1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,928
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ersuncum www.pullpal.com dan bilgilerine ulaşabilirsiniz...2-3 senedir bizim tampon ve sepet ustası Orhan a yaptırmaya çalışıyorum...Bir türlü vakit bulup yapamadı...

Etiketler

Okan sağolasın. Bunu yapmaya kalksak daha pahalıya malolur. Verelim sipariş olsun bitsin :smiley:

:smiley: bencede...Zaten daha fiyatı ne olur kısmına bile gelemedik 2 yıl geçti...Kaçlık almayı planlıyorsun?

Fransa daki bir arkadaşım üzerinden bilgi istettim...toyota dergisinin aboneliği 69 euro...ama türkiye ye gönderemiyorlar....

Pull Pal için Ar-Ge yapıyorum. Normal demir profiile olmaz. Hammaddesini bulabilirsem kendim yapacağım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10173.0 burada bir arkadas benzerini yapmıstı..

Arkadaşlar tavan cadırı ıcın orhan ustayla beraber degısık bırsey yapacagız.proje kafamda hazır nasıpse bu hafta sonuna dogru malzeme alacagız. bıraz sekıllensın sızınle paylasıp fıkırlerınızı alacagım.

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşlar tavan cadırı ıcın orhan ustayla beraber degısık bırsey yapacagız.proje kafamda hazır nasıpse bu hafta sonuna dogru malzeme alacagız. bıraz sekıllensın sızınle paylasıp fıkırlerınızı alacagım.
Merakla bekliyorum. Zemin malzemesi olarak ne seçtiniz.

Öncelikle boyutlarını belirtiyim. Sepet yapılırken amacım hem çadır kuracak bir yer. Hem yük taşımak hemde şık durması idi bu ucunu bir arada aynı sepette toplamak istedik. Onun için sepeti açılır kapanır düşündüm. Zaten bizim araçlarda tavanı tamamen kapatan bir sepet şık durmuyor. Aracı çok uzun gösteriyor. Doğuda gördüğümüz transitlere benziyor. Onun için sepet sanrufa kadar 155 cm kapalı halı acık halı 210 cm kı çadır ıcın gereken rakam bu enıde 125 cm yan kanallarda ufak bir çıkıntı var oraya kadar geliyor. Yan ayaklar cam direklerinin egımıne göre yapıldı. Ayaklar komple yanı sepet ortadan da destekli üç ayak oluyor. Sepetin alt kuşakları kare 5 adet malzeme crom et kalınlığı 2 mm komple 25 mm crom secılmesındekı amaç on seyyar kısım ana bolumun ıcıne gırdıgı ıcın pas konusunda sorun yasamayalım dıye seyyar kısın 65 cm çıkıyor. ıcerde kalan kısım 25 cm kelebeklerle sabitlenecek sisler on barda duracak kı arazide sisler direk aracın onunu aydınlatabilirsin. Bu arada sislerin olduğu barda motorlu ıcerden yukarı aşağı oynatılabilecek. Sepetin ıcındekı malzeme alımınyum olacak açılır kısım menteselı olacak açıldığında üzerine kapatılacak delikli malzemeden olacak. Bu hafta sonuna kadar çoğu bıtmıs olur herhalde aslında ayrıntı bussuru şeyler var. Ama resim olmadıkça havada kalıyor. bir iki gün ıcınde resimde paylaşırım. fikirlere açığım.

Bende birçok 80 Kasa parçası var. Parça ilanlarını hangi başlık altında açıyoruz?

Bir sorum var : 80 serisi çift pivot bagaj kapısınız gıcırtısını nasıl keserim?

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=255.0

Buraya ilan verebilirsin Ersuncum.Bagaj problemine yardımcı olamıyacağım çünkü benimkisi yeni nesil aşağı yukarı açılan. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri