2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,116

Etiketler
Yukarıda vermiş olduğum linkte yeni Actyon Sports'un; Kore, İngiltere, Türkiye ve Cezayir'de Korando Sports adıyla çıkacağı söyleniyor...

Bakalım dedikleri gibi mi olacak?

dammak' Alıntı:
Yukarıda vermiş olduğum linkte yeni Actyon Sports'un; Kore, İngiltere, Türkiye ve Cezayir'de Korando Sports adıyla çıkacağı söyleniyor...

Bakalım dedikleri gibi mi olacak?

Öyle gibi görünüyor

Actyon resmi siteden kaldırıldı satışı bitti mi bilmiyorum

Yerine korando var şimdi yeni gelecek araçta korando sports olması muhtemel

rottweiler' Alıntı:
Öyle gibi görünüyor

Actyon resmi siteden kaldırıldı satışı bitti mi bilmiyorum

Yerine korando var şimdi yeni gelecek araçta korando sports olması muhtemel

Bu da demektir ki; Actyon serisi artık tarih olacak...

Zaten yeni pick-up için Musso ve Actyon'dan sonraki 3. nesil tabiri kullanıyorlar...

Bir başka forumdaki Actyon Sports başlığında şöyle bir haber vardı...

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Günaydın fatih bey,

Sut1 yani turkıye lansman adı korando sports olacaktır nisan 1 itibari stoklarımızda olacaktır.

Suat OGUŞ

Oğuşlar group otomotiv san.tic.ltd.şti

Bugün hem mevcut Actyon Sports'u daha yakından görmek hemde Korando Sports'un geliş tarihini öğrenmek için Ümraniye'deki Oğuşlar Gruba gittim...

Bu aracı yaklaşık 1 aydır inceliyorum...

Sonuç olarak beğenmiş ve yeni kasasını almaya karar vermiştim...

Ama yakından görüp tanıyınca gerçekten "vuruldum"...

Araç bu haliyle bile muhteşem...

Yeni kasası ile görünümü kim bilir nasıl olacak...

Evet f-a-t-i-h beyin verdiği bilgi doğru...

Korando Sports 1 Nisan'da geliyor...
Ancak tek sıkıntı yüksek vergiler ??? nedeniyle 4x4 pick-upların gelmeyecek oluşu...

Öncelikle ve belki de sadece 4x2 araçlar gelecekmiş...

Bu durum biraz canımı sıktı... :-[

Zira kendimi hep 4x4 bir pick-up'a hazırlamıştım...

Bakalım ne olacak...

Düşünmedim değil...

Ama anladığım kadarıyla ellerindeki 4X4 araçlarda tükenmiş...

Gerçi aransa bayilerin birinde mutlaka 1 tane bulunabilir...

Ama bugüne kadar kendimi hep Korando Sports 4X4 alacağım diye koşullandırdım...

O nedenle biraz beklemeyi düşünüyorum...

celo53' Alıntı:
Alın bir actyon sports dört çeker katılın aramıza :smiley:

Nisan ayının ilk haftası Korando Sports pick-up'ı test etmiş ve Actyon Sports ile karşılaştırmış olurum...

Test sürüşü ve detaylı (teknik, donanım) karşılaştırma sonrası hangi aracı alacağıma karar vermem çok daha kolay olacaktır...

dammak' Alıntı:
Bu da demektir ki; Actyon serisi artık tarih olacak...

Zaten yeni pick-up için Musso ve Actyon'dan sonraki 3. nesil tabiri kullanıyorlar...

actyong sport halen ssangtongun sitesinde var o tarih olmayacakta galiba bizde bulunan suv tarih olacak

kaan2002' Alıntı:
actyong sport halen ssangtongun sitesinde var o tarih olmayacakta galiba bizde bulunan suv tarih olacak

Suv'dan kastınız sanırım Actyon... Evet Actyon bitti ve onun yerine Korando geldi...

Aynı şekilde Actyon Sports'un yerine de Korando Sports geldi...

Actyon Sports'un halen Ssangyong'un sitesinde yer alıyor olmasının nedeni ellerindeki araç stoklarını tüketmemiş olmaları...

Stoklar tükendikten sonra onuda siteden çıkartacaklardır...

dammak' Alıntı:
Suv'dan kastınız sanırım Actyon... Evet Actyon bitti ve onun yerine Korando geldi...

Aynı şekilde Actyon Sports'un yerine de Korando Sports geldi...

Actyon Sports'un halen Ssangyong'un sitesinde yer alıyor olmasının nedeni ellerindeki araç stoklarını tüketmemiş olmaları...

Stoklar tükendikten sonra onuda siteden çıkartacaklardır...

inşallah parça sıkıntısı çekmeyiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR