Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Dedikodu aptal insanların eğlencesidir. Bırakın aptallar kendi çapında eğlensinler. Siz özgür hayatınızı yaşamaya tam gaz devam edin. Doğru ve dürüst olun. Mükafatını görürsünüz bir gün mutlaka...
Ben böyle istediğim gibi oldum ve dilediğim gibi yaşadım hayatta, Arkama bakma lüksüm de olmadı. Çünkü orada iftira ve dedikodu yapmaya hazır şerefsizler vardı. Arkamdan şu veya bu olduğumu uydurdular. Gerçek şu ki ben ancak istediğim gibi olursam ve dilediğim gibi yaşarsan özgürce varolmuş olurum zaten. Oçocukları size hiçbir şey yapamaz. İstediğiniz gibi özgür yaşamaya devam edin.
İyi ki de beni engellemeye çalışan alçaklara rağmen bunları yapmışım. Amaçlarının ve niyetlerinin ne kadar bozuk olduğu sonradan ortaya çıktı bazılarının.
Ben özür dilemeyi, Yanlışlarından dönmeyi de bilen çok özel bir insanım. Yanlışlarımda ısrar etmedim hayatta. İftiracı şerefsizler bana bir halt yapamadı. Özgürce kampervanımla gezip kamplarımı özgürce yaptım.
Yaşamda ancak kendi niyetinin saflığını keşfetmiş bir birey içindeki Biz'in farkına varıp anlamlı, coşkulu bir hayata devam edebilir. İşte benim amacım budur. Anlamlı ve coşkulu bir hayat yaşamaktır arkadaşlar. Bunun için elimden geleni yapıyorum. Savaşçı'yı yıllar önce zaten okumuştum.