2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,130
Ben bütün kampçı dostları özgürce ve kardeşçe kamp ateşinin etrafında görmek istedim ve buna uygun kamplar düzenledim. Bunların hiçbirisi bir suç değil. Ortada bir suç olduğu da yok. Biz kampçı gezgin arkadaşlarız. Birlikte kampa gider eğleniriz. Eğlenmek, dost olmak, insan olmak bir suç değil. Bizi engellemeye çalışanlar iftiralar attılar. Bunla da bize hiçbir şey olmadı. Halen dilediğimiz gibi özgürce kamplarımızda, gezimizde, tozumuzdayız arkadaşlar...

Etiketler
Kampçı dostlarım beni bilir ve tanırlar. Ortada bir yanlışım olduğu yok. Herkes gibi özgür bir insanım. İstediğim gibi olur yaşarım. Bana bununla da hiçbir şey yapamayacaklar. Yapamadıklarını ve yapamayacaklarını Bütün Dünya da gördü ve şahit oldu. İnsanların bu ülkede istedikleri gibi bir insan olmaya ve diledikleri gibi yaşamaya hakkı var. Hiçkimse bu hakları engellemeye kalkışamaz. Kalkışsa da bununla kimseye bir halt yapamaz. Yapamadığını da böyle herkes görür öğrenir.

Biz dostuz. Her zaman bir dost gönlüyle hareket ettik. Bana iftirayla saldırttıkları arkadaşlarımı da kırıp dökmedim. Ama yanlış yapan bunun bedelini de ödemek zorunda. İftira etmek ciddi bir suç.

Ben yine de bana iftira eden bu adamlara hakkımı helal etmiyorum ve kendileriyle hesabımı Allah'a havale ediyorum. Allah ve onun ilahi adaleti çok yüce ve büyüktür. İftira eden insanlara en güzel, en münasip cezayı da verecektir. Ben özgür yaşamıma bakmaya devam edeceğim. Hayatımı her zamanki gibi özgürce yaşayıp güzel yerler gezmeye, güzel insanlar tanımaya çalışacağım. Kampçı dostlarımı ise hiçbir zaman yüzüstü bırakmayacağım.

Ben geldim dostluk için sevi için,
Anlamam kinden, düşmanlıktan.
Her zaman güzel şeyler söylemek,
Güzel şeyler yapmaktır amacım.
Elimden gelmeyen şeyler olabilir.
Ama bu niyetimin güzel olmasını değiştirmez.

Arkadaşlar,

Benim kampçı dostlarımla paylaşımlarda bulunduğum grubumun adı EGEKAMP'tır. Bu şekilde büyük harfle ve bitişik yazarız. Benim kampçı dostumsanız EGEKAMP grubuna dahil olabilirsiniz.

Bir suç işlemedim arkadaşlar, Kendi kampçı dostlarımla kamp yaptım ve bu bir suç değildi. Hala daha doludizgin kamplar yapmaya devam ediyorum, Özgürce...

Kimseye bir şey anlatmak veya kanıtlamak zorunda değilim. İstediğim gibi birisi olmaya her zaman için hakkım var.

Haklarımı kullanıyorum.

Biz insanız arkadaşlar. Biz gezimizde tozumuzda kampımızda eğlencemizdeyiz. Biz özgür kampçı gezginler olmaya devam ediyoruz. Kimseyle geçmişte bir sorunumuz olmadığı gibi şimdi yine de yok. Biz özgürüz. Herkes de özgür yaşadığımızı bilir.

IMG_20241129_080859_1.jpg

Eskidost Güçlü, 332.000 Km. de.
Yine bir gün birlikte okul yolundayız...

Arkadaşlar elde olmayan durumlardan oluşan sonuçlar hayatta sizin suçunuz değildir. Gariban olmak, kıt kaynaklarla yaşamak ve varolmaya çalışmak benim bir suç olarak gördüğüm bir şey değil. Aksine gariban da olsam yapabildiklerimle gurur duyuyorum. Hem çekme karavanım hem de kampçı kamyonetimle gayet onurlu bir hayat yaşıyorum. Bunu da herkes çok iyi biliyor

Ben bir Türk öğretmeniyim. Bununla gurur duyuyorum. Ben bir avrupa ülkesinde öğretmen olsaydım her şey çok farklı olurdu. Ama ben ülkemin bana verebildiği parayla yaşamak varolmak ve gezilerimi sürdürmek zorundayım. Yıllardır kimseye muhtaç olmadan özgürce yaşadım. Ama sahip olduğum şeyler benim yerli ve milli. Elden bu kadarı geliyor. Kampçı kamyonetimde şartların iptidai olması. Çok iyi bir karavan sahibi olmamak gibi şeyler çok önemli değil. Çünkü ben hobimi bütün yüreğimle sürdürüyorum ve bundan memnunum. Birilerinin beni aşağı görmesi umrumda bile değil ve buna hakları olmadığını bu şartlarda herkes anlayabilir pekala.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR