramasın, basitçe aynaya baksınlar...

Yücel Hoca bir garibanın teki. Herkes ona hakaret edebilir, Arkasından gıybet yapabilir. Bu neyi kanıtladı yani? Bununla da ne yapabildin? Hiç...