2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,076
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

talkie77' Alıntı:
Bayide aracı gördüm.O kadar da kötü görünmüyor,ben begendim.Arka kabin için 2.000 çelik jantlar için de 2.000 lira ekstra para istediler.Kabin neyse ama jantlar pahalı geldi.Ellerinde ikinci el 4X4 actyon sportslar vardı.Fatura kesebilecekleri varsa ikinci el 4X4 olmazsa sıfır korando alacağım.
Aracın,malzeme kalitesi vs.hakkında bir kaç yorumunuzu alabilir miyim?

Etiketler

Benim koca ayakla bugun yine camurlarda gurestik .. Masallah .. Her gun daha fazla seviyorum keratayi
.. Ssang ... Olsun yeter neticede ayni sase sanziman vs vs ... Alin Bir jant takin tamamdir ....
Ben 4 cekerini bekleyecegim ... Bu para Lara bu Araclar bedava ...

dammak' Alıntı:
Maalesef...

Doyurucu donanım paketine sahip Actyon Sports pick-up'tan sonra Türkiye'ye getirilen Korando Sports pick-up'lar tam bir fiyasko oldu... :mad:

Bu donanım seviyesi ile bana sabah erken saatlerde bakkallara/marketlere ekmek dağıtan kırmızı kamyonetleri hatırlattı... :p

Bakalım bozulan bu imajı tekrar nasıl düzeltecekler...
Yanlış hatırlamıyorsam Korando Sportsun fiyatını duyduğunuzda bayağı bir sevinmiştiniz
Peki o zaman da bu fiyata full donanım bir araç olmadığını tahmin etmediniz mi?
Ki donanım olarak havayastığı dışında Actyon Sportstan eksiği yok bu aracın
ve daha ucuza satılıyor
Türkiyede direksiyon ve vitesten ibaret şahin,doğanlar 15 Bin TL ye alıcı buluyor gözüm ile bugün şahit oldum
Bugün Doblo gibi benim gözümde vasat bir araç bile Actyon Sportstan daha donanımlı
Ama bu Doblonun mesela Actyon Sportstan daha iyi olduğunu göstermez
Arabanın genel kaidesi,yol tutuşu,hıza verdiği tepki,yolu hissettirmesi ve ya hissettirmemesi,yüksek hızlarda vaziyeti çok daha önemli bence
Ayriyeten bu araçtan kesinlikle ekmek arabsı olmaz emin olun
5 noktadan bağlantılı süspansiyonu olan bir araç bu malzeme kalitesi ile ekmek arabsı olmaz kesinlikle!!!
Eksiği hava yastığı sayısı çok az kesinlikle
Ama nasıl ki fiyatını duyduğumuzda çok sevindik bu fiyata tam dolu bir araç olmayacağını bilmemiz gerekir...

Arkadaslar jant disinda bence Bir eksigi Yok ... Yolac bilgisayari da var sanirim ....en onemlisi. Arac 155 beygir ... Yakiti daha az demektir bu ....ve manuelleride unutmadan 6 ileri vites ...daha ne Olsun . .

talkie77' Alıntı:
Bayide aracı gördüm.O kadar da kötü görünmüyor,ben begendim.Arka kabin için 2.000 çelik jantlar için de 2.000 lira ekstra para istediler.Kabin neyse ama jantlar pahalı geldi.Ellerinde ikinci el 4X4 actyon sportslar vardı.Fatura kesebilecekleri varsa ikinci el 4X4 olmazsa sıfır korando alacağım.

2011 mayıs ayında aldıgım actyon sportumu satacagim aracım en dolusu ekstra navigasyon ve eglence paketi(arka koltuklarda monutor) geri gorus kamerası kasa half top kapalı yanı on tampon yan basamak vs. var sirkete kayıtlı oldugu ıcın faturada kesecegim dusunurseniz goruselim

rottweiler' Alıntı:
Aracın,malzeme kalitesi vs.hakkında bir kaç yorumunuzu alabilir miyim?
Araç benim hoşuma gitti.Hatta oraya actyon sportsu olan birisi geldi eskisini verip yenisini almaya gelmiş.Aracın malzeme kalitesi fena değil,konsolun olduğu bölge yumusak malzemeden yapılmış şu an kullanmış olduğum 2011 focus ile aynı kalitede diyebilirim.Uzaktan kumanda ile kapı açma yok ama bayi bunu hediye edebileceğini söyledi.Arka diz mesafesinde herhangi bir iyileşme yok,diğeriyle aynı seviyede.Benim gibi 1.85'lik bir vatandaş aracı kullanıyorsa arkadaki eziyet çeker.Aracın yerden yüksekliği eski kasaya göre birazcık artmış.Dijital klimaya kafayı takan birisi değilim benim için çok önemli değil ama sürücü airbagi olsa cok iyi olurdu diyorum.İç dizayn aynı.Otomatik viteste kış kullanımı içim W modu var.eskisinde var mıydı bilmiyorum.Arac biraz daha güçlü.Harici AV ve USB girişleri var.
Arkadaki kasanın kapağı eski seriye göre daha yumusak acılıp kapanıyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Gittiğim satıcı fazla indirim yapma taraftarı değildi.Önceden de yazdığım gibi:
Çelik Jantlar orijinal korando olursa 2.000 tl.(dışarıdan başka marka 1.000 TL)
Kasa kapatma orijinal olursa 2.000 tl(Dışarıdan başka marka 1.000 TL)
Krom kapı kolu,dikiz aynaları 750 TL
Ben ciddi ciddi düşünüyorum.4X4'ü olsa ve 50.000 civarlarına satılsa direkt alırdım.işim sebebiyle faturalı almam gerektiğindenbu arac üzerine yogunlaşmış durumdayım.

Sayın Peace
Aracınız hakkında detaylı bilgi alabilir miyim acaba?Model K.M fiyat foto v.b.

rottweiler' Alıntı:
Müşteri davranış biçimi dediniz mi orada Volkswagen ve Doğuş oto gelir akıla
Ama kimse Volkswagen'e kötü araba diyebilir mi?

Dogrudur volkswagen musterı davranıs bıcımı ıyıdır aldıgı servıs parasına gore az bıle..

Kafama takılan bir konu var.Actyon sportsların öz ızgaraları iki çeşit.Bunlar yıla göre mi değişiyor acaba?

talkie77' Alıntı:
Kafama takılan bir konu var.Actyon sportsların öz ızgaraları iki çeşit.Bunlar yıla göre mi değişiyor acaba?
Actyon Sportsların ön ızgarası standartta ön ızgaraya takılan bir çok çeşit panjur var
Orjinali hep aynı yani
Araç ile test sürüşü yaptınız mı?

Arkadaşlar galiba durum biraz yanlış anlaşıldı ve Ssangyong'u kötülemeye çalıştığım sanıldı...

Hayır kesinlikle böyle bir kasıt ve niyetim yok...

Benim sözünü ettiğim şey; marka olarak Ssangyong'un kendisinin değil Türkiye distribütörü Şahsuvaroğlu'nun tutum ve davranışı...

Türkiye'de hangi donanımda araç satılacağına Kore'deki adam karar vermez... Doğrudan Türkiye'deki distribütör karar verir...

Anladığım kadarıyla da Şahsuvaroğlu; Türkiye'de Korando Sports'un ticari versiyonunun satılmasına karar vermiş... Eğer Avustralya'daki donanımlara bakarsanız bunu açıkça görürsünüz... Hatta anladığım kadarıyla araç iyice ucuzlasın diye o paketten 1 hava yastığını da (yolcu) çıkartmışlar...

Tamam eyvallah... Vergiler yüksek olduğu için 4X4 araç getiremiyorlar...

Peki nerede bu 16" çelik jantlı ve cruise kontrollü SX donanımlı araçlar...

Ben halen Korando Sports'un alıcısıyım... Ama bu versiyonunun değil...

Actyon Sports'un en donanımlı 4X4 aracının son satış fiyatının üzerine 10 bin TL daha koysunlar Korando Sports'un 4X4 SPR versiyonunu getirsinler yarın hemen alayım...

Eminim benim gibi düşünen başkaları da vardır...

http://www.ssangyong.com.au/Design-Your-SsangYong.asp#step1

rottweiler' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam Korando Sportsun fiyatını duyduğunuzda bayağı bir sevinmiştiniz
Peki o zaman da bu fiyata full donanım bir araç olmadığını tahmin etmediniz mi?
Ki donanım olarak havayastığı dışında Actyon Sportstan eksiği yok bu aracın
ve daha ucuza satılıyor
Türkiyede direksiyon ve vitesten ibaret şahin,doğanlar 15 Bin TL ye alıcı buluyor gözüm ile bugün şahit oldum
Bugün Doblo gibi benim gözümde vasat bir araç bile Actyon Sportstan daha donanımlı
Ama bu Doblonun mesela Actyon Sportstan daha iyi olduğunu göstermez
Arabanın genel kaidesi,yol tutuşu,hıza verdiği tepki,yolu hissettirmesi ve ya hissettirmemesi,yüksek hızlarda vaziyeti çok daha önemli bence
Ayriyeten bu araçtan kesinlikle ekmek arabsı olmaz emin olun
5 noktadan bağlantılı süspansiyonu olan bir araç bu malzeme kalitesi ile ekmek arabsı olmaz kesinlikle!!!
Eksiği hava yastığı sayısı çok az kesinlikle
Ama nasıl ki fiyatını duyduğumuzda çok sevindik bu fiyata tam dolu bir araç olmayacağını bilmemiz gerekir...

Bi bakıma Adamlar da haklı. Müteşebbisin önünü açmıyorsun talep var arz edemiyorsun.
Her gelen sana aynı küçümsemeyle bakıp bir işi başaramayan şirket yerine koyuyor; keyifte kaçar abdestte valla kusura bakmasın kimse!
Çıkartın yasayı alalım arkadaş; fazlaysa fazla eksikse eksik. Yemin ederim canım sıkıldı artık.
Bide bu durum sadece ssang'larla alakalı da değil gidin amarok bile almaya çalışın vermiyorlar ötvsi belli değil size fiyat veremeyiz. Mitsubishi 4x4 araçları garaja çekmiş müsterinin önüne dahi çıkarmıyor.

rottweiler' Alıntı:
Actyon Sportsların ön ızgarası standartta ön ızgaraya takılan bir çok çeşit panjur var
Orjinali hep aynı yani
Araç ile test sürüşü yaptınız mı?
Teşekkürler.Maalesef korando ile yapamadım.Actyon ile yaptım.

Bu vergi sorununu zaten biliyoruz...

Zaten benim hoplayıp zıplamamın nedeni 4X4 araçların gelmemesi değil...

Maalesef bu tamamen hükümetin vergi ve cari açık politikasından kaynaklanıyor... Dediğim gibi bunu hepimiz biliyoruz...

Peki nerede bu çift hava yastıklı, 16" çelik jantlı ve cruise kontrollü SX donanımlı araçlar... İşte benim kızdığım nokta bu...

Bu türden donanıma sahip araçların gelmesi için görünürde hiç bir engel yoktu...

Ne oldu da Şahsuvaroğlu en cıbıl araçları getirmeye karar verdi... Bir türlü anlayamadım...

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Bi bakıma Adamlar da haklı. Müteşebbisin önünü açmıyorsun talep var arz edemiyorsun.
Her gelen sana aynı küçümsemeyle bakıp bir işi başaramayan şirket yerine koyuyor; keyifte kaçar abdestte valla kusura bakmasın kimse!
Çıkartın yasayı alalım arkadaş; fazlaysa fazla eksikse eksik. Yemin ederim canım sıkıldı artık.
Bide bu durum sadece ssang'larla alakalı da değil gidin amarok bile almaya çalışın vermiyorlar ötvsi belli değil size fiyat veremeyiz. Mitsubishi 4x4 araçları garaja çekmiş müsterinin önüne dahi çıkarmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR