2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,113
Yeni gelecek Korando Sports'lar da opsiyonel olarak mekanik arka diferansiyel kilidinin de bulunacağı söyleniyor...

Doğrusu bunun ne işe yaradığını ben bilmiyorum...

Bu işin ustaları bunu açıklayabilir mi?

Etiketler
dammak' Alıntı:
Korando Sports 1 Nisan'da geliyor...
Ancak tek sıkıntı yüksek vergiler ??? nedeniyle 4x4 pick-upların gelmeyecek oluşu...

Öncelikle ve belki de sadece 4x2 araçlar gelecekmiş...

Bu durum biraz canımı sıktı... :-[

Zira kendimi hep 4x4 bir pick-up'a hazırlamıştım...

Bakalım ne olacak...

Bu bilgiyi biraz önce merkezden de teyit ettim...

Maalesef ilk gemideki araçların tamamı 4X2

4X4 ler ÖTV deki sorun çözüldükten sonra getirilecekmiş...

Bu da demektir ki; bizim 4X4 pick-up alışverişimiz sağ kalırsak bir başka bahara kaldı... :'( [SIZE=small] [/SIZE]

ssangyong a mail gönderdim actyon jipin neden siteden kaldırıldığı yönünde gelen cevap aşağıya kopyalıyorum

[font=] Sayın Kaan Bey[/font]
[font=]ACTYON ARACIMIZ ; ELİMİZDEKİ STOKLARIMIZDA TÜKENMİŞ OLUP MARDİN ,ANKARA,ANTALYA VE İZMİR BAYİLERİMİZDE BULUNMAKTADIR. ARAÇ IN DEVAMININ GELİP GELMEYECEĞİ FABRİKA PROGRAMINA BAĞLI OLUP, ŞUAN İÇİN BÖYLE BİR PROGRAM YOKTUR.[/font]

[font=] [/font]

[font=]SAYGILARIMLA [/font]

[font=] [/font]

[font=]Bölge satış Asistanı[/font]

[font=]Mahmut Balkış[/font]

Bende parça sıkıntısı ve Actyon sportsların durumu ile ilgili mail gönderdim cevap buyurun;
[font=]Fatih bey ,[/font]
[font=]Ac.sportslar üretimden kalkmıyor ikisi bir arada satılacaklar ,varsayalım kalktı bu 10 yıl için sıkıntı olmaz tedarik zorunluluğu var[/font]

[font=] Suat OGUŞ[/font]

[font=]Oğuşlar group otomotiv san.tic.ltd.şti[/font]
[font=]Armağan evler mah.akdeniz cad.dere sok. no:153 ümraniye[/font]
[font=]0216 533 74 7[/font]

[font=]www.oguslargroup.com[/font]

hayırlısı olsun ya ben parça sıkıntısı olacağını zannetmiyorum çünki motor Mercedes mersedesin parçası ülkemizde bol diye düşünüyorum kaporta dersen ülkemizde ssangyong marka araç satışı yanılımıyorsam 10.000 e ulaştı bu da az sayı değil piyasaya giren araçlar için 3 yılda ayrıca 10 yıl parça tedariği olmak zorunda

Bence de yedek parça konusunda kimsenin herhangi bir endişesi olmasın...

Kanunen 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğunun yanı sıra, özellikle de yeni modellerle birlikte Ssangyong'un Türkiye'nin de içinde yer aldığı Avrupa pazarını daha çok ciddiye almaya başladığını düşünüyorum...

YENİ “KORANDO” AUTO SHOW’DA
98 ülkede 1240 bayisi ile hizmet veren Güney Koreli otomotiv devi SsangYong, yeni “Korando” yu İstanbul Auto Show’da düzenlenecek bir organizasyonla otomobil tutkunlarının beğenisine sunacak. Dünya lansmanı İspanya’nın Mallorca adasında gerçekleştirilen Yeni Korando, 29 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO fuar alanında sergilenecek. Araç, Ssangyong’un 8.salondaki standında, markanın SUV segmentindeki diğer araçları ile birlikte yer alacak. SUV segmentine farklı bir soluk getirmeye hazırlananan SsangYong, yeni nesil Korando ile 4x4 pazarındaki rekabette kendine avantaj sağlayarak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor. SsangYong‘un adını ingilizce “Koreans Do”-“Koreliler de yapar” kelimelerinden alan SUV aracı “Korando” Avrupa’nın en ünlü tasarımcılarından Giorgetto Giugiaro tarafından tasarlandı. Sportif sürüş, üstün teknoloji, güvenlik ve estetik gibi öğelerin bir araya toplandığı bir otomobil olarak ortaya çıkan yeni Korando, genç, dinamik, agresif ve heyecan verici kişiliğiyle hem zorlu doğa koşullarında hem de şehir içi kullanımdaki performansıyla göz dolduruyor. “Classy Utility Vehicle CUV”(Zarif –Faydalı-Araç) sloganıyla tanıtılan yeni Korando, Euro 6 normlarına uygun düşük emisyon değerlerine sahip çevre dostu motoru ile fark yaratıyor. Hem manuel hem otomatik vites transmisyon mevcudiyeti, 2.0 litre dizel motor ile Korando modelinin en cazip özellikleri arasında gücü, güvenliği, uyumlu iç tasarımı, rahatlığı bulunuyor. Geçmişi 1974 yılına dayanan Korando, Kore otomobil endüstrisinin dört çekerli ilk aracı. Korando Kore Guinness Rekorlar kitabı içerisinde ülkenin en uzun yaşayan otomobil markası olarak listeleniyor.

sabri yucel' Alıntı:
2010 2011 cok temiz 4*4 actyonlar var bence onlardanda alabilirsin .... :smiley:

Yılın ikinci yarısında 4X4 Korando Sports'lar gelecektir diye düşünüyorum...

Ssangyong buna mecbur... Yoksa piyasadaki yerini kaybeder... Ve bu yer rakiplerce hemen doldurulur...

sabri yucel' Alıntı:
bencede ikizejder mutlaka gelecektir 8)

Bekliyoruz, bekliyoruz ama...

Daha öncede yazdığım gibi Şahsuvaroğlu merkezden aldığım bilgiye göre ilk gemide 4X4 araç yok...

Ancak 1,5 - 2 ay sonra gelecek olan 2. gemide olabilir...

Benim gibi 4X4 pick-up talep edecek başkaları da mutlaka olacaktır veya olmuştur zaten...

dammak' Alıntı:
Bekliyoruz, bekliyoruz ama...

Daha öncede yazdığım gibi Şahsuvaroğlu merkezden aldığım bilgiye göre ilk gemide 4X4 araç yok...

Ancak 1,5 - 2 ay sonra gelecek olan 2. gemide olabilir...

Benim gibi 4X4 pick-up talep edecek başkaları da mutlaka olacaktır veya olmuştur zaten...

Neden 4x4 arıyorsunuz
Off road mu yapıyorsunuz ya da yapacaksınız?

rottweiler' Alıntı:
Neden 4x4 arıyorsunuz
Off road mu yapıyorsunuz ya da yapacaksınız?

Günlük şehir içi kullanımı için zaten otomobilim var...

4X4 pick-up'ı özellikle hafta sonlarında ve tatillerde bana eşlik edecek bir hobi aracı olarak almayı planlıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR