2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,079
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

dammak' Alıntı:
Bu vergi sorununu zaten biliyoruz...

Zaten benim hoplayıp zıplamamın nedeni 4X4 araçların gelmemesi değil...

Maalesef bu tamamen hükümetin vergi ve cari açık politikasından kaynaklanıyor... Dediğim gibi bunu hepimiz biliyoruz...

Peki nerede bu çift hava yastıklı, 16" çelik jantlı ve cruise kontrollü SX donanımlı araçlar... İşte benim kızdığım nokta bu...

Bu türden donanıma sahip araçların gelmesi için görünürde hiç bir engel yoktu...

Ne oldu da Şahsuvaroğlu en cıbıl araçları getirmeye karar verdi... Bir türlü anlayamadım...
Evet sizde haklısınız; herkes haklı :smiley:

Etiketler

dammak' Alıntı:
Bu vergi sorununu zaten biliyoruz...

Zaten benim hoplayıp zıplamamın nedeni 4X4 araçların gelmemesi değil...

Maalesef bu tamamen hükümetin vergi ve cari açık politikasından kaynaklanıyor... Dediğim gibi bunu hepimiz biliyoruz...

Peki nerede bu çift hava yastıklı, 16" çelik jantlı ve cruise kontrollü SX donanımlı araçlar... İşte benim kızdığım nokta bu...

Bu türden donanıma sahip araçların gelmesi için görünürde hiç bir engel yoktu...

Ne oldu da Şahsuvaroğlu en cıbıl araçları getirmeye karar verdi... Bir türlü anlayamadım...
Hocam
Çift hava yastığının olmadığına eminmisiniz. Ben var diye biliyorum. Çelik jant konusunda size katılıyorum. Ancak bunun dışında pek bir eksiği yok gibi. Hatta bluetooth standart geliyor. Belki ESP eleştrilebilir. Ancak Hız sabitleme actyon 4X2 lerde de yoktu diye biliyorum. Eleştirilerinize kısmen katılıyorum ancak muadillerine göre tamamen boş olduğunu düşünmüyorum. Biraz beklentileri yükselttikleri doğru. Şu anda da aracı maliyet teşkil eden aksesuarlardan arındırıp fırsat gibi göstermeye çalıştıklarını da düşünüyorum. Ancak yine de alınabilecek bir araç diye düşünüyorum. Bizzat denedim ve actyon'a göre sessiz ve seri olduğunu gördüm. Üstelik otomatik 6 ileri.

4X2 SX Pick - Up Key Features (Avustralya)
ABS and Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
Driver and Passenger Airbags
16" Alloy Wheels
Electric windows and mirrors
Remote central locking incl. tailgate
Cruise Control
Leather steering wheel and gear knob
Air conditioning

Diğer ıvır zıvırlar dışında buna opsiyenel olarak sunroof'ta alabiliyorsunuz...

4X4 SPR Pick-Up Key Features (Avustralya)
ABS and Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
Driver and Passenger Airbags
18" Alloy Wheels
Reverse parking sensors
Climate control air conditioning
Electric folding side mirrors
Electric windows & mirrors
Cruise control
Optional part-time 4x4 with low range
Locking rear differential
Leather steering wheel and gear knob
Full leather trim
Heated front seats (electric driver's seat)

Buna da opsiyonel olarak elektronik kumandalı sunroof alabiliyorsunuz...

alihfo' Alıntı:
Hocam
Çift hava yastığının olmadığına eminmisiniz. Ben var diye biliyorum. Çelik jant konusunda size katılıyorum. Ancak bunun dışında pek bir eksiği yok gibi. Hatta bluetooth standart geliyor. Belki ESP eleştrilebilir. Ancak Hız sabitleme actyon 4X2 lerde de yoktu diye biliyorum. Eleştirilerinize kısmen katılıyorum ancak muadillerine göre tamamen boş olduğunu düşünmüyorum. Biraz beklentileri yükselttikleri doğru. Şu anda da aracı maliyet teşkil eden aksesuarlardan arındırıp fırsat gibi göstermeye çalıştıklarını da düşünüyorum. Ancak yine de alınabilecek bir araç diye düşünüyorum. Bizzat denedim ve actyon'a göre sessiz ve seri olduğunu gördüm. Üstelik otomatik 6 ileri.

Actyon Sports otomatiğide 6 ileri,

Korando Sportsta Hava yastığı maalesef tek Actyon Sportsta çift hava yastığı ve alaşım jant var

Korando Sportsta ise yol bilgisayarı,bluetoth,usb girişi standart mesela

Motor daha kuvvetli,yakıt daha az ve daha ucuz

Bütçeye göre seçim yapılır

Yinede kendi sınıfının f/p konusunda en iyisi tabi ki

Maalesef sadece tek hava yastığı var.

Böylelikle aracı iyice ucuzlatıp lansman fiyatı diye ortaya çıkıvermişler...

Ne diyelim...

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...

talkie77' Alıntı:
Maalesef sadece tek hava yastığı var.

• kaan2002
  • Kamp I
  • Teşekkür: 0
  • ben
xx.gif
actyonsport ve korando sport hangisini alırdın ANKETİ oylamalarınızı bekliyorum arkadaşlar

Günümüzde marka imajı politikaları nedeniyle Türkiye ithalatçısına fabrikanın karışmaması mümkün değil.
Eğer Türkiye gibi bir ülkede karışmıyorlarsa üretim merkezinde zihniyet sorunu olduğu düşünülebilir.
Ya da nakliye maliyetleri rekabet şansı vermiyor anlamı çıkarılabilir.
Ssangyong pazarlama birimi Türkiyede ki rekabette kendine güvenmiyor da olabilir.
Tabiii bu benim düşüncelerim...
Fakat, eğer böyle düşünceleri varsa çok büyük yanılgı içinde olduklarını düşünüyorum.
Benim bu kadar yazmam bile marka ile ilgilili ve takipte olduğumun bir kanıtı....

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar Aracda air bag var ... En onemlisi euro 5 motor 155 beygir ... ....

biraz önce sitede inceledim sadece sürücü hava yastığı var yani 1 tane yolcu hava yastığı yok anlaşılan ucuza satış yapmak için baya özelliklerini eksitmişler

kaan2002' Alıntı:
biraz önce sitede inceledim sadece sürücü hava yastığı var yani 1 tane yolcu hava yastığı yok anlaşılan ucuza satış yapmak için baya özelliklerini eksitmişler
Bunun tarifi adama arifeyi gösterip bayramı yaşatmamak gibi oldu. Kendi açımdan hevesim kursağımda kaldı.

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Bunun tarifi adama arifeyi gösterip bayramı yaşatmamak gibi oldu. Kendi açımdan hevesim kursağımda kaldı.

bunlar ilk gelen parti olduğu için donanım azlığı olabilir bundan sonraki partiler daha donanımlı olur diye düşünüyorum yoksa bu hali ile Emsalları içerisinde satış grafiği yükselmez diye düşünüyorum

rottweiler' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam Korando Sportsun fiyatını duyduğunuzda bayağı bir sevinmiştiniz
Peki o zaman da bu fiyata full donanım bir araç olmadığını tahmin etmediniz mi?
Ki donanım olarak havayastığı dışında Actyon Sportstan eksiği yok bu aracın
ve daha ucuza satılıyor
Türkiyede direksiyon ve vitesten ibaret şahin,doğanlar 15 Bin TL ye alıcı buluyor gözüm ile bugün şahit oldum
Bugün Doblo gibi benim gözümde vasat bir araç bile Actyon Sportstan daha donanımlı
Ama bu Doblonun mesela Actyon Sportstan daha iyi olduğunu göstermez
Arabanın genel kaidesi,yol tutuşu,hıza verdiği tepki,yolu hissettirmesi ve ya hissettirmemesi,yüksek hızlarda vaziyeti çok daha önemli bence
Ayriyeten bu araçtan kesinlikle ekmek arabsı olmaz emin olun
5 noktadan bağlantılı süspansiyonu olan bir araç bu malzeme kalitesi ile ekmek arabsı olmaz kesinlikle!!!
Eksiği hava yastığı sayısı çok az kesinlikle
Ama nasıl ki fiyatını duyduğumuzda çok sevindik bu fiyata tam dolu bir araç olmayacağını bilmemiz gerekir...

ssanyong türkiyede bilinirliliği çok az olan bir firmadır kalkıpta amarok navara hilux fiyatına satamazlar bu araçları aynı kalitede hatta daha kaliteli olsa bile..ya bolca reklam vereceksiniz .yada fiyatınızı düşük tutacaksınız.

ama dsitribütör ikisinede yanaşmıyor fiyatı düşük tuttu ama donanım yok zaten araçta.donanımlı sı 50bin tl dir bu aracın.donanımlısını 40 bine satsa idi ozmaan işte %50 pazar payı olurdu sürümden kazanırdı servisten kaznırdı. çom güzel donanımla ben hala 45- 50bine çok rahat alıcı bulacağı nı düşünüyorum. ama halen bir seçenek yok ortada.

subaruda aynı şekilde xv diye bir model getirdiler.70binden başlar 90bine en dolusu.100 tane satamazlar.

araç güzel araç allah için 1.6 otomatik cvt şanzıman ve 4x4 .ama türkiyede kaç kişi subaruyu bilir kullanmıştır.tiguan qq rakipleri bu aracın. onalrla aynı fiyatı verirsen sinek avlarsın. senin bilinirliliğin yok. servisin yok 2. elin yok bagajın dar motorun cansız .

75 bine 4x4 tiguan alırım sınıfının en iyi motoru var sağlamlığı ikinci eli ortada aynı fiyata subaru tercih etmem için bana bi avantaj sun. 70binse yakın donanım tiguan sen bu pazardan pay kapmak isitiyorsan 55 bin yapacaksın fiyatı.nerdeeee.

Hırçın Karadeniz' Alıntı:

Al benden de o kadar...

Halbuki kendimi bayağı bir hazırlamıştım Korando Sports'a...

Ne diyelim; kısmet değilmiş... :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR