2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,060
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

alihfo' Alıntı:
4x2 sini aldık. Dağ bayır gezemeyecekmiyiz şimdi. Arazi performansı kötü olur mu diyorsunuz? Hafif offroad yaparız herhalde.
Ben şuan size ne söylersem bu havada kalır. Aynı benim yaşadıklarımı yaşayacaksınız. Eğer hafif dahi offroad yapacaksanız aracınız başarısız kalacak 'kalacak' kavramı görecelidir lakin diğer insanlar hiç zorlanmadığı çerez gibi yerlerde siz fena çuvallayacaksınız. Bunda da aracınızın hiç bir suçu olmayacak.
Geçen sene haziran 15 Aladağdayım gece göle girdik hafif yağış vardı düz çimenlik; yerinden kalkmadı araç. Sabah olup güneş açıp çiğ kalksın diye dua eetim. Nitekim çimenden arabayı saat 14'te zor çıkarttım. Yanımızda 4x4 pickup vardı adamlar vızır vızır gezip durdular.
Arabayı yakasım geldiği 2. durum:Hava Hafif ilk çiselemeye başlamıştı bayırda asfaltın üstünde durmak zorunda kaldım. Araba yerinden kalkmaz pati de pati lastikler 1 haftalık Marshall MATRAC STX KL12 belki 45 dk bir saat ıssız yolda çıkacam diye anam ağladı :smiley:
Abi olacak 4 çeker anasını ağlatır ortalığın. Şu düzenlemeyi yapsınlarda önümüze bakalım artık

Etiketler

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Abi olacak 4 çeker anasını ağlatır ortalığın. Şu düzenlemeyi yapsınlarda önümüze bakalım artık

Bu düzenleme zor çıkar gibi geliyor bana... :mad:

Ben şuan size ne söylersem bu havada kalır. Aynı benim yaşadıklarımı yaşayacaksınız. Eğer hafif dahi offroad yapacaksanız aracınız başarısız kalacak 'kalacak' kavramı görecelidir lakin diğer insanlar hiç zorlanmadığı çerez gibi yerlerde siz fena çuvallayacaksınız. Bunda da aracınızın hiç bir suçu olmayacak.
Geçen sene haziran 15 Aladağdayım gece göle girdik hafif yağış vardı düz çimenlik; yerinden kalkmadı araç. Sabah olup güneş açıp çiğ kalksın diye dua eetim. Nitekim çimenden arabayı saat 14'te zor çıkarttım. Yanımızda 4x4 pickup vardı adamlar vızır vızır gezip durdular.
Arabayı yakasım geldiği 2. durum:Hava Hafif ilk çiselemeye başlamıştı bayırda asfaltın üstünde durmak zorunda kaldım. Araba yerinden kalkmaz pati de pati lastikler 1 haftalık Marshall MATRAC STX KL12 belki 45 dk bir saat ıssız yolda çıkacam diye anam ağladı :smiley:

Bu kötü oldu işte :-[

alihfo' Alıntı:
Bu kötü oldu işte :-[
Şahsi fikrim bu sakın yanlış anlamayın; benim karşılaştığım durumları biraz olsun aktardım. Kar maceralarından bahsetmiyorum bile.
Bende balık av birazda offroad tutkusu var diye yetmiyor. Böyle olacağını bilseydim kesinlikle 2 çeker almazdım. İlk arabam 2 çeker ama 2. alacağım kesinlikle 4 çeker olacak.

Şahsi fikrim bu sakın yanlış anlamayın; benim karşılaştığım durumları biraz olsun aktardım. Kar maceralarından bahsetmiyorum bile.
Bende balık av birazda offroad tutkusu var diye yetmiyor. Böyle olacağını bilseydim kesinlikle 2 çeker almazdım. İlk arabam 2 çeker ama 2. alacağım kesinlikle 4 çeker olacak.
Neyse biraz deneyim sahibi olup bir tane de eski bir 4 çeker alacağız. Başka yolu yok. Bu işler için 20-25 bin gibi bir bütçe yeterli olur diye tahmin ediyorum. Teşekkürler cevabınız için.

alihfo' Alıntı:
Neyse biraz deneyim sahibi olup bir tane de eski bir 4 çeker alacağız. Başka yolu yok. Bu işler için 20-25 bin gibi bir bütçe yeterli olur diye tahmin ediyorum. Teşekkürler cevabınız için.

Eğer illaki 4x4 istiyor iseniz Actyon Sports işinizi rahatlıkla görecektir.

Bilmiyorum test ettiniz mi?

Korando Sports'tan fazlasıda var,eksiğide var ama şu an fazlası 4x4 versiyonu olması ;)

rottweiler' Alıntı:
Eğer illaki 4x4 istiyor iseniz Actyon Sports işinizi rahatlıkla görecektir.

Bilmiyorum test ettiniz mi?

Korando Sports'tan fazlasıda var,eksiğide var ama şu an fazlası 4x4 versiyonu olması ;)
Aldık hocam çoktan. 23 nisanda teslim edecekler. Kapakla, park sensörüyle, metalik boya ve krom şeritlerle 46 ya geldi. Aslında ucuz satılıyor gibi görünüyor ama bence öyle değil. Örneğin çelik jant yok. Biraz kötü duruyor. Onları değiştireyim desen lastikleri ile 2-3 tutar. Aslında şu anda elde kalan actyon sportsları almak lazım. sanırım 39'a kadar bırakıyorlar. Ama onda da korando şıklığı yok. :D

alihfo' Alıntı:
Aldık hocam çoktan. 23 nisanda teslim edecekler. Kapakla, park sensörüyle, metalik boya ve krom şeritlerle 46 ya geldi. Aslında ucuz satılıyor gibi görünüyor ama bence öyle değil. Örneğin çelik jant yok. Biraz kötü duruyor. Onları değiştireyim desen lastikleri ile 2-3 tutar. Aslında şu anda elde kalan actyon sportsları almak lazım. sanırım 39'a kadar bırakıyorlar. Ama onda da korando şıklığı yok. :D
Tam olarak anlayamadım Korando Sports modelini mi aldınız siz?
Ayrıca ben yinede aracın fiyatını çok uygun buluyorum
1.6 dizel otomatik arablar 50 Bin TL üzerinde ve bu arabanın rahatlığını bulamazsınız emin olun...

rottweiler' Alıntı:
Tam olarak anlayamadım Korando Sports modelini mi aldınız siz?
Ayrıca ben yinede aracın fiyatını çok uygun buluyorum
1.6 dizel otomatik arablar 50 Bin TL üzerinde ve bu arabanın rahatlığını bulamazsınız emin olun...
Evet hocam. Deneyerek beğenerek aldık.

alihfo' Alıntı:
Evet hocam. Deneyerek beğenerek aldık.
Hayırlı,uğurlu olsun aracınız
teslim aldığınızda resimli bir tanıtım yazısı assazında aracı bizde görebilsek mümkünse

rottweiler' Alıntı:
Hayırlı,uğurlu olsun aracınız
teslim aldığınızda resimli bir tanıtım yazısı assazında aracı bizde görebilsek mümkünse
Araç henüz elimize geçmedi hocam. Alır almaz resimlerini paylaşacağım. Buradayız artık.
Yanlız almayı düşünen arkadaşlar varsa Oğuşlar ile irtibata geçmelerini tavsiye ederim. Zira Tuzla SSangYong da görüştüğümüz kişi araç satmamak için (indirim yapmamak için aracı değerli hale getiriyor.) birsürü yalan saydı. Adama kızgınlığımdan Korando Sports almaktan vazgeçiyordum. Aracı denemeden almak zorundasınız, otomatik istiyorsunuz zaten araç yok, buradaki satıldı vazgeçerse arayalım sizi(aradılar tabiki:smiley: araç müsait 1 saat içinde karar vermeniz lazım dediler), kapak henüz yok(Yalan. Oğuşlarda hep kapaklı satılıyor.) Zaten çok yoğun sıra var 5TL dahi inemem gibi sinir bozucu cümleler kurdu. Biz oğuşlarda bir güzel test ettik aracı (ilk manuel sonra otomatiği test ettik)pazarlığımızı ve ikramımızı aldık ve memnun ayrıldık.
Kusura bakmayın çok kızdım adamlara. Yazmadan edemedim. Tabi kurumla ilgisi yok bu olayın. Satışçı arkadaşın samimiyetsizliği sadece.

alihfo' Alıntı:
Araç henüz elimize geçmedi hocam. Alır almaz resimlerini paylaşacağım. Buradayız artık.
Yanlız almayı düşünen arkadaşlar varsa Oğuşlar ile irtibata geçmelerini tavsiye ederim. Zira Tuzla SSangYong da görüştüğümüz kişi araç satmamak için (indirim yapmamak için aracı değerli hale getiriyor.) birsürü yalan saydı. Adama kızgınlığımdan Korando Sports almaktan vazgeçiyordum. Aracı denemeden almak zorundasınız, otomatik istiyorsunuz zaten araç yok, buradaki satıldı vazgeçerse arayalım sizi(aradılar tabiki:smiley: araç müsait 1 saat içinde karar vermeniz lazım dediler), kapak henüz yok(Yalan. Oğuşlarda hep kapaklı satılıyor.) Zaten çok yoğun sıra var 5TL dahi inemem gibi sinir bozucu cümleler kurdu. Biz oğuşlarda bir güzel test ettik aracı (ilk manuel sonra otomatiği test ettik)pazarlığımızı ve ikramımızı aldık ve memnun ayrıldık.
Kusura bakmayın çok kızdım adamlara. Yazmadan edemedim. Tabi kurumla ilgisi yok bu olayın. Satışçı arkadaşın samimiyetsizliği sadece.
Bende şu an kullandığım Actyon Sports'u önce merkez Tuzlaya bakmaya gittiğimde 40 Bin tl fiyat çektiler indirim yok
Oğuşlarda evime yakın olduğumdan oraya gittik 37450 arka hardtop kapama dahil aldım
Oğuşlar hem evime yakın hemde ilgi alaka çok güzel,servisimde orası zaten
Tekrar hayırlı olsun aracınız...

Oguslar bana 200 metre mesafede hafta ici gittim korandolari inceledim ...
Servis ve teknik Bilgi olarak Tuzla Merkez Servis Bir Adim onde bence ...
Satis olarak pazarlik asamasina gelmedik Ama klasik pzarlama taktikleri uyguluyorlar ...
Cok anormal gelmedi acikcasi bana .... ..Celik jant olmayinca cok Bos gozukuyor Araclar,,

Bende bugün tuzla servise gittim 60 bin bakımı için orda inceledim biraz,bir kaç fotoğraf çektim ama araçlar boş bence.Çelik jant yok,kapılar kumandalı açılmıyor,manuel klima.Fazla araç getirmemişler zaten vergi düzenlemesini bekliyorlar.Tabiki güzel araçlar ama herkes ileriye giderken araçlar daha donanımlı olması gerekirken neden eski modellerden daha düşük donanımlı araç yaptılar anlamakta zorluk çekiyorum.

DSC03290.JPG

DSC03291.JPG

DSC03292.JPG

DSC03293.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri