2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,268
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Bir hayli yuksek satış rakamlarına ulaşacak gibi dürüyor korando Sports ..... Hayırlısı olsun ...

Etiketler

dün internette gezerken milliyet gazetesinin otomobil kısmında da korando sportun reklamı ve özelliklerini yazan yazısı vardı

Bende Korando Sports'un güzel bir satış grafiği yakalayacağını düşünüyorum...

Umarım; Autoshow 2012 fuarına kadar da aracın 4WD versiyonunu getirip piyasaya verirler...

Eminim aracın 4WD versiyonunu bekleyen tek ben değilimdir... Hobi aracı olarak almayı düşünen başkaları da vardır...

dammak' Alıntı:
Bende Korando Sports'un güzel bir satış grafiği yakalayacağını düşünüyorum...

Umarım; Autoshow 2012 fuarına kadar da aracın 4WD versiyonunu getirip piyasaya verirler...

Eminim aracın 4WD versiyonunu bekleyen tek ben değilimdir... Hobi aracı olarak almayı düşünen başkaları da vardır...

4x4 aracı arazi amaçlımı kullanacaksınız yoksa şehir içi kullanılacaksa 4x2 yeterli gelmezmi

kaan2002' Alıntı:
4x4 aracı arazi amaçlımı kullanacaksınız yoksa şehir içi kullanılacaksa 4x2 yeterli gelmezmi

Şehir içinde zaten otomobil kullanıyorum...

4X4 pick-up'ı daha çok hafta sonu ve tatil kaçamaklarında kullanılacak hobi aracı olarak düşünüyorum...

sabri yucel' Alıntı:
Bir hayli yuksek satış rakamlarına ulaşacak gibi dürüyor korando Sports ..... Hayırlısı olsun ...
Donanım haber forum sitesinde şu konuyu açtım Korando sports'u tanıtmak için gelinde yorumlara bakın
çok beğenildi araç kötü yorum bulmak mümkün değil neredeyse size katılıyorum araç iyi iş çıkaracak
http://resim.donanimhaber.com/m_58920772/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58922700

rottweiler' Alıntı:
Donanım haber forum sitesinde şu konuyu açtım Korando sports'u tanıtmak için gelinde yorumlara bakın
çok beğenildi araç kötü yorum bulmak mümkün değil neredeyse size katılıyorum araç iyi iş çıkaracak
Araçlarımız herseyiyle on numara tipinden ve adını söyleyemedikleri icin insanlar on yargılı halbuki bir bilseler ne kaçırdıklarını ....
Yeni korando Sports Euro 5 motoruyla karizmatik durusuyla kalpleri fethedecektir ...

rottweiler' Alıntı:

Fatih Bey bu araca kötü demek için ya araçtan anlamayacaksın yada başka bir niyetin olacak...

Maşallah resmen "koç" gibi... ;D

sabri yucel' Alıntı:
Araçlarımız herseyiyle on numara tipinden ve adını söyleyemedikleri icin insanlar on yargılı halbuki bir bilseler ne kaçırdıklarını ....
Yeni korando Sports Euro 5 motoruyla karizmatik durusuyla kalpleri fethedecektir ...

Fiyat değişmeden şu 4WD araçları da getirseler diyorum...

Bekliyorum 4 çeker gelsin hemen alacağım ... Arac ticari zaten KDV si avantaj :smiley: :smiley:
155 beygir tuning yükleyince. 190 beygir Vinc yükseltme on numara makine Olur ..

bende beğendim aracı tüketim olarakda daha iyileştirmişler ama gücü ve torq u artmış .actyondan daha bi derli toplu görünüyor donanım olarak biraz vasat sadece.

4x4 gelirse ilk alanlardan biri olurum.az önce mailde attım .ne zaman geliceğine dair

6005016' Alıntı:
bende beğendim aracı tüketim olarakda daha iyileştirmişler ama gücü ve torq u artmış .actyondan daha bi derli toplu görünüyor donanım olarak biraz vasat sadece.

4x4 gelirse ilk alanlardan biri olurum.az önce mailde attım .ne zaman geliceğine dair

Aynı mailden bende atmıştım...

Eminim bu maillerden atan başkaları da vardır...

Neredeyse 4WD araç gelmeden yok satacak... ;D

dammak' Alıntı:
Aynı mailden bende atmıştım...

Eminim bu maillerden atan başkaları da vardır...

Neredeyse 4WD araç gelmeden yok satacak... ;D

4WD ile ilgili elektronik posta ile cevap aldım

''Evet suan 4x4 ile ilgili sıkıntımız var sipariş geçilmedi avrupaya artık sorun çözülmeden sipariş geçilmeyecek''

dün bayiye uğradım. Ötv'den dolayı oluşan fiyat farkından dolayı, eski modellerde bile 4x4 leri satamadıklarını ifade ettiler.
sanırım bu iş çözülmeden 4x4 modelini göremiycez.

Bu durumda 4WD Korando Sports'ları unutmak lazım...

Bu saatten sonra hiç kimsenin kalkıp ta tüketici lehine bir vergi düzenlemesi yapacağını sanmıyorum... :mad:

dammak' Alıntı:
Bu durumda 4WD Korando Sports'ları unutmak lazım...

Bu saatten sonra hiç kimsenin kalkıp ta tüketici lehine bir vergi düzenlemesi yapacağını sanmıyorum... :mad:
Düzenleme mutlaka olacak ama zamanı belli değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR