Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Evet Perşembe de geçti, Geldik kursun son gününe. Son gün değerlendirme amaçlı bir sınav yapılacak ve bu kurs da bitecek. STEM güzel bir öğretim yöntemi. Bana faydası oldu. Öğrendiklerimi derslerimde uygulayacağım.
Bugün TKKD'nin Ulaşan'daki yemeğinden sonra Ablama gittim oturmaya. Ablam bana yarım lahana verdi, hepsini pişirememiş ben de gelince hemen doğrayıp kapuska yapımına giriştim. Şimdi acılı kapuskam ocakta...
Yemekte etkinlik de kesinleşti. Bu sene yılbaşı yemeğimiz yeniden Ulaşan Hotel ve Caravanning'de olacak. Allah kısmet ederse ben de gecede kampçı dostlarımla beraber olmak istiyorum.
Bu aralar aracımı verip bir DUCATO edinmeyi çok düşündüm ama bugün ablama gidince bir daha anladım ki o boyuttaki bir araçla ben şehiriçinde yapamam. Ducato bekleyecek. Belki de emekliliğe kadar uzunca bir zaman bekleyecek. Çekme karavanın mobil avantajlarından yararlanmaya devam edeceğiz. Ve Güçlü'nün sunduğu mobiliteden...