2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,021

Etiketler

Ben Yücel Gündüz. Bana Yücel Hoca da derler. Özgür bir kampçı gezginim ben. Dilediğim gibi olup yaşayan özgür bir insanım. Dostluğa ve dostlarıma önem veririm. Ben böyleyim.

Size gerçek bir insan olarak yazıyorum yıllardır. Ortadan kaybolan, Sırra kadem basanlardan değilim. Söylediği şeylerin arkasında duran delikanlı bir adamım. Eğer öyle olmasaydım ben de ortadan kaybolurdum. Ama gördüğünüz gibi böyle bir niyetim yok. Doğruları konuşmaya ve savunmaya devam.

Bu sene yaz tatilimin çoğunu ekonomik davranabilmek adına evde geçirdim. Temmuz ayında bir hafta Akçakoca tatiline gittim. Bunun bile faturasını ödemekte zorlanıyorum. ( Kredi kartına üç taksit yapmıştım) Bunun dışında bazı haftasonları kampçı dostlarımla güzel kamplarda buluştum. Her zamanki gibi yedim, içtim, eğlendim. Bu geziler de çok güzel oldu. Genel manada iyi bir yaz tatili geçirdim ve tatilin son ikinci gününe kadar geldik. Haftaya okumumda, işimde, gücümde olacağım...

Arkadaşlar,
Bizim için arkadaşlık dostluk önemli. Bu da arkadan konuşulursa olmuyor, bozuluyor. Dostluğun da mertçe olanı makbul. Yücel hocanıza göre onun bütün kampçı dostları birer dost. Ama yanlış yapanlar insanı üzüntülere sokuyor. Gıybet, yalan, iftira, dedikodu gibi şeyler dostluğun en önemli düşmanları. Yalnız başına hiçbir kamp güzel olmaz. O yüzden dedikoduyu hayatınızdan çıkarmalısınız.

Ben dedikodu yapmadan yaşamak konusunda epiy yol aldım. Önceden yaptıklarım da benim hatalarımdı. Malesef mükemmel birisi değilim. Ama hatamı görür ve gerekirse hatamı düzeltmek için insanlardan özür de dilerim. Ben böyle birisiyim.

IMG_20240831_154324_1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR