2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,697
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,854

Etiketler
Arkadaşlar,
Biz kampçı dostlarımız arasında mutluyuz. Biz böyle bir yaşamı kendimize tarz olarak seçtik. Kendi vicdanımızdan başka kimseye bir şey için hesap vermek zorunda değiliz. Arkamızdan sırtımızdan yalan yere bizi karalamak için uydurdukları şeyler de sonuçta bir suç değiller.... Yalan, dolan iftira edenler bunlarla da bize hiçbir şey yapamadı. Biz yine istediğimiz gibi özgürce yaşamaya devam ettik.

Arkadaşlar,
Bir insan özel yaşamı dolayısıyla hiçkimseye bir şey kanıtlamak veya anlatmak zorunda değildir. Hepsi benim vicdanımla benim aramda. Belki de onların dediği gibiyim. Bu da sonuçta bir suç değilmiş. Bunu herkes gördü anladı. Ben her zaman istediğim gibi olabileceğimi. Bunun en doğal hakkım olduğunu söylüyorum zaten. Ortada hiçbir olay olduğu yok zaten.

Cennetle 2013'te boşandık. O kendi yoluna gitmeyi seçti. O günden beri de görüşmedim. Benimle görüşmek istemez zannetmiyorum.
Ben bu hayatta yanlızım. Bir tek benimle Turtim yaşıyor. Ablam ve yeğenlerim var Ankara'da o nedenle artık burada yaşıyorum.

Bugün 2024 senesindeyiz... 11 Yıl olmuş boşanalı.
11 Yıldır full özgür yaşıyorum hayatı. Özgür yaşadığımı da herkese zaten ben söylüyorum. Kimseye yalan söylemek gibi bir zorunluluğum yok. Ben özgürüm. İstediğim gibi yaşarım buna kimse karışamaz...

Bu rezidansta 1+1 olup kendi çamaşır makinesi olan daireler de var ama fiyatları biraz daha pahalı. Zaten elimden geldiğince kendimi sıkıştırdım da ödemeye çalışıyorum buranın kirasını üç beş bin lira daha veremem onun için. Şimdilik çamaşırhaneli sisteme devam bakalım ilerde ne olur belli olmaz. Ama bu daireyi sevdim. Pek başka bir daireye geçesim de yok açıkçası...

hc=XW-G-22PkN4Q7kNvgFKed_n&_nc_ht=scontent.fesb1-1.jpg

Bu resmi internette görüp çok beğendim. Buradan kampçı dostlarla paylaşmak istedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR