dammak' Alıntı:Aynen bir Avustralya vatandaşı gibi bende dilediğim aracı keyfime ve bütçeme göre kendim seçmek istiyorum...
Sizce bu istek yanlış mı?
Burada kanguru yok diye boşline araçlara mahkum edilmemizin gerekmediğini düşünüyorum...
Ne dersiniz?
Bu arada dediğim gibi; ucuz isteyen yine gitsin donanımsız boşline ucuz versiyonunu alsın... O kişiye kalmış...
Ama bıraksınlar ben istediğim Ssangyong'u alayım...
http://www.ssangyong.com.au/Design-Your-SsangYong.asp#step1
rottweiler' Alıntı:Abi belliki bu araçlar gelmeyecek sen git istersen Avustralya'ya ;D
Aracı yakından incelediniz mi?bluedreamms' Alıntı:Anadolu da bir şehirde bayisine girdim...
Mayıs ta bir gemi yanaşacak ve sadece kamyonet 2 çeker araçlar var...
Hakları olan, yani kontenjan diyelim, 3 adet kamyonetden 2 si satılmış zaten.
Yetkilisi ile konuştukça anladığıma göre komyonet konusunda birazda ssang merkezinde kabahat olduğunu ima etti sanki... :-\
Bir de bence önemli, ssangyong için Asya, Avusturalya pazarının daha önemli olduğu gibi bir durum var gibi...
Tükiye de bu ummadıkları satış kafalarını karıştırmış olabilir.
Yani firma yanlış vizyonda haraket etmiş olabilir. Araçların Avrupa standartlarına uydurmakta gecikilmiş.
Belki de mersedes yüzünden olabilir. Çünkü mekanik aksam desteği ile kendilerine bir rakip yaratmak işlerine gelmez sanırım.
Bu forumdan okuduklarımdan anladıklarımı bilgi olarak çaktırmadan onlara anlatınca şaşkınlığa girdiler.
Sizin gibi bilinçli gelen insan az gördük filan dediler... :-[
Arabalar gelince de beni davet edecekler... ;D
Kamyonet araçlar şu anda yok.rottweiler' Alıntı:Aracı yakından incelediniz mi?
Donanımı dışında nasıl araç sizce?
Neden yokmuş acaba 4x2 lerde Ötv ye mi kurban gittiler yoksa?bluedreamms' Alıntı:Kamyonet araçlar şu anda yok.
Yoldalar..
Sadece jip tipi var...
Onlarla ilgilenmediğim için bakmadım...
actyon sports modelinin en donanımlı versiyonu yani sizin rus videolarında izlediğiniz araçlar ülkemizde de satıldı ve çoğumuz kullanıyoruz.6005016' Alıntı:hep rus videoları var youtube da ruslar baya tutmuş ssanyongu.donanımlıları kesin rusyaya yollamışlardır.
korando sportsların tam donanımlı ve 4x4 modellerini ÖTV sorunu çözülene kadar getiremedikleri için donanımsız araçları çok fazla getirmek ve satmak istemiyorlar.İlk gelen partide çok azdı zaten bayilere ikişer üçer tane paylaştırıp sattılar.rottweiler' Alıntı:Neden yokmuş acaba 4x2 lerde Ötv ye mi kurban gittiler yoksa?
rottweiler' Alıntı:Neden yokmuş acaba 4x2 lerde Ötv ye mi kurban gittiler yoksa?
talkie77' Alıntı:Actyon Sportsların 4X4 olanları iki donanım seviyesinde değil mi?Bir deri koltuklu olan bir de normal döşemeli olan.
dammak' Alıntı:Evet...
Ancak her iki versiyonda da otomatik klima ve cruise kontrol standart...
Bir şu araca bak... Birde onun yerine gelen KS kamyonete...