2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,117

Etiketler
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

bizde standart olan çoğu şey ülkemizde satılan çoğu markalarda opsiyon olarak belirtiliyor bunu unutmamak lazım diye düşünüyorum

6005016' Alıntı:
http://www.ssangyong.com.au/Actyon-Ute.asp?active_page_id=229

adamların sitesi bile çok güzel ;D buraya bakıp bakıp duralım.

Total: $47,438.00

tüm opsiyonlar dahil spr versiyonu fiyatı .elektrikli sunroof vs içinde. ???
Yalnız bu sayfada üstte bir araç görünüyor bizdeki Korando Sportsların jantların aynısından var teneke jant :smiley:
Demek ki aynı versiyon oradada var aşağı yukarı

rottweiler' Alıntı:
Yalnız bu sayfada üstte bir araç görünüyor bizdeki Korando Sportsların jantların aynısından var teneke jant :smiley:
Demek ki aynı versiyon oradada var aşağı yukarı

İşte Türkiye'ye getirilen versiyonda bu... Tek eksiği yolcu hava yastığı... Sanıyorum o da gelirken gemiden denize düştü... ;D

Bu araca Avustralya'da Tradie diyorlar... Bunun Türkçe'deki karşılığı Esnaf...

Yani aslında Korando Sports'un hiç bir donanımı olmayan Tradie versiyonu adından da anlaşılacağı gibi bakkal, manav, pastane, fırın, restoran, nalbur gibi küçük işletme sahibi esnafın ticari işlerinde kullanması için üretilmiş... O nedenle de bomboş...

Bu araç off road yada hobi amaçlı olarak alınamaz...

Bugün araçları yakından görmek için bana en yakın Ssangyong bayisi Oğuşlar'a gittim...

İçeride 2 tane Korando Sports, 2 tane Actyon Sports ve 3 tane de Korando vardı...

Yani isteyen varsa 4X2 Actyon Sports'lar halen bulunabiliyor... En azından İstanbul Ümraniye Oğuşlar'da var...

Korando SUV'lar bildiğimiz gibi... Fena değil... Fiyat fırlamasın diye onlarında en donanımlısını getirmemişler...

Neyse...

Asıl konuya yani Korando Sports'a gelirsek...

Çok açık ve net olarak söyleyeyim ki; bu donanımla bu araca benden kuruş çalışmaz... Bu Korando Sports benim hayallerini kurduğum Korando Sports değil...

Ancak bana yardımcı olan görevli en üst donanımlı 4X2 araçlarında bu yıl içinde geleceğini söyledi...

4X4 araçlar içinse yasal düzenleme yapılması bekleniyormuş... Gördüğüm kadarıyla bu düzenleme konusunda da bayağı bir olumlu beklenti içindeler...

Sonuç olarak beklemeye devam...

dammak' Alıntı:
Bugün araçları yakından görmek için bana en yakın Ssangyong bayisi Oğuşlar'a gittim...

İçeride 2 tane Korando Sports, 2 tane Actyon Sports ve 3 tane de Korando vardı...

Yani isteyen varsa 4X2 Actyon Sports'lar halen bulunabiliyor... En azından İstanbul Ümraniye Oğuşlar'da var...

Korando SUV'lar bildiğimiz gibi... Fena değil... Fiyat fırlamasın diye onlarında en donanımlısını getirmemişler...

Neyse...

Asıl konuya yani Korando Sports'a gelirsek...

Çok açık ve net olarak söyleyeyim ki; bu donanımla bu araca benden kuruş çalışmaz... Bu Korando Sports benim hayallerini kurduğum Korando Sports değil...

Ancak bana yardımcı olan görevli en üst donanımlı 4X2 araçlarında bu yıl içinde geleceğini söyledi...

4X4 araçlar içinse yasal düzenleme yapılması bekleniyormuş... Gördüğüm kadarıyla bu düzenleme konusunda da bayağı bir olumlu beklenti içindeler...

Sonuç olarak beklemeye devam...
Ssangyong Kyron çok iyi bir araç,
Pahalı tabiki ama hem donanımı,hemde tam şasisi ile araziyede şehiriçinede uyacak çok güzel bir araç
2.elleri çok uygun ileride 2.el bir tane bakabilirim kendime
Korando Sportslar ise boş ama donanımlı olarak geldiğinde reklamıda yapılırsa piyasayı süpürür tek kelime ile...

rottweiler' Alıntı:
Ssangyong Kyron çok iyi bir araç,
Pahalı tabiki ama hem donanımı,hemde tam şasisi ile araziyede şehiriçinede uyacak çok güzel bir araç
2.elleri çok uygun ileride 2.el bir tane bakabilirim kendime
Korando Sportslar ise boş ama donanımlı olarak geldiğinde reklamıda yapılırsa piyasayı süpürür tek kelime ile...

Kyron için bir şey söyleyemem... Fiyatı bizi aşabilir...

Ama donanımlı Korando Sports'a mutlaka gider bakarım...

Hele bir de donanımlı 4X4 gelirse...

Tam anlamıyla lokum gibi olur... ;D

Gider alırım...

dammak' Alıntı:
Kyron için bir şey söyleyemem... Fiyatı bizi aşabilir...

Ama donanımlı Korando Sports'a mutlaka gider bakarım...

Hele bir de donanımlı 4X4 gelirse...

Tam anlamıyla lokum gibi olur... ;D

Gider alırım...
Öyle bir şey dedin ki ;D
4x4 donanımlısı gelse yok satma ihtimali çok yüksek ;)

rottweiler' Alıntı:
Öyle bir şey dedin ki ;D
4x4 donanımlısı gelse yok satma ihtimali çok yüksek ;)

Kesinlikle öyle...

SPR donanımlı 4X4 yok satar...

İnsanlardan kaporayı alır 3 ay sonraya gün verirler...

Çok iyi hatırlıyorum ilk çıktığında KIA Sorento'lar da aynen böyle satıyordu...

celo53' Alıntı:
4X2 lerde yok satıyor zaten,az getirdikleri için :smiley:

Doğru...

Ellerinde doğru dürüst araç yok...

Sanıyorum satışlardan pek emin olamadıkları için çok fazla araç getirmemişler... Getirdiklerini de olabilecek en ucuz yani en düşük donanımlı versiyonda getirmişler...

Aslında haksız da sayılmazlar...

Bu donanımdaki 4X2 pick-up talebi kısa sürede doyuma ulaşır... Tabii bütün fırıncı esnafı elindeki kamyonetleri bunlarla değiştirmeye karar vermezse... ;D

Bunun dışında Ssangyong'un asıl işi 4X4 A/T araç üretmektir... Bu onların tarzını ve ruhunu yansıtmakta olup kataloglardaki bütün araçlarının üst donanımlı versiyonları 4X4 A/T dir...

Dolayısıyla müşteride de böyle bir ruh hali ve beklenti oluşmuş durumda...

Umarım 4X4 pick-up larla ilgili yasal düzenleme bir an önce yapılır ve bizlerde kendi Korando Sports'larımıza kavuşuruz... :smiley:

Dün akşam elimde kumanda TV'de zaping yaparken CNN Türk'te bir program dikkatimi çekti...

Şahsuvaroğlu Ssangyong'un sunduğu Ahmet Hakan'la Tarafsız Bölge... ;D

Yanlış mı gördüm acaba? 8)

dammak' Alıntı:
Dün akşam elimde kumanda TV'de zaping yaparken CNN Türk'te bir program dikkatimi çekti...

Şahsuvaroğlu Ssangyong'un sunduğu Ahmet Hakan'la Tarafsız Bölge... ;D

Yanlış mı gördüm acaba? 8)

Programı sunan sponsor firma herhalde doğru mu anladım?

Çok şükür reklam yapmayı akıl edebildiler ;D

rottweiler' Alıntı:
Programı sunan sponsor firma herhalde doğru mu anladım?

Çok şükür reklam yapmayı akıl edebildiler ;D

Evet sponsor firma...

Araç olarak da görüntülerde Korando vardı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR