2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,975
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,434
IMG_20241204_115832_1.jpg

Stem kursumuzdan... Racing...

Etiketler

O Benim biricik kampçı kamyonetim, Sivas, Zara'lıdır... Kendisine Güçlü diyorum. Birtakım kamp donanımlarıyla donatılmış bir kampçı kamyonettir. Bir kampçının günlük kamyonetidir aynı zamanda kendileri...

Bir kampçı olmaktan hiç utanmadım ve çekinmedim. Ben her zaman neysem oyum. Ben kamp yaparak Dünya'yı gezen ve anlamlandıran bir insanım. Zamanında bir site kurup adına Kampçıyız demiş olmamda yadırganması gereken hiçbir şey yok. Biz kampçı gezginleriz ve kimseden saklamamız gereken bir yanımız olduğu da yok... Bana ikinci sınıf insan diyen ve böyle bir muamele yapmaya çalışan insanlar kafasından hastalıklılar. Asıl hasta olan ben değilim bu adamlardır. Malesef beni de hasta ettiler ama şimdilik durumu iyi idare ediyorum. Ben özgür bir kampçı gezginim. Dilediğim gibi olup yine de onurlu bir yaşam sürmeye hakkım var. Zaten bir şey olduğum ve ortada bir şey olmuş olduğunun bir oçocuğu yalanı olduğunu defalarca söyledim. Bana oçocuğu yalanlarıyla saldıran adamlar doğal olarak oçocuğular arkadaşlar. Ben kamp yapıp eğlenmekten başka hiçbir şey istemedim ve yapmadım. Kimseden hiçbir şeyini almadım. Kendime çıkar yada Avanta sağlamadım. Sadece hobi amaçlı kamp yapıyorum. Bu da benim özel hayatımla ilgili bir konu ve hiçkimse de buna karışamaz.

Benimle kamp yapan herkes benim hakkımda ne düşünürse düşünsün benim kampçı dostlarımdır arkadaşlar. Kampçı dostlarımı harcamayı veya gözden çıkarmayı hiç düşünmedim. Ben birine bir kez dostum dersem o adam ölene kadar benim dostumdur. Hakkımda söylenen çirkin şeylerin değirmenine su taşıyan kampçı dostlarım varsa bunlar da halen benim kampçı dostlarımdır arkadaşlar. İsteyen istediğini düşünmekte özgür. Tıpkı her zaman olduğumuz gibi biz özgür kampçılarız arkadaşlar. Herkes bizi beğenmek zorunda da değil. Ama bu saygısızlık yapabileceği anlamına gelmez tabii ki. Biz insanları tepemize çıkarmak zorunda olan bir eşek değiliz. Bize saygısızlık yapılmasına da müsade edemeyiz.

turkeyvisited (2).png

İşte benim Türkiye Haritamın son durumu. Beyaz illerde henüz bulunamadım.

Aslında Türkiye o kadar büyük ki bu haritanın hepsini kırmızı yapsak bile tüm Türkiye'yi gördüğümüzü iddia edemeyiz yine de ama bu benim için uygun bir hedef. Tabii ki her gezilen ilde tekrar ve tekrar gezilecek henüz gezilmemiş görülmemiş yerler veya durumlar için daha önce gidilen rotalara da tekrar ve tekrar gidiyoruz sonuçta ama yine de Tüm Türkiye'yi gezmek epey güç bir hedef olurdu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri