2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,278
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,856

Etiketler

Ben iyi bir insanım. Sadece aklım bazen farklı çalışıyor. Bu bir suç değil. Basitçe hastayım ben. İlaçlarımla uzun zamandır iyi idare oluyorum. Birinin arkamdan konuşmasını önemsemem. Bazen de çok önemserim. Bana yapılan bir kötülüğü unutamıyorum bazen. Bunlar bende takıntı olmuş. Hep birlikte benim ruh sağlığımı bozuyorlar. Birinin arkasından konuşmak insanlık değildir. Bir insana ben senin ne olduğunu biliyorum demek de insanlık değildir. Basitçe o insan istediğini olabilir. Herkes de herkes hakkında istediğini düşünebilir. Bu da bir suç değildir. Ama iftira atmak, ortada bir durum yokken sen şusun busun diye saldırmak çok çirkin bir davranış bence... Uzak sitelerden iftira eden insanların bana yaptıkları bu iftirayı kamp gurubuma bulaştırmaları beni çok üzdü. Sonuçta ben o insanları dostum bilmiş, öyle kabul etmiştim. Ama arkamdan konuşan insanlarla dostluklarım iyi yürüyemiyor bir daha...

470232281_1114003270073856_7689447894825039511_n.jpg

Bu aralar bazen gönlüm T4 Kampervanlara gidip geliyor. Yakında T4'e terfi edersem şaşırmayın...

Klimasız olmaları problem ama katlanabilirim...

Ben bir karavancıyım. Bana karavan olsun da...

İçinizdeki neşeyi ve kalbinizdeki sevgiyi öldürmeye çalışan aşağılık şerefsizlerden uzak durun, Uzak yaşayın arkadaşlar. Yoksa mutsuz olursunuz. Arkanızdan ve sırtınızdan mutsuz olmanız için çalışırlar. Adeta oluşturdukları mutsuzlukla beslenen canavarlar onlar. Onları hayatınızdan uzak tutun. Güzel anlamlı ve coşkulu bir hayata devam edin.

Güzel anlamlı ve coşkulu bir hayat ancak insanları severseniz yaşayabilirsiniz. İçinizdeki sevgiyi öldurmeyin. Dedikoducu şerefsizlere hayatınızda asla ikinci bir şans vermeyin. Dedikodunuzu yapmalarına imkan sağlamayın. istediğiniz gibi olun, dilediğiniz gibi yaşayın, hayatta arkanıza da bakmayın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,730
Kayıtlı Üye Sayımız
166,553
Kaydolan Son Üyemiz
ali.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR