2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,107
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

celo53' Alıntı:
Alihfo arkadaşım daha donanımlısı gelsede kahrolmaya gerek yok sonuçta beğenerek almışsın motor güzel şanzuman güzel,fiyat uygun lüksün ve aksesuarın sınırı yok aslında ben 2009 yılında en full modelini almama rağmen kendimce bir sürü masraf ettim daha ne edeceğimde belli değil. :smiley:

Bencede kahrolmaya gerek yok:smiley:

Daha donanımlısı geldiğinde fiyat farkı mutlaka olacaktır

Şu anki donanıma göre aracın fiyatıda ayarlanmış zaten

Yoksa Actyon Sportstan ucuza vermezlerdi:smiley:

Etiketler

alihfo' Alıntı:
dammak kardeşim. Söylediklerine artık ben de katılıyorum. Tek hava yastığı alay eder gibi olmuş gerçekten. Ama yazılanlar söylenenlerin pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü araç gerçekten satıyor şu anda. Yeni gelecek versiyonlarda bir iyileştirme yapılırsa şu an alım yaptığım için kahrolacağım:smiley:

Her şeyden önce aracınızı iyi günlerde ve sağlıkla kullanın... :smiley:

Elbette ki; bu donanımla da olsa araç mutlaka satılacaktır...

Aslında beni kızdıran husus aracın donanım seviyesi değil...

Kızdığım şey; aracın tek donanım seviyesi ile getirilip tüketiciye o şekilde dayatılmaya çalışılması... :mad:

Getir kardeşim 3 - 4 donanım seviyesinde farklı versiyonlardaki araçlardan...

Herkes bütçesine göre istediğini alsın... 8)

Nedir bu böyle; "işine geliyorsa al" :eek: mantığı ile seçenek sunmaksızın tek donanım seviyesinde araç getirmek...

Yeni Korando Sports'u İzmir Gaziemir'de deneme fırsatı buldum.
Motor gücü hızlanmada kendisini fazlasıyla belli ediyor ve yaptığınız hızı anlayamıyorsunuz (bir ara 140-150 km/saat'e ulaştım, şaşırdım, yüksekliğinden dolayı hızını anlayamadım).
Fakat yanımdaki yetkili de ben de zorlukla geçirebildik geri vitese. Sorun nedir anlamadım ama geri vitese zor geçme sorunu kullandığım araca mı aitti genel bir sorun mu anlayamadım.
Arka koltukların yatma konusu da bariz belli olmuyor. Ön koltuklar arkaya itildiğinde arka koltukların önü çok fazla daralıyor, oturmayı imkansız kılıyor.
Sürücü hava yastığının olmaması maliyet düşürmek için düşünüldüyse diyecek lafım yok ama günümüz koşullarında güvenlik standartları gittikçe yükseliyor.

alkan09' Alıntı:
Yeni Korando Sports'u İzmir Gaziemir'de deneme fırsatı buldum.
Motor gücü hızlanmada kendisini fazlasıyla belli ediyor ve yaptığınız hızı anlayamıyorsunuz (bir ara 140-150 km/saat'e ulaştım, şaşırdım, yüksekliğinden dolayı hızını anlayamadım).
Fakat yanımdaki yetkili de ben de zorlukla geçirebildik geri vitese. Sorun nedir anlamadım ama geri vitese zor geçme sorunu kullandığım araca mı aitti genel bir sorun mu anlayamadım.
Arka koltukların yatma konusu da bariz belli olmuyor. Ön koltuklar arkaya itildiğinde arka koltukların önü çok fazla daralıyor, oturmayı imkansız kılıyor.
Sürücü hava yastığının olmaması maliyet düşürmek için düşünüldüyse diyecek lafım yok ama günümüz koşullarında güvenlik standartları gittikçe yükseliyor.
Geri vites sorunu muhtemelen kullandığınız araca özgü bir durumdur.
Araç düz vites miydi yoksa otomatik mi?
Hız konusu ise bu aracın en önemli özelliklerinden birisi 160 km hızı kadrana bakınca anlayabildim varın gerisini siz düşünün

Gaziemirde sahsuvaroglunun açtığı yeni servis merkezinde bende arci inceledim.dış görünüş güzel, donanım eksikliği belli oluyor. Donanimlisi tadından yenmez.
Yetkili benim aracı görünce abi sen buna hiç bakma dedi. Sahsuvaroglu araca kendisi jant yaptiriyor, yakında takarlar. Ayrıca açılış sebebiyle periyodik bakimlarda %90 indirim yapmışlar. Izmir civarindaki arkadaşlar kaçırmasın.

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Gaziemirde sahsuvaroglunun açtığı yeni servis merkezinde bende arci inceledim.dış görünüş güzel, donanım eksikliği belli oluyor. Donanimlisi tadından yenmez.
Yetkili benim aracı görünce abi sen buna hiç bakma dedi. Sahsuvaroglu araca kendisi jant yaptiriyor, yakında takarlar. Ayrıca açılış sebebiyle periyodik bakimlarda %90 indirim yapmışlar. Izmir civarindaki arkadaşlar kaçırmasın.
Jant olayı iyi olmuş araca rezalet bir görüntü veriyor mevcut jantlar...

Rüstem ÖNEL' Alıntı:

Desenize Milli Piyango'nun amorti ikramiyesi (aslında buna ikramiye değil teselli/avuntu denir ya... Hadi neyse...) gibi Korando Sports'un teselli ikramiyesi de Şahsuvaroğlu'dan geliyor...

Artık yolcu hava yastığı yerine de araç alanlara birer tane kuş tüyü yastık verirler herhalde... ;D ;D ;D

dammak' Alıntı:
Desenize Milli Piyango'nun amorti ikramiyesi (aslında buna ikramiye değil teselli/avuntu denir ya... Hadi neyse...) gibi Korando Sports'un teselli ikramiyesi de Şahsuvaroğlu'dan geliyor...

Artık yolcu hava yastığı yerine de araç alanlara birer tane kuş tüyü yastık verirler herhalde... ;D ;D ;D

sürücü hava yastığı yanında yolcu kuş tüyü yastığı evet güzel olur :D :D :D :D :D :D :D

Ssang markasının yakalamış olduğu yuksek satış rakamlarından rahatsız olan bir takım malum grublar var
Cok manidar değilmi ülkemizin 2 buyuk holdinginin ithal ettigi markalar yeni ÖTV den etkilenmiyor digerleri yuksek artışlardan olumsuz yonde etkileniyor ....bir kaç santim farkdan dolayı ...?..
Zaman içinde tam donanımlisi gelecektir ...ama emin olun ssangin varlığından ve sağlamlığından rahatsız olanlar var ...

sabri yucel' Alıntı:
Ssang markasının yakalamış olduğu yuksek satış rakamlarından rahatsız olan bir takım malum grublar var
Cok manidar değilmi ülkemizin 2 buyuk holdinginin ithal ettigi markalar yeni ÖTV den etkilenmiyor digerleri yuksek artışlardan olumsuz yonde etkileniyor ....bir kaç santim farkdan dolayı ...?..
Zaman içinde tam donanımlisi gelecektir ...ama emin olun ssangin varlığından ve sağlamlığından rahatsız olanlar var ...
Diğer markaların ssangyongun yakalamış olduğu satış rakamlarından rahatsız olduğu doğru ama kasa boyu ile ilgili çıkartılan yönetmelik AB ülkelerinde de geçerli olduğu için diğer markaların çoğu tedbirini aldılar.Sadece ülkemiz için geçerli değil yani uygulama.

celo53' Alıntı:
Diğer markaların ssangyongun yakalamış olduğu satış rakamlarından rahatsız olduğu doğru ama kasa boyu ile ilgili çıkartılan yönetmelik AB ülkelerinde de geçerli olduğu için diğer markaların çoğu tedbirini aldılar.Sadece ülkemiz için geçerli değil yani uygulama.

Evet aynen sizin söylediğiniz gibi... Bu uygulama bütün AB ülkelerinde geçerli...

Bu uygulamadan etkilenmediği söylenen markaların Türkiye distribütörleri daha işin başında iken Japonya'daki üretim merkezlerini uyararak gerekli düzeltmeleri yaptırmışlar...

Aynı şeyi Şahsuvaroğlu'da yapmış olsaydı şimdi en donanımlı 4X4 Korando Sports'lara biniyor olurduk...

Ticaretin ve kapitalizmin iyice globelleştiği bir zamanda, eskiden Türkiye den çıktığına bin pişman olan çok uluslu holdingler örneği de varken Ssang kafasına vuracak duvar ve kaya çok arar .... ;D

Bu markanın sevdiğim yanlarından biride bu suni imaj ve reklam devlerine cok ciddi bir rakip ve alternatif olmasi ....

sabri yucel' Alıntı:
Bu markanın sevdiğim yanlarından biride bu suni imaj ve reklam devlerine cok ciddi bir rakip ve alternatif olmasi ....
Kesinlikle boş ve az bilinir bir araç değil herkes arabayı çok gördüğünü söylüyor ama bilmediklerinden sadece bakıyorlar
Bunun yerine Caddy alırım diyenler vardı çevremde 1-2 tur attık sesleri kesildi benim yanımda Caddy diyemiyorlar artık
2.0 motor 141 hp lik 5 noktadan bağlantılı süspansiyon mercedes motor ve şanzıman kullanan bir araç ile
Caddy gibi makaslı 1.6 100 hp lik arabaları kıyaslayacak kadar otomobil bilgisizi insanlar mevcut maalesef piyasada
Bakın şu an forumda NAVARA bölümüne girin bakalım Actyon Sports mu daha çok konuşulmuş forumda NAVARA mı
Açık ara Actyon Sports tabikide
Benim taktiğim boş boş eleştiri yapan insanlara al kardeşim anahtarı geç direksiyona diyorum
Binipte yaylana yaylana gitmeye başlayınca cengaverlikleri son buluyor
Ondan sonra inince anahtarı alıyorum elinden git Caddy ni al bin diyorum cevap veremiyor.
Marka takıntısı çok fazla ülkemizde!

2009 yılında bu aracı almasaydım cady alacaktım hatta bir kaç tanesiyle pazarlık aşamasındaydım.Aracımı çok seviyorum :smiley: iyiki cady değil ejder almışım.

Zaten Ssangyong markasına ve araçlara laf eden pek yok gibi...

Bence sorun distribütör de... Onlar markayı hafife alıp ağırlığı altında eziliyorlar...

Bunun tek çözümü bizzat Ssangyong'un kendisinin gelip piyasaya girmesi veya distribütöre ciddi bir çeki düzen vermesi...

Şu en son lansman hikayeleriyle "cıbıl" pick-up getirme işi tam bir fiyaskoydu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR