2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,080
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

6005016' Alıntı:
ssanyong türkiyede bilinirliliği çok az olan bir firmadır kalkıpta amarok navara hilux fiyatına satamazlar bu araçları aynı kalitede hatta daha kaliteli olsa bile..ya bolca reklam vereceksiniz .yada fiyatınızı düşük tutacaksınız.

ama dsitribütör ikisinede yanaşmıyor fiyatı düşük tuttu ama donanım yok zaten araçta.donanımlı sı 50bin tl dir bu aracın.donanımlısını 40 bine satsa idi ozmaan işte %50 pazar payı olurdu sürümden kazanırdı servisten kaznırdı. çom güzel donanımla ben hala 45- 50bine çok rahat alıcı bulacağı nı düşünüyorum. ama halen bir seçenek yok ortada.

Bırak 45-50 bini...

Üst donanımlı SPR 4X4'ün 60 bine kadar yolu var...

Ama getireceklerini hiç sanmıyorum...

Onlar bu ticari kamyonetleri getirmeye devam edeceklerdir...

Kimse yanlış anlamasın ama bu ticarileri half top - hard top gibi arka kapaklar kesmez...

Taşımacılıkta kullanacaklar için galvaniz ve branda kamyonet tenteleri gerekecektir...

Etiketler

6005016' Alıntı:
ssanyong türkiyede bilinirliliği çok az olan bir firmadır kalkıpta amarok navara hilux fiyatına satamazlar bu araçları aynı kalitede hatta daha kaliteli olsa bile..ya bolca reklam vereceksiniz .yada fiyatınızı düşük tutacaksınız.

ama dsitribütör ikisinede yanaşmıyor fiyatı düşük tuttu ama donanım yok zaten araçta.donanımlı sı 50bin tl dir bu aracın.donanımlısını 40 bine satsa idi ozmaan işte %50 pazar payı olurdu sürümden kazanırdı servisten kaznırdı. çom güzel donanımla ben hala 45- 50bine çok rahat alıcı bulacağı nı düşünüyorum. ama halen bir seçenek yok ortada.

subaruda aynı şekilde xv diye bir model getirdiler.70binden başlar 90bine en dolusu.100 tane satamazlar.

araç güzel araç allah için 1.6 otomatik cvt şanzıman ve 4x4 .ama türkiyede kaç kişi subaruyu bilir kullanmıştır.tiguan qq rakipleri bu aracın. onalrla aynı fiyatı verirsen sinek avlarsın. senin bilinirliliğin yok. servisin yok 2. elin yok bagajın dar motorun cansız .

75 bine 4x4 tiguan alırım sınıfının en iyi motoru var sağlamlığı ikinci eli ortada aynı fiyata subaru tercih etmem için bana bi avantaj sun. 70binse yakın donanım tiguan sen bu pazardan pay kapmak isitiyorsan 55 bin yapacaksın fiyatı.nerdeeee.

http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=6467

Biz aracı almadan önce bu araç sınıfının en çok satanıydı halen Actyon Sports bulunduğum semtte çok var hatta diğer markalardan daha fazla var.

Bilinçli bir kullanıcı zaten bu aracın diğer pickuplar ile bir alakası olmadığını bilir

Ben Navara,L200,Hilüx sonradanda Amarok'u test ettim

Şahsi fikrim iç plastik kalitesi,konforu diğer pickuplar ile kıyas edilemez

En azından kendi fikrim

Burada disbrütör firma rüzgarı iyi kullanamadı zannımca

Bu kaliteyi yukarı taşıyacağına geri çekti

Devamında daha iyi donanım gelirse bir şey diyemem

Burada yazılanları okudukça araçtan soğudum resmen.En iyisi ikinci el 4x4 Actyon sports bakmak.

talkie77' Alıntı:
Burada yazılanları okudukça araçtan soğudum resmen.En iyisi ikinci el 4x4 Actyon sports bakmak.
Aynen öyle son bir hafta da resmen içim soğudu hatta sesli düşünürsem Ranger'in yeni kasasını görmeden araç almayacam diye karar aldım! :smiley:

Ben de Ranger düşündüm bir ara ama arka süspansiyon sebebiyle hala ssangyong taraftarıyım.Eski kasa-yeni kasa arasında gelip gidiyorum.Rangerlar temmuz ayında gelecekmiş.Ama 4x4 versiyon gelir gelmez belli değil.

talkie77' Alıntı:
Ben de Ranger düşündüm bir ara ama arka süspansiyon sebebiyle hala ssangyong taraftarıyım.Eski kasa-yeni kasa arasında gelip gidiyorum.Rangerlar temmuz ayında gelecekmiş.Ama 4x4 versiyon gelir gelmez belli değil.
Tolga şimdi Ford'la konuştum Araç bu sene sonu gelecekmiş, daha ustaları eğitime de çağırmamışlar yani en az 3 4 aydan önce çıkmayacak demektir. Fiyat konusunda birşey söyleyemediler. 70 olur mu dedim yok o kadar olmaz dediler.
Araç 2.2lt ve ötv den etkilenmeyecekmiş vs...

Maalesef Şahsuvaroğlu kaş yapayım derken göz çıkardı...

rottweiler' Alıntı:
Biz aracı almadan önce bu araç sınıfının en çok satanıydı halen Actyon Sports bulunduğum semtte çok var hatta diğer markalardan daha fazla var.

Bilinçli bir kullanıcı zaten bu aracın diğer pickuplar ile bir alakası olmadığını bilir

Ben Navara,L200,Hilüx sonradanda Amarok'u test ettim

Şahsi fikrim iç plastik kalitesi,konforu diğer pickuplar ile kıyas edilemez

En azından kendi fikrim

Burada disbrütör firma rüzgarı iyi kullanamadı zannımca

Bu kaliteyi yukarı taşıyacağına geri çekti

Devamında daha iyi donanım gelirse bir şey diyemem

Evet benimde Ford'dan aldığım bilgi öyle...

Yeni Ranger'lar yıl sonuna doğru gelecekmiş...

Nasılsa esnaf olmadığımıza ve gelen ticari versiyon Korando Sports'lardan birini alma zorunluluğumuz bulunmadığına göre...

Ranger'ı beklemekte hiç bir sakınca yok...

Ben zaten bütün firmalar bu yılki İstanbul Autoshow'da hünerlerini döktürürler diye bekliyorum...

İşte orada lansman fiyatına güzel şeyler alınabilir... ;D

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Tolga şimdi Ford'la konuştum Araç bu sene sonu gelecekmiş, daha ustaları eğitime de çağırmamışlar yani en az 3 4 aydan önce çıkmayacak demektir. Fiyat konusunda birşey söyleyemediler. 70 olur mu dedim yok o kadar olmaz dediler.
Araç 2.2lt ve ötv den etkilenmeyecekmiş vs...

dammak' Alıntı:
Nasılsa esnaf olmadığımıza ve gelen ticari versiyon Korando Sports'lardan birini alma zorunluluğumuz bulunmadığına göre...

İşte benim sıkıntım da burada.Esnaf sayılırım.Elimdeki aracımı satmıştım ve iştahla korandoları bekliyordum...

talkie77' Alıntı:

İşte benim sıkıntım da burada.Esnaf sayılırım.Elimdeki aracımı satmıştım ve iştahla korandoları bekliyordum...

Aslında burada esnaftan kast edilen; aracı bizzat kendi işinde taşımada kullanacak olan tacir kişi...

Örneğin; camcı, fırıncı, manav, pastane sahibi vb. gibi aklıma gelmeyen pek çok işyerinin sahibi ve işletmecisi konumunda olanlar...

Bence mevcut Korando Sports'lar rekabetçi fiyat seviyeleri ile bu tür işler için biçilmiş kaftan...

Şimdi şöyle bir baktım fiyatlar neredeyse Tata Xenon fiyatları ile kafa kafaya...

Ancak Korando Sports teknik olarak tartışmasız Tata'nın bir kaç adım önünde...

Eğer böyle bir araca ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim...

Yok Korando Sports'u hobi aracı olarak almayı düşünüyorsanız... İşte ozaman iş değişir... Kesinlikle bu versiyondan uzak durun...

dammak' Alıntı:
Aslında burada esnaftan kast edilen; aracı bizzat kendi işinde taşımada kullanacak olan tacir kişi...

Örneğin; camcı, fırıncı, manav, pastane sahibi vb. gibi aklıma gelmeyen pek çok işyerinin sahibi ve işletmecisi konumunda olanlar...

Bence mevcut Korando Sports'lar rekabetçi fiyat seviyeleri ile bu tür işler için biçilmiş kaftan...

Şimdi şöyle bir baktım fiyatlar neredeyse Tata Xenon fiyatları ile kafa kafaya...

Ancak Korando Sports teknik olarak tartışmasız Tata'nın bir kaç adım önünde...

Eğer böyle bir araca ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim...

Yok Korando Sports'u hobi aracı olarak almayı düşünüyorsanız... İşte ozaman iş değişir... Kesinlikle bu versiyondan uzak durun...

evet haklısınız picup alırken taşıma işinde kullanacaksanız şehir içinde baya iş görür ama ben eğlence amaçlı alacam derseniz 4x4 ve ful donanım olmadan asla almamak lazım

Sabahları işe giderken yolda o bazılarının tipsiz olarak nitelendirdiği Actyon Sports'lardan görüyorum...

İşte o an resmen canım acıyor...

Ve içimden; gelen gideni aratır dedikleri buymuş diyorum...

dammak' Alıntı:
Sabahları işe giderken yolda o bazılarının tipsiz olarak nitelendirdiği Actyon Sports'lardan görüyorum...

İnternet ortamında herkes tipsiz diyorda

Bir tatile gittik herkes arabayı kulanmak istiyor

beğenmeyeni görmedim henüz ;D

dammak' Alıntı:

bu tas banaydı galiba :smiley: ben tıpsız dedım ama benımde dısarıdan aldıgım duyumlar dogrultusunda .....
bence bızım araclara bınenler mercedes ayarında ve kalıtesınde .... araca bınıyor .... tıpı benım ıcın onemlı degıl onemlı olan ne verıp karsılıgında ne aldıgım .... tıcarı hayatım boyuncada ne marka ne tıp takıntım oldu ....araclarımız herseyıyle mukemmel bence ...ve cok sevıyorum keratayı .... selamlar

Hayır kesinlikle özel olarak sizi kast etmedim...

Actyon Sports'lar için genel kanı bu...

Ancak Korando Sports olarak yolunmuş tavuk gibi araçlar gelince birden bire işin rengi değişiverdi...

Ve Actyon Sports'lar göze daha bir hoş gelmeye başladı...

sabri yucel' Alıntı:
bu tas banaydı galiba :smiley: ben tıpsız dedım ama benımde dısarıdan aldıgım duyumlar dogrultusunda .....
bence bızım araclara bınenler mercedes ayarında ve kalıtesınde .... araca bınıyor .... tıpı benım ıcın onemlı degıl onemlı olan ne verıp karsılıgında ne aldıgım .... tıcarı hayatım boyuncada ne marka ne tıp takıntım oldu ....araclarımız herseyıyle mukemmel bence ...ve cok sevıyorum keratayı .... selamlar

sabri yucel' Alıntı:
Sabri Abi taktik ve stratejik çözümlemeyi yaptı... :smiley: :smiley: :smiley:
Nalet olsun içimizdeki SSANG sevgisine....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR