2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,697
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,854
Bu iddiaları burada yazdığına göre senin iddianla :,Sana bu iftiraları atanlar burada olmalılar ? Kimdir bunlar? hangi konuda ne gibi iftiralar atıyorlar?
Hayır burada değiller,
Bana bu iftirayı 2013 Yılında Karavanturk adlı sitede attılar.
Her zamanki gibi birşeyler paylaşmaya çalışan paylaşımcı bir dosttum.
Zaten herkes için her zaman bir dost olmaya çalıştım.
Bazılarının iddiaları varmış.
Ama her nedense onbir yıldır bu iddialarını çıkıp kanıtlayamadılar.
Şimdi de ortaya çıkmıyorlar.
Pek çok kez özel hayatım kimi ilgilendiriyorsa ortaya çıksın diye çağrı yaptım.
Gerçekten özel hayatım kimseyi ilgilendirmiyor galiba.
Belki de her şey kafamın içine zorla yerleştirdikleri bir düşünceden ibaret...
Belki de ben uydurdum hepsini...
Şizofreni böyle bir şey...

Etiketler

Bana benim ne olduğumu bildiklerini söylediler...
Türkiye her gün farklı inançları, cinsel kimlikleri veya herhangi bir insani özellikleri yüzünden sürekli dışlanan, ötekileştiren ve bunun acısını ilk kez yada yüzüncü kez hisseden insanlarla dolu...
Bana yine de hiçbir halt yapamadılar. Çok tehlikeli yalancılar ve dedikoducular ama hepsi o kadar.
Ortada somut fiili bir hadise olduğu yok. Böyle bir şeyi kurgulayabileceklerini sanmıyorum. O kadar da değil artık.
Sonuçta bana ne demiş olabilirler?
Biz erkeğiz, Yücel Hoca şöyle böyle demiş olabilirler mİ?
Veya biz adamız sen adam değilsin demiş olabilirler mi Yücel Hocalarına?
Eee dediler, veya demediler. Ne oldu yine de, HİÇ.
Benim de umrumda değiller, Ne dedilerse dediler...
Bana ne?

Ben oyunumu elim açık oynadım. Kimseden bir şey saklamadım. Pişman değilim...
Böyle bir dedikodu fırtınasından yine iyi kurtardım gemimi.

Sevgili kampçı dostlarım, İyi geceler herkese...

Biz kimseye düşman olmadık.
Kendi yolumuzda yürüdük.
Karşı çıkan olursa az yolumuzu değiştirdik,
Ama yine de yürüdük.
Bizim geleneğimiz böyle.
Biz Kampçı dostlarız.
Sadece birbirimize değil,
Doğaya suya ağaca taşa ve hayvana da dostuz.
Biz buyuz.

Yurt-Yemekhane.JPG

Ahh, Şu Gençliğim...

Arkadaşlar,
Biz bu yollara çıkarken, Dostluk için Sevi için çıktık. Ve yolda bulduğumuz insanlara dostumuz dedik. Onların bize ne dediği kendi problemleri artık bizi ırgalamaz. Biz her zaman dürüst ve iyi niyetli olmaya çalıştık. Bu değerlerimizi herkesten iyi biliriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR