2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,060
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

İnsanlar hobi amaçlı lullandıkları araçlara bu kadar vergi vermemeli.
Hobi dediğimiz uğraşlar ne olursa olsun toplum sağlığı ve psikolojisi ile ilgilidir.
Bir hobisi olan toplum bireyleri, sosyalleşme ve toplum içinde birey olma özelikleri geliştiğinden iş verimi de yükselir.
Bunu anlayabilecek ve cesaretle uygulayacak devlet yöneticilerinin olmasını diliyorum.

Etiketler

bluedreamms' Alıntı:
Hobi dediğimiz uğraşlar ne olursa olsun toplum sağlığı ve psikolojisi ile ilgilidir.
Bir hobisi olan toplum bireyleri, sosyalleşme ve toplum içinde birey olma özelikleri geliştiğinden iş verimi de yükselir.
Bunu anlayabilecek ve cesaretle uygulayacak devlet yöneticilerinin olmasını diliyorum.
Maalesef bu ülkede vergide bir hobi şekli ;D

bluedreamms' Alıntı:

hobi olsa keşke ben iş için alıyorum.

eşim ve ben aile hekimiyiz her hafta mobil hizmet için kullanacağım.köylere aşı muayene vs gideceğiz .geçen yıl grand cheroke 5.2 aldım hem hizmet yapiyorum hem ötv kdv aracın yakıtın yedek parçasının vergisini veriyorum.
diyeceksinizki neden araç alıyorsun taksi ile git .taxiler canı isteyince gidiyor kar buz olunca ayak sürüyüp 100 tl olan yere 150 istiyor .en aşağı 400 tl ye mal oluyor bana .verdikleri ödenek şaka gibi 145 tl .git gel 84 km yol .gc ile 50 tl lik gaz yakıyorum.verdikelri ödenek gaz parasına bile yetmiyor taksi vs yi saymiyorum bile.

bu devlet ve hükümet le ayrı dünyalarda yaşıyoruz kalktılar 4x4 pickupları binek araç gibi ötv alıyorlar.

yahu 4x2 sini alan zaten asvaltta kullanıcak bu belli alacaksan ondan al 4x4 ünü fazla maliyetine ve yakıtına rağmen alan ihtiyacından alıyordur.

şimdi ben bu aracı 2. araç olarak alacağım zaten megane 2 aracım var .uzun yolda mt lastikli cheroke ile nereye gideyim .ş içinde zaten kullanmıyorum araç.tek amacım köye gidip gelmek .vergiden düşemiyorum halbuki hizmet için kullanacağım.bu aracı alıp hizmet aracı deyip vergisini vermemek için dava açsam ne olur acaba.buda aklımdan geçmiyor değil.memurmuyuz işverenmiyiz ticari müeesemeiyiz belli değil.

aile hekimliğinde ne memursunuz ne özel sektör .işlerine gelince yok siz 657 ye tabisiniz işlerine gelmeyen noktaalrda memurlujkla organik bağınız yok deniyor.bıktım bende.

aile sağlığı merkezinin sabit telefonunu işyerim paketine geçireceğim benden ticaret odası kaydı soruyor. ev tarifesini napayım akşam 7den sabaha bedavaymış evet geceleri işe gelip telefon görüşmelerinizi o zaman yapin diyorum ebe ve hemşirelere.

kusura bakmayın başınızı ağrıttım ilgisiz konularla.bu siteye üyeliğim bile bu mobil hizmet sayesindedir ;D hangi araç karda buzda buzda iyidir .selectrac quadra drive nedir hangi lastik seçilmeli off road yapanlar benim kadar okumamıştır sanırım ;D

sağlıcakla.

6005016' Alıntı:

eşim ve ben aile hekimiyiz her hafta mobil hizmet için kullanacağım.köylere aşı muayene vs gideceğiz .geçen yıl grand cheroke 5.2 aldım hem hizmet yapiyorum hem ötv kdv aracın yakıtın yedek parçasının vergisini veriyorum.
diyeceksinizki neden araç alıyorsun taksi ile git .taxiler canı isteyince gidiyor kar buz olunca ayak sürüyüp 100 tl olan yere 150 istiyor .en aşağı 400 tl ye mal oluyor bana .verdikleri ödenek şaka gibi 145 tl .git gel 84 km yol .gc ile 50 tl lik gaz yakıyorum.verdikelri ödenek gaz parasına bile yetmiyor taksi vs yi saymiyorum bile.

bu devlet ve hükümet le ayrı dünyalarda yaşıyoruz kalktılar 4x4 pickupları binek araç gibi ötv alıyorlar.

yahu 4x2 sini alan zaten asvaltta kullanıcak bu belli alacaksan ondan al 4x4 ünü fazla maliyetine ve yakıtına rağmen alan ihtiyacından alıyordur.

şimdi ben bu aracı 2. araç olarak alacağım zaten megane 2 aracım var .uzun yolda mt lastikli cheroke ile nereye gideyim .ş içinde zaten kullanmıyorum araç.tek amacım köye gidip gelmek .vergiden düşemiyorum halbuki hizmet için kullanacağım.bu aracı alıp hizmet aracı deyip vergisini vermemek için dava açsam ne olur acaba.buda aklımdan geçmiyor değil.memurmuyuz işverenmiyiz ticari müeesemeiyiz belli değil.

aile hekimliğinde ne memursunuz ne özel sektör .işlerine gelince yok siz 657 ye tabisiniz işlerine gelmeyen noktaalrda memurlujkla organik bağınız yok deniyor.bıktım bende.

aile sağlığı merkezinin sabit telefonunu işyerim paketine geçireceğim benden ticaret odası kaydı soruyor. ev tarifesini napayım akşam 7den sabaha bedavaymış evet geceleri işe gelip telefon görüşmelerinizi o zaman yapin diyorum ebe ve hemşirelere.

kusura bakmayın başınızı ağrıttım ilgisiz konularla.bu siteye üyeliğim bile bu mobil hizmet sayesindedir ;D hangi araç karda buzda buzda iyidir .selectrac quadra drive nedir hangi lastik seçilmeli off road yapanlar benim kadar okumamıştır sanırım ;D

sağlıcakla.
allah yardımcın olsun ne diyim gardaşım

otobanda 110 olduguna eminmisiniz. elimde bir tablo var 95 diyor gecen sene istanbul ici temde 102 ve 107 ile 2 defa fotografli radar cezasi yedim viano ile

6005016' Alıntı:

sağlıcakla.
Sizi çok iyi anlıyorum.Ben de eczacıyım ve mobil hizmet amacıyla araç almayı düşünüyorum.İşletme üzerine kayıt yaptırabilmek için mecburen ticari olması gerekiyor.GC v.b araç olmuyor maalesef.

Bugün oğuzlar Ümraniye'de yeni korando Sports'u yakından inceledim ....

Aracın motoru bizim araçlardan farklı ve daha kucuk ... Türbo
avansı elektrikli ....... On tampon la radyator arasında 20 cm civari boşluk var rahatlıkla Vinc sığar ...
2 çeker ler var henüz bildiginiz gibi oldukca karizmatik bir duruşu var ... Off Road da yaklasma acilarini artirmak icin tamponun altlarını kesmek lazım gibime geliyor ....

sabri yucel' Alıntı:
Bugün oğuzlar Ümraniye'de yeni korando Sports'u yakından inceledim ....

Aracın motoru bizim araçlardan farklı ve daha kucuk ... Türbo
avansı elektrikli ....... On tampon la radyator arasında 20 cm civari boşluk var rahatlıkla Vinc sığar ...
2 çeker ler var henüz bildiginiz gibi oldukca karizmatik bir duruşu var ... Off Road da yaklasma acilarini artirmak icin tamponun altlarını kesmek lazım gibime geliyor ....
Sbari abi anladığım kadarı ile sen bu aracı gözüne kestirdin senden çekeceği var bu aracın ;D

Ben ne yapayım arac beni tahrik ediyor ;)
Aracın gereğinden fazla saglam ve sorunsuz olmasi benim daha sert ve agresif kullanmama sebeb oluyor

az once 5 yetişkin 2 cocuk olduğu halde cok dik bir rampada. İnanılmaz bir performansla çıkıyor o kadar dik ki İnan insan ayakda zor dürüyor ...
Maşallah kırk kere bin kere maşallah .....ve. Benim lastikler 265 olduğu halde ....
Çekmekkoy shelin üstünde ki orman yolu ...

sabri yucel' Alıntı:
Ben ne yapayım arac beni tahrik ediyor ;)
Aracın gereğinden fazla saglam ve sorunsuz olmasi benim daha sert ve agresif kullanmama sebeb oluyor

az once 5 yetişkin 2 cocuk olduğu halde cok dik bir rampada. İnanılmaz bir performansla çıkıyor o kadar dik ki İnan insan ayakda zor dürüyor ...
Maşallah kırk kere bin kere maşallah .....ve. Benim lastikler 265 olduğu halde ....
Çekmekkoy shelin üstünde ki orman yolu ...
Sizin aracınız 4X4 mü acaba?

Bu hafta sonu bana en yakın Ssangyong bayisine gidip Korando Sports'u yakından inceleyeceğim...

İzin verirlerse fotoğrafta çekeceğim...

Bu arada; "keşke bu aracın 4WD versiyonları da gelmiş olsaydı" demekten de kendimi alamıyorum... 8)

dammak' Alıntı:
Bu hafta sonu bana en yakın Ssangyong bayisine gidip Korando Sports'u yakından inceleyeceğim...

İzin verirlerse fotoğrafta çekeceğim...

Bu arada; "keşke bu aracın 4WD versiyonları da gelmiş olsaydı" demekten de kendimi alamıyorum... 8)
Şimdiden birçok insan 4x4 ünün peşine düştü araç bulamayacağız gibime geliyor.

Yetkililerde elimizden hiçbirşey gelmiyor tamamen hükümetin alacağı karara bağlıyız diyorlar.
Yok mu bu aracı seven bi vekil bi bakan
ava giden kampa giden yapsın bi güzellik bu güzide insanlara....

4x2 sini aldık. Dağ bayır gezemeyecekmiyiz şimdi. Arazi performansı kötü olur mu diyorsunuz? Hafif offroad yaparız herhalde.

alihfo' Alıntı:
4x2 sini aldık. Dağ bayır gezemeyecekmiyiz şimdi. Arazi performansı kötü olur mu diyorsunuz? Hafif offroad yaparız herhalde.

Gider ben o şekilde Kradeniz yaylalarında devamlı kullanıyorum ama yükseltmek gerekli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri