ates
BLACK BULL
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-up Korando Sports Türkiye'de
İlginiz için teşekkürler benim için en önemli olan şey su yalıtımı kesinlikle su almaması lazım, birde satıcı camlı kabin taktırırsam benden imzalı kağıt alıcaklarını kamyonet diye geçen aracın arka kısmında cam olacağı için yarın öbürgün devlet yeni bir satatü çıkarıp aracı başka bir sınıfa sokabilir vergi dilimini arttırıp farklı bir durumla karşılaşabilirsiniz oyüzden imza vermeniz lazım dedi bu konu nedir pek anlayamadım ?
cavdare' Alıntı:slm...öncelikle savurma ile ilgili hiçbir sorun yok...bundan önce 2003 megan vardı yol tutuşu açısından ondan daha aşağı değil....arkanın savrulması ile ilgili belki kışın karda sorun yaşayabilirsiniz...aracın önü çok daha ağır...gaza sert yüklenirseniz (özelliklede yokuş çıkarken)arkayı ozaman savurabilir...onun dışında gözünüz arkada kalmasın... arkaya hiçbir yük koymaya gerek yok...taksi kullanıyormuş gibi virajlara girebilirsiniz... kabinlere gelince kullanıcıya göre değişir...benim tavsiyem camlı tam kabin...arka daha geniş olarak kullanılabiliryor...kısa mesafelerde gerekirse arkaya yolcu alabilirsiniz...araç jip gibi duruyor vs...su almaya gelince onun için biraz yalıtım yapmanız gerekebilir...özellikle bagaj kapağının yanlarına dikkat ederseniz aralık olduğunu görürsünüz...buralara fitil takabilirsiniz...ilgili başlıklarda fotoğraf vardı..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71035.10 (en alttaki resimlere bakarsanız)
kabinler farklı farklı olduğu için servisin takacağı ile ilgili net bir şey söyleyemem ama ışık görünen yerleri uygun fitillerle kendiniz kapatabilirsiniz.../(sürgülü kapaklar biraz su alıyor..en azından bendeki alıyordu...)
İlginiz için teşekkürler benim için en önemli olan şey su yalıtımı kesinlikle su almaması lazım, birde satıcı camlı kabin taktırırsam benden imzalı kağıt alıcaklarını kamyonet diye geçen aracın arka kısmında cam olacağı için yarın öbürgün devlet yeni bir satatü çıkarıp aracı başka bir sınıfa sokabilir vergi dilimini arttırıp farklı bir durumla karşılaşabilirsiniz oyüzden imza vermeniz lazım dedi bu konu nedir pek anlayamadım ?