2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,419

Etiketler

İzmir'deyken daha çok herşeyi ve herkesi bırakayım, motoruma atlayıp herkesden kaçayım gezileri yapıyormuşum. Şimdi biraz daha yaş aldım, Hayatım da bir düzene girdi. Yerleşik düzenimi oluşturan şeyleri sever oldum. Evimi, Karavanımı Karavanımın yerini seviyorum. Artık eskisi kadar uzaklara kaçayım gideyim duygusunu yaşamıyorum. Beni mutlu edecek yerlerin bana uzak olması benim için bir şart değil. Sadece Ankara'daki kamplara katılarak yada Sabit bir kampta duran karavanımda kamp yaparak pekala mutlu olabilirim ben.

Arkadaşlar genelde bütün araçlar resimlerde olduğundan iyi görünüyor. Fotoğrafları iyice büyütüp detaylı bakmak lazım.

Motokaravanlar bütçemi aşıyor. Güçlü ile ve bu şekil yan çözümlerle devam edeceğiz. Bu tuvaleti belki de çok kullanamayabilirim. Yine de herkesin kendi tuvaleti olduğu bir durumda çaresiz kalmamı önler bu çözüm.

Bazı kamplarda da kamp yeri yada restoran olabilir. Alafranga tuvalet bulunmuyor. İşte bu tür yerler için bu tuvalet iyi olacak.

Ayrıca bu tuvalet Festivallerde ve buluşmalarda çok iyi olacak. Çünkü bizde festivallerde tuvalet konusu rezalet olabiliyor.

Beni bilen bilir ben kamp yapılan her şeyin ama özellikle Motosiklet festivallerini pek severim. Ayrıca her şeyin festivaline bayılırım. Çilek Festivalinden Havuç Festivaline varıncaya kadar festivalleri hiç kaçırmak istemiyorum. Özellikle de bana yakın olanları, Soğuk kar festivalleri hariç.