2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,113
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

En azından ssangyong'da ABS ve klima opsiyon değil...

Etiketler

Aynen bir Avustralya vatandaşı gibi bende dilediğim aracı keyfime ve bütçeme göre kendim seçmek istiyorum...

Sizce bu istek yanlış mı?

Burada kanguru yok diye boşline araçlara mahkum edilmemizin gerekmediğini düşünüyorum...

Ne dersiniz?

Bu arada dediğim gibi; ucuz isteyen yine gitsin donanımsız boşline ucuz versiyonunu alsın... O kişiye kalmış...

Ama bıraksınlar ben istediğim Ssangyong'u alayım...

http://www.ssangyong.com.au/Design-Your-SsangYong.asp#step1

dammak' Alıntı:
Aynen bir Avustralya vatandaşı gibi bende dilediğim aracı keyfime ve bütçeme göre kendim seçmek istiyorum...

Sizce bu istek yanlış mı?

Burada kanguru yok diye boşline araçlara mahkum edilmemizin gerekmediğini düşünüyorum...

Ne dersiniz?

Bu arada dediğim gibi; ucuz isteyen yine gitsin donanımsız boşline ucuz versiyonunu alsın... O kişiye kalmış...

Ama bıraksınlar ben istediğim Ssangyong'u alayım...

http://www.ssangyong.com.au/Design-Your-SsangYong.asp#step1

Abi belliki bu araçlar gelmeyecek sen git istersen Avustralya'ya ;D

rottweiler' Alıntı:
Abi belliki bu araçlar gelmeyecek sen git istersen Avustralya'ya ;D

Biraz daha beklerim geldi geldi...

Baktım gelmiyor o zaman Avustralya'ya değil ama gider başka markaların pick-up ve SUV'larına bakarım... 8)

Sonuçta sırtımda ne yumurta küfesi var nede illada Ssangyong alacağım diye verilmiş bir sözüm...

Ne demişler; parayı veren düdüğü çalar... ;D

Eminim parası olup da bu araçları hobi amaçlı olarak almak isteyen herkes böyle de yapacaktır...

Ondan sonrasını da Şahsuvaroğlu düşünsün artık... :smiley:

Anadolu da bir şehirde bayisine girdim... :smiley:
Mayıs ta bir gemi yanaşacak ve sadece kamyonet 2 çeker araçlar var...
Hakları olan, yani kontenjan diyelim, 3 adet kamyonetden 2 si satılmış zaten.
Yetkilisi ile konuştukça anladığıma göre komyonet konusunda birazda ssang merkezinde kabahat olduğunu ima etti sanki... :-\
Bir de bence önemli, ssangyong için Asya, Avusturalya pazarının daha önemli olduğu gibi bir durum var gibi...
Tükiye de bu ummadıkları satış kafalarını karıştırmış olabilir.
Yani firma yanlış vizyonda haraket etmiş olabilir. Araçların Avrupa standartlarına uydurmakta gecikilmiş.
Belki de mersedes yüzünden olabilir. Çünkü mekanik aksam desteği ile kendilerine bir rakip yaratmak işlerine gelmez sanırım.
Bu forumdan okuduklarımdan anladıklarımı bilgi olarak çaktırmadan onlara anlatınca şaşkınlığa girdiler.
Sizin gibi bilinçli gelen insan az gördük filan dediler... :-[
Arabalar gelince de beni davet edecekler... ;D

bluedreamms' Alıntı:
Anadolu da bir şehirde bayisine girdim... :smiley:
Mayıs ta bir gemi yanaşacak ve sadece kamyonet 2 çeker araçlar var...
Hakları olan, yani kontenjan diyelim, 3 adet kamyonetden 2 si satılmış zaten.
Yetkilisi ile konuştukça anladığıma göre komyonet konusunda birazda ssang merkezinde kabahat olduğunu ima etti sanki... :-\
Bir de bence önemli, ssangyong için Asya, Avusturalya pazarının daha önemli olduğu gibi bir durum var gibi...
Tükiye de bu ummadıkları satış kafalarını karıştırmış olabilir.
Yani firma yanlış vizyonda haraket etmiş olabilir. Araçların Avrupa standartlarına uydurmakta gecikilmiş.
Belki de mersedes yüzünden olabilir. Çünkü mekanik aksam desteği ile kendilerine bir rakip yaratmak işlerine gelmez sanırım.
Bu forumdan okuduklarımdan anladıklarımı bilgi olarak çaktırmadan onlara anlatınca şaşkınlığa girdiler.
Sizin gibi bilinçli gelen insan az gördük filan dediler... :-[
Arabalar gelince de beni davet edecekler... ;D
Aracı yakından incelediniz mi?
Donanımı dışında nasıl araç sizce?

rottweiler' Alıntı:
Aracı yakından incelediniz mi?
Donanımı dışında nasıl araç sizce?
Kamyonet araçlar şu anda yok.
Yoldalar.. :smiley:
Sadece jip tipi var...
Onlarla ilgilenmediğim için bakmadım...

bluedreamms' Alıntı:
Kamyonet araçlar şu anda yok.
Yoldalar.. :smiley:
Sadece jip tipi var...
Onlarla ilgilenmediğim için bakmadım...
Neden yokmuş acaba 4x2 lerde Ötv ye mi kurban gittiler yoksa?

hep rus videoları var youtube da ruslar baya tutmuş ssanyongu.donanımlıları kesin rusyaya yollamışlardır.

6005016' Alıntı:
hep rus videoları var youtube da ruslar baya tutmuş ssanyongu.donanımlıları kesin rusyaya yollamışlardır.
actyon sports modelinin en donanımlı versiyonu yani sizin rus videolarında izlediğiniz araçlar ülkemizde de satıldı ve çoğumuz kullanıyoruz.

rottweiler' Alıntı:
korando sportsların tam donanımlı ve 4x4 modellerini ÖTV sorunu çözülene kadar getiremedikleri için donanımsız araçları çok fazla getirmek ve satmak istemiyorlar.İlk gelen partide çok azdı zaten bayilere ikişer üçer tane paylaştırıp sattılar.

rottweiler' Alıntı:

Sanıyorum benim boşline olarak tanımladığım donanımda fazla geldi...

Şimdi herhalde araç daha da ucuz olsun diye tek kabin arkası kasasız (sonradan galvaniz veya bez tente ile kapatılacak şekilde kasa eklenebilir örnek: sabahları bakkallara ekmek dağıtan fırın kamyonetleri 8) ) kamyonetler getirirler...

Bunun dışında Nisan ayının başında getirdikleri araçlarda çelik jant yoktu ya... Mayıs ayındaki partiyi hiç lastik takmadan takoz üstünde de getirebilirler... Böylelikle araç bir 5 - 6 yüz TL daha ucuzlar... ;D

Aslında araçların böyle getirilmesi iyi de olabilir... Hiç değilse isteyen istediği marka lastikten istediği kadar taktırır (müşteri odaklı bir uygulama ;D )...

Daha da ucuz olsun isteniyorsa araçlara hiç cam taktırmadan ve hatta boyasız olarak da getirebilirler... Burada biz kendimiz sanayide cam kestirir eve badana yaptırırken arabayı da boyattırırız diyecem ama... Galiba bu biraz zor olur...

Neyse...

Şimdilik arabayı arkası kasasız ve lastik takmadan takoz üstünde getirseler de yeter... Gerisini ileride düşünürüz...

Bu şekilde araç en az 2 - 3 bin kağıt daha ucuzlar diye düşünüyorum...

Actyon Sportsların 4X4 olanları iki donanım seviyesinde değil mi?Bir deri koltuklu olan bir de normal döşemeli olan.

talkie77' Alıntı:
Actyon Sportsların 4X4 olanları iki donanım seviyesinde değil mi?Bir deri koltuklu olan bir de normal döşemeli olan.

Evet...

Ancak her iki versiyonda da otomatik klima ve cruise kontrol standart...

Bir şu araca bak... Birde onun yerine gelen KS kamyonete...

dammak' Alıntı:
Evet...

Ancak her iki versiyonda da otomatik klima ve cruise kontrol standart...

Bir şu araca bak... Birde onun yerine gelen KS kamyonete...

Cruise Control standart değil yalnız üst versiyonunda standart galiba ama 4x2 de standart değil

Ama dijital ve otomatik klima standart...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.