2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,050
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,303

Etiketler

Sıpamda çeki demiri var, Eberpacher var, Ekstra akü var. İçinde bir kişilik yatağı var. E daha ne olsun? Bir tuvaleti yok işte. Onu da belki çadırla çözeceğiz. Bazen bazı toplu etkinliklerde umumi tuvaletler uygun olmuyor. Bu durumda tuvalet çadırı ile çözebiliriz. Yolda da tuvalete araç içinde bir yer bulacağız artık...
 






Bana hepsi lazım. Bir tane de tam boy alkovenli karavan lazım herhalde ama bu gidişle hiç gerçekleşmeyecek bir hayal de olabilir... Göreceğiz bakalım. Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler...
 


Bunlara bir Hymer Camp 46 yada 55 eklemek lazımdır. Bu da ancak çok uzun zaman para biriktirmek lazım. Emeklilikten önce böyle bir mutluluğu gerçekleştirmek olasılığı vardır.
 




Güçlü için hep istediğim tuvalet çadırı ve portatif tuvaleti nihayet sipariş verdim. Artık güçlü ile tuvaletsiz yerlerde de kamp yapabileceğiz.

Aldığım ürünler şunlar:


Böylesi tuvalet yüzünden başka araç almaktan çok daha ucuza geldi tabii ki. Biraz kurulum zahmeti olacak ama her yerde özel tuvalet kullanabileceğim. Daha önce de yazdım bu bazı festival ve etkinliklerde gerekli oluyor. Ayrıca Plaj gibi halka açık yerlerde kamp yapabilmek için de gerekiyordu.
 



Güçlü'mün Trafik Sigortasını Hepiyi sigorta'dan 8500TL'ye yaptırdım.
Ayrıca Motosikleti de 2000TL'ye yaptırdım. Bu yıl sigorta işlerim tamam.
İlk defa sigortalarımı online yaptım. Sigorta Acentesine gitmeden.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst