2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,536
Arkadaşlar,

Pezevenk olacak hiçbir tarafım yok. Ben dostlarıyla kamp yapmaya gitmek istemiş özgür bir insanım.

Ben bir cumhuriyet öğretmeniyim. Mesleğim budur.

Etiketler
Ki hala da özgürce dostlarımla kamplara gitmeye devam ediyorum. Bu pis iftiraya uğradığımın üzerinden onbir yıl geçmiş arkadaşlar... Bende değişen hiçbir şey yok...

Arkadaşlar,

Paramı karavana ve araçlara değil, Gezmeye ve tozmaya ayırmak niyetindeyim. Zaten gelirim yüksek değil. Güçlü ve PİRİKAMP bana yetecektir diye umuyorum.

Güçlü'de şartlar iptidai de olsa yine de o bir Kampervan diyebiliriz. Yaşam aküsü ve Dizel Isıtıcısı ile kampervan olarak anılmayı hak ediyor bence...

İstediğim gibi özgür hayatımda istediğimi oldum. Yalan konuşan adamlarla da bana kimse hiçbir halt yapamadı. Bu sene bu pisliği bana yaptıklarının onbirinci senesi oldu arkadaşlar. Hala son derece delikanlıyım. Hayatıma özgürce devam ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler