2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,060
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

kaan2002' Alıntı:
arkadaşlar zevkler görecelidir ama inanın ben actyong sportun görünümünü koranda sportttan daha çok beğeniyorum actyong sports daha heybetli diri duruyor aban göre koranda sport birza daha basit görünümlü geliyor
Bende aynı düşünenlerdenim.

Etiketler

kaan2002' Alıntı:
arkadaşlar zevkler görecelidir ama inanın ben actyong sportun görünümünü koranda sportttan daha çok beğeniyorum actyong sports daha heybetli diri duruyor aban göre koranda sport birza daha basit görünümlü geliyor
Ben de ayni fikirdeyim onceden yazacaktim sivrilmeyim dedim .. Arac jantsiz cok basit duruyor ...
Tamam bizimkilerin tipi Bozuk ama farkli Bir tarzi var ....

valla kusura bakma bizimkilerin görüntüsü çirkin değil çok güzel korandoya göre (tabii bana göre)

Tipsiz diye tanımlanan Actyon Sports'a kurban olsun bu bomboş Korando Sports...

Şahsuvaroğlu bu kamyonetleri kim için getirdi acaba?

Kime satmayı planlıyor?

Bu donanımdaki 2WD bir kamyonet ne işte kullanılır ki?

Otomobil desen değil, pick-up desen o da değil, SUV hiç değil...

Peki nedir bu?

Doğrusu tam bir hayal kırıklığı...

www.sahibinden.com daki ilanlarda bu şekilde çok boş bu aracı alıcağıma ix35-sportage alırım

20 yada 25 yıl önce olsaydı gözümüze uzay aracı gibi gelebilirdi aslında....çünkü o zamanlar bir direksiyon ve dört lastikten ibaret olan tofaş kuş serisi için altı ay sıra beklerdik...opsiyonel olarak sunulan sağ aynaya bile yüzlerce lira ödemeye razıydık....bir kaç yıl sonra da otomatik ön camları gördüğümüzde mest olmuştuk....sağolsun KOÇ gurubu ve aydın doğan.Ama artık devir değişti,hadi devri bırakın bir kenara TÜRKİYE değişti...Biz gelişmekte olan üçüncü dünya ülkesi değilizki,artık azla da yetinmiyoruz ve ülkemizde satılan bir aracın Dünyanın öteki ucundaki ülkede hangi donanımla satıldığınıda görüyoruz ve diyoruzki neden üçüncü Dünya ülkelerine gönderilen donanımdaki araçları ülkemize getiriyoruz...yada neden üç beş yıl evvel gelen donanımdan uzak araçları getirip bizim sahiplendiğimiz,sevdiğimiz bir markayı lekeliyorsunuz...ÖTV uygulaması sadece 4x4 araçlar için geçerli 4x2 aracın en lüks donanımlısını getirseler ÖTV farkı olmayacaktı.

Alınıp darılmasın ama...

Bu Korando Sports işinde Şahsuvaroğlu baltayı taşa vurdu...

Öylesine vurdu ki... 4X4 Korando Sports hayallerimin üzerine taş sıçradı... Ve tabii hayallerim henüz tamamen ölmedi ama ağır yaralandı...

Şahsen şimdi bende ne olur ne olmaz deyip 0 km alternatif araç arayışına başladım...

celo53' Alıntı:
ÖTV uygulaması sadece 4x4 araçlar için geçerli 4x2 aracın en lüks donanımlısını getirseler ÖTV farkı olmayacaktı.

Hiç değilse 4X2 Actyon Sports'la aynı donanımdaki araçlardan getirselerdi...

En azından Ssangyong'un pick-up imajı bu kadar zedelenmemiş olurdu...

Getirilen araç bence tam bir skandal...

Bayide aracı gördüm.O kadar da kötü görünmüyor,ben begendim.Arka kabin için 2.000 çelik jantlar için de 2.000 lira ekstra para istediler.Kabin neyse ama jantlar pahalı geldi.Ellerinde ikinci el 4X4 actyon sportslar vardı.Fatura kesebilecekleri varsa ikinci el 4X4 olmazsa sıfır korando alacağım.

talkie77' Alıntı:
Bayide aracı gördüm.O kadar da kötü görünmüyor,ben begendim.Arka kabin için 2.000 çelik jantlar için de 2.000 lira ekstra para istediler.Kabin neyse ama jantlar pahalı geldi.Ellerinde ikinci el 4X4 actyon sportslar vardı.Fatura kesebilecekleri varsa ikinci el 4X4 olmazsa sıfır korando alacağım.

Eğer uygun fiyata ve temizinden bulabilirseniz hiç düşünmeden 2. el Actyon Sports alın...

Hiç bulaşmayın bu bomboş Korando Sports'a...

Bir çok marka nın Ülkemize girmek için can attığı yazılıyor gazetelerin ekonomi sayfasında.
Bunun ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu topikte okuduklarımdan sonra bu markaya pek sıcak bakmam tüketici olarak.
Zaten bilmediğim yeni markalara hep şüpheyle yaklaşmışımdır.
Genelde uzun bir zaman aralığında bekler, internette neler yazıldığına bakarım.
Ona göre son kararı veririm.

bluedreamms' Alıntı:
Bir çok marka nın Ülkemize girmek için can attığı yazılıyor gazetelerin ekonomi sayfasında.
Bunun ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu topikte okuduklarımdan sonra bu markaya pek sıcak bakmam tüketici olarak.

Maalesef...

Doyurucu donanım paketine sahip Actyon Sports pick-up'tan sonra Türkiye'ye getirilen Korando Sports pick-up'lar tam bir fiyasko oldu... :mad:

Bu donanım seviyesi ile bana sabah erken saatlerde bakkallara/marketlere ekmek dağıtan kırmızı kamyonetleri hatırlattı... :p

Bakalım bozulan bu imajı tekrar nasıl düzeltecekler...

bluedreamms' Alıntı:

bu topikte okuduklarımdan sonra bu markaya pek sıcak bakmam tüketici olarak.
Zaten bilmediğim yeni markalara hep şüpheyle yaklaşmışımdır. (4 yıl gibi bir süre içerisinde 10.000 geçen araç satışı ile ve devamlı yeni serileri ülkemize getirerek ağını geliştiren bir firma için yukarıdaki sözleri yazmak biraz ağır oldu bana göre)

kaan2002' Alıntı:
bu topikte okuduklarımdan sonra bu markaya pek sıcak bakmam tüketici olarak.
Zaten bilmediğim yeni markalara hep şüpheyle yaklaşmışımdır. (4 yıl gibi bir süre içerisinde 10.000 geçen araç satışı ile ve devamlı yeni serileri ülkemize getirerek ağını geliştiren bir firma için yukarıdaki sözleri yazmak biraz ağır oldu bana göre)
Oysa ben olumlu anlamda, kendilerini geliştirmeleri bakımından teşvik olur amaçlı yazmıştım.
Bir dayanıklı tüketim malının gerçek değeri, müşterisine verdiği değerle aynıdır.
Ülke şartları değişiklik gösterebilir.
Artık ucuz pazarlama taktikleri yerine, müşteri memnuniyetini gözeten sistem geçerli olmalı.
Yani aynı mal Avusturalya' da veya Türkiye'de aynı standartlarda son kullanıcıya ulaşmalıdır fikrindeyim.
Ayrıca;
Bir bayiisinin davranış biçimi eleştrilmiş bile... Oraya gitmeyin deniyor.
Aynı durumu başka marka bayiilerde görmek pek mümkün değil.
Bu tür konular yüzünden bayiilikleri ve servisleri iptal edilen başka markalar var.
Eskiden çok eleştirdiğimiz Tofaş Fiat bile belli bir hizmet kalitesi yakalamış.
Bunu 2011 yılından beri yaşadığım için biliyorum.
Eskiden hayal bile edemezdik. Yüzümüze bakan olmazdı...
Aynı durum başak bir yerli markada da hala devam ediyor. Ben gidince sanki adamlara iş çıkarmışım gibi davranıyorlar.
Bu beni irite ediyor.
Marifet binlerce araba getirmek olduğu gibi, hizmet ve servis kalitesini Dünya standartlarında çoğunluk onayıyla sürdürmek olmalıdır.
Kanımca ..... :smiley:

bluedreamms' Alıntı:
Oysa ben olumlu anlamda, kendilerini geliştirmeleri bakımından teşvik olur amaçlı yazmıştım.
Bir dayanıklı tüketim malının gerçek değeri, müşterisine verdiği değerle aynıdır.
Artık ucuz pazarlama taktikleri yerine, müşteri memnuniyetini gözeten sistem geçerli olmalı.
Yani aynı mal Avusturalya' da veya Türkiye'de aynı standartlarda son kullanıcıya ulaşmalıdır fikrindeyim.
Ayrıca;
Bu tür konular yüzünden bayiilikleri ve servisleri iptal edilen başka markalar var.
Aynı durum başak bir yerli markada da hala devam ediyor. Ben gidince sanki adamlara iş çıkarmışım gibi davranıyorlar.
Bu beni irite ediyor.
Marifet binlerce araba getirmek olduğu gibi, hizmet ve servis kalitesini Dünya standartlarında çoğunluk onayıyla sürdürmek olmalıdır.

ben burda firmayı iyi göstermeye çalışmak gibi bir niyetim yok 2 seneden beri araç bende normal bakımlarım ile birde kaza nedeni ile gittim Mersin servisi iyi bir servis ilgi alaka güzel tek kötü tarafı ise önceden aracın bakımı veya parça değişimi veya başka bir şey her ne için gitti isen önceden pazarlığını yapmaktır 10 yıl ben şahin kullandım mersinde 2 tane satış bayisi ve haliyle de 2 tane servisi bulunmaktaydı 10 yılı boyunca servisten şaşmadım onlar da senin anlattığından farkı davranmadılar işin kısası sen ana yüklenici firma olarak malı getirisin dağıtıcı da bozukluk varsa onu bir yere kadar kontrol edersin işin daha kısa yolu ise zihniyet değişmeden sen ne yaparsan yap bu sorunlar her zaman oldu ve olacak

bluedreamms' Alıntı:
Ayrıca;
Bu beni irite ediyor.
Müşteri davranış biçimi dediniz mi orada Volkswagen ve Doğuş oto gelir akıla
Ama kimse Volkswagen'e kötü araba diyebilir mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri