2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,106
Dün İstanbul Anadolu Yakasındaki en büyük Toyota bayilerinden birine uğrayıp 4X4 Hilux sordum...

Bırak 4X4'ü ellerinde 4X2 bile yoktu...

Konunun biraz üzerine gidince Adapazarı fabrikada dahi pick-up aracın bulunmadığını (en azından 4X4) öğrendim...

Daha önce baktığımda Ford ve Mazda'da da yoktu...

Şimdi geriye Mitsubishi, Nissan ve Tata kaldı...

Onlara da bir ara sorup durumu öğrenmek lazım...

Etiketler
celo53' Alıntı:
Bilgide yanlışlık falan yok bizzat şahsuvaroğlu servis müdürü Turgay bey ve satış sonrası müdüründen alınmış teyid edilmiş bilgilerdir.Ayrıca konuyu iyi okursanız 4 çeker pick up ların vergisi arttı demiyor kasa uzunluğu maliyenin vermiş olduğu ölçülerden kısa olan pick up gruplarının sıfır olarak bayiden alınırken ÖTV sinin arttığı ve lüks sedan araçlar gibi muamele göreceği yazıyor.

Bende de aynı bilgi var...

İlk partide 4X4 pick-up yok...

Ancak anlamadığım şey neden vergi sadece 4X4 pick-upları etkiliyor...

Halbuki 4X4 ve 4X2 pick-up'ların bütün boyutları ve kullanılan motor hacmi aynı...

Bunu bir türlü anlayamadım...

Bu işin içinde başka hesaplar var gibi geliyor bana...

bayayhan'ın dediği gibi daha evvel öyle bir uygulama 2010 tarihinde maliye tarafından başlatılmış daha sonra ÖTV artışı için bakanlar kurulu kararı gerekir diye geri çekilmişti anladığım kadarıyla yasa yürürlüğe girdi.

Hayır benim anlamadığım nasıl oluyor da sadece 4X4 pick-up'lar etkileniyor bu yasa değişikliğinden yahut ÖTV artışından...

Aynı artış 4X2 pick-up'lar içinde geçerli değil mi?

Korando Sports’a ilişkin basın açıklaması da yapıldı…
Ne yazık ki açıklamada da 4X4 pick-up yok…

Korando Sports Türkiye'de!

Ssangyong’un yeni ürünü, verimli e-XDİ aktif dizel motoruyla Korando Sports 1 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak.

Gücü ve performansının yanı sıra geniş diz mesafesi ve ikinci sıra yatırılabilir koltuklarıyla Korando Sports konforda da iddialı. 2007 yılından bu yana Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yaptığı Ssangyong markası yeni modeli Korando Sports'u ilk olarak Cenevre Auto Show Fuarı'nda tanıttı. Korando Sports 1 Nisan itibariyle tüm dünya ile aynı andaTürkiye'de satışa sunulacak. 155 PS Güce ve e-XDİ aktif dizel motora sahip Korando Sports gücün yanı sıra sürüş keyfi ve konforda da iddialı geliyor. Dört teker disk fren sistemi ve helezon yaylı amortisörlü süspansiyon sistemi sunan Korando Sports, geniş diz mesafesi özelliğini ikinci sıra 29 dereceye kadar yatabilen koltuklarıyla ön plana çıkıyor. Led gösterge panelleri ilk bakışta okumayı sağlayacak şekilde tasarlanan Korando Sports'ta hands free konuşma imkanı sağlayan Bluetooth, yol bilgisayarı ve USB,AUX girişi standart olarak tüm versiyonlarda bulunuyor.

Sürüş esnasında en çok kullanılan devir olan 1.500, 2.800 devir aralığında 360 nm torka sahip Korando Sports, başlangıç torku olan 190/1.000 Nm/rpm özelliği yokuş kalkışlarda çok yüksek bir performans sağlıyor. Araç Ssangyong'un diğer modellerinde varolan üç kat güçlendirilen çelikten imal edilmiş karkas tipi boydan boya monoblok şase sistemiyle sahibine birinci sınıf güvenlik hizmeti sunuyor. Arka kabin kapağı daha az enerji harcayarak açıp kapatmak için yaylı menteşeli sistemlerle geliştirildi. Korando Sports, Türkiye'de ilk etapta 4x2 Otomatik ve Manuel vites seçenekleriyle satışa sunulacak. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Türkiye'de 26 ilde 30 satış ve 37 servis noktasında deneyimli ve eğitimli personeliyle hizmet vermekte olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret; 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti ve %100 koşulsuz müşteri memnuniyeti sloganı ile 2007 yılından bu yana Ssangyong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor. Trafikte ise 10 binden fazla Ssangyong model araç bulunuyor.

Korando Sports fiyatları açıklandı;

KORANDO SPORTS 4X2 MT 39.800 TL

KORANDO SPORTS 4X2 AT 42.870 TL

Darısı 4X4 Korando Sports'ların başına...

artık bu konuyu kapatsak iyi olacak diye düşünüyorum ACTYON SPORT HİÇ GELMEYECEKKKK gelecek olan Korando sport

evet actyon yok artık korando sports var ... aynı arac degişen bir sey yok aslında motor sanzıman difransiyeller vs vs ufak tefek degişiklikler var

sabri yucel' Alıntı:
evet actyon yok artık korando sports var ... aynı arac degişen bir sey yok aslında motor sanzıman difransiyeller vs vs ufak tefek degişiklikler var

iç görünüşde bariz bir değişklik görmedim dışı değişmiş ama

kaan2002' Alıntı:
artık bu konuyu kapatsak iyi olacak diye düşünüyorum ACTYON SPORT HİÇ GELMEYECEKKKK gelecek olan Korando sport

Evet bence de konunun başlığını "2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de" şeklinde değiştirmek lazım...

sabri yucel' Alıntı:

Bu konuda detaylı bir karşılaştırma yapıp yayınlamak lazım...

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

arkadaşlar aracımı takasa vermek suretiyle yeni korando sport için anlaştım yarın muhtemelen kapora vereceğim ama aklıma yeni geldi ben aracı hususi olarak kullanıyorum ve kabin benim için olamazsa olmaz.acaba bu araçlara kabin hemen uydurulabilirim mi eldekiler bunlara uyarmı.

filimikolik' Alıntı:
arkadaşlar aracımı takasa vermek suretiyle yeni korando sport için anlaştım yarın muhtemelen kapora vereceğim ama aklıma yeni geldi ben aracı hususi olarak kullanıyorum ve kabin benim için olamazsa olmaz.acaba bu araçlara kabin hemen uydurulabilirim mi eldekiler bunlara uyarmı.
Hayırlı olsun filmikolik,mutlaka yeni araçlar için kabinde getirmiştir firma.

filimikolik' Alıntı:

Hayırlı olsun...

Darısı bizim başımıza (4X4 ler gelir gelmez) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR