2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,161
sabri yucel' Alıntı:
arkadaşlar bugun tuzla merkez servisine gittim korondoyu yakından inceleme şansim oldu
arac da şase yok monoblok 175 begyir 360 tork euro 5 ... 2.0 xdi motor 6 ileri manuel ve otamatık secenekleri
mevcut aynı zamanda 2 ve 4 ceker alternetifleri mevcut
2 cekerler onden cekiyor ...4ceker olanlar sureklı 4 ceker awd oldukca konforlu
2 cekeri 59950 tl kardesimdeki nissan oguashıyı verip muhtmelen koronda alacak

bizim actyon sports gibi kullanılacak bir arac degil en azından yazık olur ;D tam bir sehir suv diyebilirim ...
Geçen sene otomobil fuarı için şahsuvaroğlunun getirdiği ilk korandoyu serviste fuara gitmeden inceleme fırsatım olmuştu seninde söylediğin gibi dağa bayıra araziye sokulacak bir araç değil girsede actyon sportsun yaptığını yapamaz.Nissan Qashgai ayarında bir araç ama bence nissan satılıp alınacak araç değil.

Etiketler
sabri yucel' Alıntı:
bizim actyon sports yenimodeli SUT 1 nisan sonunda gelip 3 ila 5 bin tl fark olacakmiş ve arac 155 beygir ....

SUT1'in 3 - 5 bin TL farkla satılacak olması iyi haber...

Mayıs'a kadar gelecek olması ise ondan daha iyi haber...

Koşullar böyle devam ederse Mayıs - Haziran gibi 1 tane SUT1 alıp yaz tatilinde yollara düşebiliriz...

yns' Alıntı:
bende serviste sorduğumda 3-5 bin tl fiyat farkı olur demişlerdi.

Şu an için en üst versiyon Actyon Sports Lüks XDI 2.0 4X4 6/AT (QJ) 18" aracın fiyatı 54.674 TL olduğuna göre demek ki SUT1'in en üst versiyonunun 58 - 60 bin TL civarında olması bekleniyor...

Neden olmasın? Bu rakam hiç de fena değil... :smiley:

dammak' Alıntı:
Şu an için en üst versiyon Actyon Sports Lüks XDI 2.0 4X4 6/AT (QJ) 18" aracın fiyatı 54.674 TL olduğuna göre demek ki SUT1'in en üst versiyonunun 58 - 60 bin TL civarında olması bekleniyor...

Neden olmasın? Bu rakam hiç de fena değil... :smiley:

Ben aracımı alırken 3 bin tl indirim aldım liste fiyatından indirime giderler mutlaka
Merkez pek yardımcı olmadı ama aldığım bayi sağolsunlar yardımcı oldular...

rottweiler' Alıntı:
Ben aracımı alırken 3 bin tl indirim aldım liste fiyatından indirime giderler mutlaka
Merkez pek yardımcı olmadı ama aldığım bayi sağolsunlar yardımcı oldular...

Siz nereden ve hangi bayiden aldınız bilmiyorum...

Ama ekstradan böyle bir indirimde yapılınca doğrusu tadından yenmez... :D

dammak' Alıntı:
Siz nereden ve hangi bayiden aldınız bilmiyorum...

Ama ekstradan böyle bir indirimde yapılınca doğrusu tadından yenmez... :D

Ben Ümraniye Oğuşlar Gruptan aldım o zaman hardtop kamoanyasıda vardı tabi şimdi var mıdır bilmiyourm?

rottweiler' Alıntı:
Ben Ümraniye Oğuşlar Gruptan aldım o zaman hardtop kamoanyasıda vardı tabi şimdi var mıdır bilmiyourm?

Teşekkürler...

Bende o bölgeye yakın oturuyorum...

Bu hafta sonu olmadı öbür hafta sonu bir uğrayıp mevcut Actyon Sport'u yakından görmek ve varsa test etmek istiyorum zaten...

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var...

Actyon Sports'u B sınıfı ehliyet ile kullanabiliyor muyuz?

Hani kamyon sınıfında görünüyor da...

dammak' Alıntı:
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var...

Actyon Sports'u B sınıfı ehliyet ile kullanabiliyor muyuz?

Hani kamyon sınıfında görünüyor da...
B Sınıfı ehliyet yeterli ayrıca kamyon değil kamyonet sınıfında.

Biraz önce Oğuşlar Grubu telefonla aradım ve SUT1 için bilgi almaya çalıştım...

Telefonla konuştuğum ilgili kişi; şu an için herhangi bir şey bilmediklerini ve 2 aydan öncede bilgi veremeyeceklerini söyledi...

Bu da demektir ki; Nisan sonu - Mayıs başından önce çok fazla bir şey beklememek lazım...

Yani Nisan sonu - Mayıs başına kadar yeni SUT1 ortalıklarda olmayacağına göre mevcut Actyon Sports'u iyice bir gözden geçirmem gerekecek...

Zaten yazılıp çizilenlerden anladığım kadarıyla aracın boyutlarında herhangi bir değişiklik söz konusu değil...

Halbuki aracı bir 10 cm yükseltip kabin içini de 5 cm genişlete bilirlerdi (arka koltuk diz mesafesini büyütmek için)...

Yeni araca yol bilgisayarı, pusula ve navigasyon cihazı gibi aksesuarlar eklendi mi bilmiyorum...

Bildiğim tek şey araca sunroof ve arka görüş kamerası (bunun için bir de en az 5" lik bir ekran eklenmiş olmalı) eklendiği...

2000 cc motor hem yakıt hem vergi avantajı sunuyor. Konfor ve donanım da fazlasıyla yüksek. Aracın facelift'ten başka da bir ihtiyacı yoktu. Önceki versiyona göre çok iyi bir makyaj yapılmış. Bu araçtan uzak durmamın tek nedeni tasarımıydı. Yeni versiyonun peynir ekmek gibi satılacağına şüphem yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR