Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Özgür yaşamayı, özgür olmayı hayatımın asıl değeri olarak görüyorum. Bana hakaret etmeye çalışan aşağılık adamlarla da hiçbir şey yapılamadı. İstediğim gibi olmakta full özgürüm.
Bizim dost olduğumuzu, dostça yaşadığımızı, kimse ile bir sorunumuz olmadığını. Kendi halimizce özgür yaşadığım hayatta istediğim gibi olup yaşadığımı herkes bilmeli
Ben bir şizofren hastasıyım. Elimden geldiğince her işi yapmaya çalışıyorum. Bazen bir çocuk gibi masumumdur. Bu hallerimi de sevip alıştım. Doktorum olanzipinimi kesti. Bu sıralar sıkıntılar yaşayabilirim.
Evliliğim bitti. Eşim zaten beni sevmiyor ve benden ayrılmak istiyordu. Cinsel konular da bana iyice görev haline dönüşmüştü bence. Ben hayatımı yalnız da iyi idare edebildiğimi düşünüyorum. Aseksüelim. Bu bir suç değil. Gizli bir şey de değil. Arkamdan iftira edebileceğiniz bir konu hiç değil. Elimden geldiğince güzel yaşamaya çalışan, özgür, güçlü olmaya çalışan birisiyim.
İnsanların birbirini kırmak incitmek veya onurunu kırmak için söyledikleri şeylerin hiçbirisini aslında olmak bir suç değil, Ne kadar ilginç değil mi? Bu hayatın anlamlandıramadığım garipliklerinden biri. Ama sonuçta ben de bana bu ve benzer iftiralar atılarak ruh hastası oldum.
Bana pezevenk dediler arkadaşlar. Hiç kendime böyle bir şeyi yakıştırmıyorum onu bana söyleyen kendi türünü ifade etmeye çalışıyordur ancak... Benim gündemimde böyle şeyler konuşan insanlar yer alamamalı. Çünkü gerçek kalitesiz insanlar bu hayatta kendileriler.
Ben arkadaşı ve dostları olarak yanlış bildiği bazı adamlarla kamp yapmak isteyen son derece vizyoner ve ne istediğimi de çok iyi bilen biriyimdir. Kampçılığım dostlarım arasında devam ediyor arkadaşlar halen...
Aramıza iftira sokan insanlar eski dostlarımla aramı da açamadılar. Hakkımda ne düşünürlerse düşünsün bir kez dostum dediğim adam ölene kadar dostumdur.