2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,273
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

2012 yılı için beklenen yeni pick-up'lardan Ranger'da Ford Türkiye'nin resmi sitesindeki yerini almış...

Fiyat henüz belli değil... Ancak ilk başta onlarda lansman fiyatı uygulaması yapacaklardır...

Ranger'ın 4X2 versiyonunun XL ve XLT donanım paketlerini görünce Şahsuvaroğlu'nun kulaklarını çınlattım... ;D

Eminim görünce sizlerde çınlatacaksınız... :smiley:

http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/ranger/genel-bakis

Etiketler

dammak' Alıntı:
2012 yılı için beklenen yeni pick-up'lardan Ranger'da Ford Türkiye'nin resmi sitesindeki yerini almış...

Fiyat henüz belli değil... Ancak ilk başta onlarda lansman fiyatı uygulaması yapacaklardır...

Ranger'ın 4X2 versiyonunun XL ve XLT donanım paketlerini görünce Şahsuvaroğlu'nun kulaklarını çınlattım... ;D

Eminim görünce sizlerde çınlatacaksınız... :smiley:

http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/ranger/genel-bakis

Fiyatlandırmasını görelimde ondan sonra bakalım kimin kulakları çınlatılacak ;D

Korando Sportsunda versiyonları gelecektir

fiyat performans durumu önemli benim için

ve arka süspansiyon

rottweiler' Alıntı:
Fiyatlandırmasını görelimde ondan sonra bakalım kimin kulakları çınlatılacak ;D

Korando Sportsunda versiyonları gelecektir

fiyat performans durumu önemli benim için

ve arka süspansiyon

Fiyatı bilmem...

Ama bu Ford gerçekten olmuş...

Artık bunun süspansiyonuna, makasına bakılmaz... Dehşet bir kamyonet resmen...

Belki 3.0 Lt lik 4X4 Wildtrack biraz tuzlu olabilir...

Ama 2.2 Lt lik 4X2 XLT'nin fiyatını izleyip görmek lazım...

İşin ilginci Şahsuvaroğlu aynı zamanda Ford'un en büyük bayilerinden biri... ;D

Ranger'ın satıldığını görünce belki Korando Sports'un donanımlı üst modellerinden getirirler...

dammak' Alıntı:
Fiyatı bilmem...

Ranger'ın satıldığını görünce belki Korando Sports'un donanımlı üst modellerinden getirirler...

Makaslı Navara'ya bindim görüntü çok sağlam iyi araç ama arka taraf feci sallıyor

İçin dışına çıktığı gibi savrulma riskide yüksek

Onun için arka süspansiyon çok önemli

Hatta bence en önemlisi

Biraz önce Ford Türkiye'den şöyle bir tweet aldım;

Yeni Ranger'ın Temmuz ayında pazara sunulması planlanmaktadır. Fiyatı henüz belli değildir. İyi günler dileriz.

dammak' Alıntı:
Fiyatı bilmem...

Ssangyong şahsuvaroğlu ile ford şahsuvaroğlu ayrı şirketler sahipleride ayrı.

celo53' Alıntı:
Ssangyong şahsuvaroğlu ile ford şahsuvaroğlu ayrı şirketler sahipleride ayrı.

Doğrudur... Bu konuda pek fazla bir bilgim yok...

Ancak en azından akraba olduklarını tahmin ediyorum... Veya o da değilse bir merhabaları vardır ve birbirlerinin iş yapış şekillerini izliyorlardır... :smiley:

Bugün tatil olduğu için gidip şu boşline ??? versiyon olarak gelen ticari kamyonetleri yakından bir göreyim dedim...

Ama olmadı...

Bir türlü ayaklarım beni Ssangyong'a götürmedi...

Aslında bir anlamda korktum...

Telefon açıp da hayallerim tamamen yıkılmasın diye; daha üst donanımlı versiyonlar getirecek misiniz? diye sormaya korktuğum gibi...

Durumu şimdilik uzaktan platonik olarak takılarak idare etmeye çalışıyorum... ;D

13 Nisanda Ssangyong Actyon 4x4 aldım. Kesinlikle çok rahat ,sessiz, güçlü ve sınıfına göre ekonomik bir araç. Tereddüt etmeden binebileceğiniz bir marka. Benim ilk ssangyong um. Çok memnunum ve marka değiştirmeyi düşünmüyorum bundan sonra.

gebu' Alıntı:
13 Nisanda Ssangyong Actyon 4x4 aldım. Kesinlikle çok rahat ,sessiz, güçlü ve sınıfına göre ekonomik bir araç. Tereddüt etmeden binebileceğiniz bir marka. Benim ilk ssangyong um. Çok memnunum ve marka değiştirmeyi düşünmüyorum bundan sonra.
Hayırlı olsun güle güle kullanın,ileriki günlerde ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı mutlaka göreceksiniz.

gebu' Alıntı:

İyi günlerde ve sağlıkla kullanın...

Kirk Kere soyledim yine soyluyorum bu arabaya burun kiviran kucuk goren nice yigitler Gordum ....
Asfaltdaki ve arazideki performansini sessizligini c sinifi araclarda bulunan konforunu gorunce Hepsi seker gibi eridi gitti :smiley:

gebu' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun aracınız,
Paylaşımlarınızı,bilgilerinizi,birikimlerinizi buraya aktarırısanız çok memnun oluruz
Sorununuz olursa da yardımcı olmaya çalışırız

lsd+digital klima +esp+ 6hava yastığı ve yağmur far sensörü vs gibi temel donanımlar olması kafi.50bin tl ye çok rahat alıcı bulacağını düşünüyorum.

sabri yucel' Alıntı:
Kirk Kere soyledim yine soyluyorum bu arabaya burun kiviran kucuk goren nice yigitler Gordum ....
Asfaltdaki ve arazideki performansini sessizligini c sinifi araclarda bulunan konforunu gorunce Hepsi seker gibi eridi gitti :smiley:

Zaten bu bölümde yazan arkadaşların hiç birisinin Ssangyong markası ile sorunu olduğunu sanmıyorum...

Bu arkadaşların bir kısmı ya sizler gibi Ssangyong araç sahibi yada bizler gibi potansiyel müşteri...

Bizler gibi olanların yani potansiyel müşterilerin sıkıntısı; Şahsuvaroğlu'nun neredeyse marka imajına bir daha onarılması mümkün olamayacak derecede zarar veren donanım seviyesinde araçlar getirmesi...

Anladığım kadarıyla kendilerine hedef müşteri kitlesi olarak alt ve nispeten de orta gelir seviyesini hedef olarak seçmişler ve bu hedeflere uygun donanımda düşük fiyatlı araçları ithal ediyorlar...

Full donanımlı araçlar getirirlerse fiyat olarak Ford, Mitsubishi ve Toyota gibi marka bilinirliği daha yüksek olan rakipler karşısında iş yapamayacaklarını düşünüyorlar...

Ama maalesef iş öyle değil...

Pick-up ve SUV araç zaten lükstür... Bunlar hobi araçlarıdır... Clio Symbol veya Albea yahut Dacia binek araçlara alternatif olarak alınmazlar ve donanım olarak o araçlarla kıyaslanamazlar... Bu araçlar aynı sınıftaki pick-up ve SUV'lar la kıyaslanırlar...

Bunları tercih edenler bir şekilde ikinci el satış ve yüksek MTV vergisi risklerini de göze almaktadırlar...

O yüzden hep söyledim... Bir kez daha söyleyeyim...

Sen getir kardeşim 3 - 4 donanım seviyesinde araç...

İsteyen istediğini alsın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR