2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 132,180
Ben aklımdaki bir ideali yaşayan bir insanım. Benim idealim dostluktu, sevgiydi, kardeşlikti... Bu idealleri düzenlediğim kamplarda yaşadım. Ve bunları yaşama fırsatını Allah'ım bana verdiği için binlerce kez şükür ediyorum. Şimdi olsa böyle kamplar düzenlemek hiç kolay değil...

Etiketler

Özgür hayatımda dilediğim gibi oldum, istediğim gibi özgür yaşadım arkadaşlar. Bana iftira eden şerefsizlerle de hiçbir şey yapamadılar. Gayet tabii istediğim gibi olup dilediğim gibi yaşamaya hakkım var. Herkes de bunu öğrendi. Ben bir kampçı gezginim arkadaşlar. Kampçı dostlar arasında mutluyum. Dostlarımın arasına ben şöyle böyleymişim diye nifak soktular. Bunlarla da bize bir şey yapamadıklarını bütün Dünya gördü. Özgür hayatımı dilediğim gibi yaşayacağım ve sizler bana hiçkimsenin böyle ucuz ayak oyunlarıyla hiçbir şey yapamadığını ve yapamayacağını daha da iyi görüp öğreneceksiniz arkadaşlar...

Bu bir iftira arkadaşlar. Ve bunun yeri düzgün insanlara yapılan alçak iftiraların gittiği çöplük. Bu çöplükte öten çok oçocuğu var. Hiçbirisi umrumda değiller. Ortada bana kötü bir şey takacakları hiçbir şey yapmadığım ortada.

Ben bir onurlu kampçı gezginim arkadaşlar. İftira eden oçocukları basitçe oçocuğudur arkadaşlar. Herkese de bunların oçocuğu olduğunu yıllardır açık açık anlattım. İnsanlara sırtından ve arkasından iftira ediyorlar arkadaşlar.

Halen kampçı aracımla ve karavanımla memleketimin yollarında özgürce geziyorum. Özgürce gezmeye de devam edeceğim. Bana böyle şeylerle bir şey yapamadılar ve yapamayacaklar da... Ortada hiçbir somut bir olay olmuşluğu yokken arkamdan yalanla dolanla iftira ettiler. Bunlar p*ç oçocuğular arkadaşlar ötecekleri çöplük ancak yalanın ve yalancıların çöplüğü...

İnsanlara arkasından ve sırtından yalanla saldıran bu adamlar Türkiye'de karavancılığın başına gelmiş en büyük felakettir arkadaşlar. Yıllarca beni güzel şeyler yaptığım yolumda engellemek için çok şeyler yaptılar. Ama başarılı olamadılar. Yaptıkları yalan bir oçocuğu yalanıdır arkadaşlar. Bu yalanla ancak oçocukluğu yapabilirler.

Kamplar yaptım, Özgürce gezdim ve varoldum. Hiçbir şey yüzünden pişman değilim. Ben gezmeye ve tozmaya devam da ediyorum ve edeceğim... Bu oçocuklarına inat olsun! Çatlasınlar hasetlerinden inşallah!

Biz bize dost olan dostlarımızla dostlar arasındayız. Kimsenin arkasından sırtından bir şey çevirmedik. Biz neysek oyuz arkadaşlar. Dilediğimiz gibi olur ve yaşarız bununla bize hiçbir şey yapamadılar ve yapamazlar da... Biz özgür kampçılarız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR