Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Ben kimseden bir şey istemedim, almadım. Herkes de bunu gördü. Bana yapılmaya çalışılan bu şerefsizliği Allah'a havale ediyorum. Şüphesiz bir O'na kulluk ederim.
Arada Müzik Zevkimi oluşturan şarkıları Google'a dinletip söyleyenler hakkında bilgi sahibi oluyorum. Teknolojinin hayata pozitif katkılarından biri daha...
Ben Türkiye Kamp Karavan Derneği ile genelde etkinliklere katılıyorum. Dernekten birkaç arkadaşımla da etkinlikler yapıyoruz. Dernekler kamp yapmayı seven birçok güzel insanla dolular. Haydi siz de hala üye olmadıysanız bir derneğe üye olun. Örgütlü toplumda bir birey olarak yeriniz belli olsun. Sevgiler tüm kampçı dostlarıma...
Bugün CN de eski dost Bugs Bunny ile karşılaştık. Güzel ama, eskiden daha güzeldi. Çok sevdiğim çizgi filmlerden bile çocukluğumda aldığım tadı bulamıyorum..