2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,077
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

celo53' Alıntı:
Düzenleme mutlaka olacak ama zamanı belli değil.

Aslında yeni bir düzenleme yapılmasının hükumetin de işine geliyor olması lazım...

Nasıl mı?

Satılmayan araçlardan vergi alamamaktan sa, satılan araçlardan bir kereye mahsus ÖTV ve KDV'nin yanı sıra sürekli MVT toplanmış olacak...

Ama ben yinede çok umutlu değilim...

Etiketler

Sanırım bu aracın 4x2 olanından bir tane alacağım.Fiyat çok iyi artı ticari olduğu için işletme üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından faydalanma olanağı var.Offroad yapmıyorum;kamp ve av olaylarında da iş görür gibi görünüyor.

talkie77' Alıntı:
Sanırım bu aracın 4x2 olanından bir tane alacağım.Fiyat çok iyi artı ticari olduğu için işletme üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından faydalanma olanağı var.Offroad yapmıyorum;kamp ve av olaylarında da iş görür gibi görünüyor.

Yakından görün ve test edin beğeneceğinizin garantisini verebilirim

talkie77' Alıntı:

Kesinlikle işinizi görecektir...

Eğer şehir içinde otomobil kullanmıyor olsaydım bende bu partide gelen 2WD'lerden 1 tane alırdım...

biraz önce yenibosna ssangyong'la görüştüm perşembe gün (29-03-2012) 4x2 korando sports'ların showroom'larda olacağını söyledi.

yns' Alıntı:
biraz önce yenibosna ssangyong'la görüştüm perşembe gün (29-03-2012) 4x2 korando sports'ların showroom'larda olacağını söyledi.

Darısı 4X4'lerin başına... ;D

Aracımı satabilirsem 4x2 alacağım.Ufaktan bir yükseltme ve vinç ile benim işimi görür.Offroad değil av,piknik ve gezi amaçlı kullanacağım.Eczane üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından da faydalanabilirim hem.Aracımı takasa sokmayı deniycem ama yanaşacaklarını sanmıyorum.

talkie77' Alıntı:
Aracımı satabilirsem 4x2 alacağım.Ufaktan bir yükseltme ve vinç ile benim işimi görür.Offroad değil av,piknik ve gezi amaçlı kullanacağım.Eczane üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından da faydalanabilirim hem.Aracımı takasa sokmayı deniycem ama yanaşacaklarını sanmıyorum.

Eğer 4X2 araçlar işinizi görecekse bu fiyatları kaçırmayın...

Takas kabul edecek bir bayi mutlaka vardır diye düşünüyorum...

Gelen 4x2 araçlar en donanımsız model olarak gelmiş çelik jant dahi olmadığını öğrendim.Bizim tam full araçların yanından dahi geçmemişe benziyor,ilgilenenlere duyurulur.
Ne demişler gelen gideni aratır ;)

celo53' Alıntı:
Gelen 4x2 araçlar en donanımsız model olarak gelmiş çelik jant dahi olmadığını öğrendim.Bizim tam full araçların yanından dahi geçmemişe benziyor,ilgilenenlere duyurulur.
Yapmayın :(

celo53' Alıntı:
Donanım listesine bakarsak aslında boş bir araba demek doğru olmaz ama gidip görmek gerekli tabi ki...

Evet gelen araçlar donanım olarak mükemmel sayılmaz... En azından tanıtım videolarındaki araçlar bunlar değil... Eminim İngiltere'ye giden araçların donanımı çok daha farklıdır...

Fakat Türkiye koşullarında bu donanım için boşta denilemez...

Bu rakamlara aynı donanıma sahip otomobil bile bulmak zor...

Bana göre buradaki en önemli sorun 4X4 versiyon araçların getirilmiyor olması...

4X4 ler gelmediği için donanımları hakkında yeterli bir bilgiye sahip değiliz...

Bence Ssangyong Türkiye'nin web sayfasındaki donanım listesi gerçekleri yansıtmıyor... Listedeki bütün araçların donanımı aynı... Böyle bir şey olamaz...

Korando Sports'un Türkiye'deki versiyonları hakkındaki bilgileri ekteki pdf dosyasında bulabilirsiniz...

Ekli dosyalar

• korandosports.pdf
    4.1 MB · Görüntüleme: 205

arkadaşlar araç hakkında cevabını bulamadığım sorular var. kullanıcılar cevaplarsa sevinirim.

1- 4x2 serilerinin yıllık bandrolü ne kadar?

2- 4x4 serilerinin yıllık bandrolü ne kadar?

3- 4x2 serilerinin bölünmüş yoldaki hız sınırı nedir?

4- 4x4 serilerinin bölünmüş yoldaki hız sınırı nedir?

5- Hardtop, halftop, ve panjur şeklinde arka kasa kapatmalar var. maliyetleri nedir ve hangisini ruhsata işletmek gerekir?

man520hn' Alıntı:
arkadaşlar araç hakkında cevabını bulamadığım sorular var. kullanıcılar cevaplarsa sevinirim.

1- 4x2 serilerinin yıllık bandrolü ne kadar?

2- 4x4 serilerinin yıllık bandrolü ne kadar?

3- 4x2 serilerinin bölünmüş yoldaki hız sınırı nedir?

4- 4x4 serilerinin bölünmüş yoldaki hız sınırı nedir?

5- Hardtop, halftop, ve panjur şeklinde arka kasa kapatmalar var. maliyetleri nedir ve hangisini ruhsata işletmek gerekir?

1-Yıllık bandrolü 1159 TL(Altı aylık 580 TL)

2-Yıllık bandrolü 2000 TL nin üzerinde

3-Şehirlerarası 85,Bölünmüş yollarda 100,Otoyollarda 110

4-Sanırım hız sınırı burada aynı değişmiyor diye biliyoruö

Arka kapamaların maliyeti servislerde 3500 TL dedi arkadaşlar şu an

Ne şekilde yaptırmak istiyorsanız bildiriyorsunuz aracı alırken ruhsata aracı aldığınız bayi işliyor

Sizin herhangi bir şey yapmanıza gerek yok

"alıntıdır "

http://forum.donanimhaber.com/m_58920772/mpage_4/tm.htm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR